Malo me brine jer linea negra mi nije jis se pivukla. Jel to normalni?
Saaanjchiii Ajde ti si se rasplakala doma a ja u bolnici agahhahahhaha SRECOM pa nitko nije skuzio hahahhahhahhaa
Mamisita, i ja ju jos imam.. Ne znam ako je normalno
Kod nas kisa pada vec nekih 2h..A za sutra najavljuju zahladjenje i kiiisuuu a ja moram endokrinologu u 12h.. Tata ce Diega pricuvati... Pitanje je koliko cu se zadrzati jer tamo cekas sat vremena za pregled od 2 min..
Kuzim te Barbs i zato se ja tjeram preki dana jer on bkjucne/ oznoji se/ popiski nekad i ja to sve odmah perem i kad se posusi nastojim odmah opeglat da mi se ne skupi al danss je bila hrpaaaa...
Kuzim te Sanjchi i ja sam imala napade placa kad je poceo stucat prvi put. Uguglam i vidim kao to je mehanizam protiv gusenja kod novorodencadi. Bila sam monentalno gotova, htjela na hitnu s njim i lila suze da cu ga izgubit. Uzas! Ne razumijem lose roditelje sve bi mu dala samo da je dobro i da je sretan
I ja jos imam tu crtu i bas ruzno izgleda, kao da je prljavo. Ona moze trajati i duze od godinu dana! Frendica je evo rodila prije godinu dana i jos joj se malo vidi 🙄
Mamasita normlano je da ti se jos nije povukla, nije ni meni. Ne sjecam se kad se povukla nakon prve t, ali znam da je nisam imala vise nakon 3 mj od poroda, a ssd kad se povukla tocno, pojma nemam, uopce se ne mogu sjetit...
Evo me uhvatilo ono sto ste spominjale…gledam ju iz kreveta kako spava u kindacu i placem..nemogu vjerovat da je tu..kazem dragom: jel mozes vjerovat da je ona tu s nama..a on kaze da..i ja pogledam u nju i suza suzu stizeeee….❤❤❤
Tako malo bice, bespomocno, ovisno o meni…i onda netko ima srca bit los roditelj…ma nema sanse, pa svu ljubav svijeta bi joj dala😊
Hehe..i mi smo to prosli drugi dan nakon izlaska iz
bolnice..mozete misliti kako je nama koji smo isli na ivf,koji je to osjecaj kad imas bebicu pored sebe i ne mozes vjerovati da je tu i da je vssa,a mislili ste da to nikad necete dozivjeti..e to je prava sreca i blagoslov💕💕💕💕
Mamisita nisam sad ovo skuzila, sta je stucanje nesto lose kod beba? Moj stuca cesto, par puta dnevno...
Hvala za bor 😊
Nas je 210 cm.
Treca super minje ta kombinacija boja, prava bozicna! Nas je u ovim bojama jer jenzod zagasito lila pa mi crvene nikak ne bi pasale, a imam pun tavan crvenih i zlatnih kugkica jer nam je orije bor bio u tim bojama 😂
Sanjchi i kiki (?) Ili tko je jos stavio bor...svida mi se jako sto su borovi tako pravilni kod vas 😄 i lijepo su rasporedeni ukrasi 😊 a kolicina mojih ukrasa...a to je ljubav, opsjednutost, ludilo, strast...nazovite kako hocete 🤣
Evo me uhvatilo ono sto ste spominjale…gledam ju iz kreveta kako spava u kindacu i placem..nemogu vjerovat da je tu..kazem dragom: jel mozes vjerovat da je ona tu s nama..a on kaze da..i ja pogledam u nju i suza suzu stizeeee….❤❤❤
Tako malo bice, bespomocno, ovisno o meni…i onda netko ima srca bit los roditelj…ma nema sanse, pa svu ljubav svijeta bi joj dala😊
Hehe..i mi smo to prosli drugi dan nakon izlaska iz
bolnice..mozete misliti kako je nama koji smo isli na ivf,koji je to osjecaj kad imas bebicu pored sebe i ne mozes vjerovati da je tu i da je vssa,a mislili ste da to nikad necete dozivjeti..e to je prava sreca i blagoslov💕💕💕💕
😍😍😍 jako mi je drago kada vidim da se nekome tko se mucio da dobije dijete, to napokon i ostvari. Nasim frendovima je trebalo 7 godina da im napokon uspije. Dobili au blizance u ljeti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji