*KAD nema faze... kad ima one fazice eeeee onda CICI NA IZVOLT'E...
Marijana, slazem se sto se tice komentara vezanog za "dobro" "ne dobro" majcino mlijeko
Eto Diego je 2-3D cicao po 2h i to je s vremenon normalno jer trazi vise mlijeka za rast...
Zelimobebu, kad nadjem free time da sjednem na komp ispravim ime Ja sam to bila kopirala prije ohohoooo vremena s drugog foruma pa oprostiii
Treca sreca, Mila zivce trenira ili?? 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
I me, i Diego je nemirniji sto se spavanja tice kad je vise ljudi ali mislim da je to normalno na poce dok se ne naviknu na toliko glasova..
Evo, jucer su frendovi bili do 21.30h... on je zaspao muzu na rukama jos oko 19h i nesto kasnije se razbudio... 10min nakon sto su otisli je odmah zaspao.. Spavao je do 2 i pol pa slijedece budjenje oko 6h i onda oko 8.30... do
Dobro je spavao a i mi skupa s njime.. Jjjeeejjj... pa ujutro sam mu dala za jesti i dok sam se izadjala ga je muz odveo kod sveki na cuvanje... mi smo skocili do dma i kika
svasta smo kupili... dobili smo ju
Ja nemrem vise... koliko je jutros bio dobar tolko je sad poceo zajebavat...oprala 5 masina robe od toga dvije njegove jer se popisap i propustio pampers. U neduvremenu dok je spavao sam peglala i mislim da cu se srusit u nesvjest...
Dobili smo jucer jos jedan poklon bon i 2 ISTE dekice i carapice... Dekice nisam otvarala nego ih spremila jer ima na tone dekica pa zasto bez veze novo koristiti... Ocito ce biti za drugo dijete aahahahha
Iiii daaa.... znaci... sveki je nasla PUNOOO robica za koje sam ZABORAVILA da postoje a 90% toga je NOOOVOOO... Srecom pa sam ju pitala za neku tuticu jer sam ZNALA da nije kod mene a ni u drugoj sobi i etooooo MISTERIJA otkrivena ahahahahahh
Mamisita, sto je bilo???
Ja isto mislim da cu uskoro u krevet jer muz gleda nogomet a ja ne kuzim nista o tome nit me zanima ahahahahahhahahaha pa bolje da iskoristim sto je Diego zaspao oko 8.30 da se ne bi zbudio i trazio cicu kad utonem u s
*san...
E da... kupili smo Diegu i vrecu za spavanje...Bas me zanima da li ce ju prihvatiti...
Treca sreca, jesi ti pokrivala djecu preko vrece za spavanje?
Ja sam danas nakon grada isla do kume na kavu i malo mozak opistila... Muz se setao s Diegom po kvartu..
Je l znate gdje imaju VAKUM vrece za kupiti????
E da... u ljekarni se kupuju vrece za pohranu mlijeka? danas su mi strasno nabujale KAKO I ME KAZE, SILIKOOO
PORUKA MI SE SAAAMAAA POSLALAAAA... POP* CU S OVIM MOBOM
Ugl... SILIKOOONIIII... Ujutrp sam se izdojila nakon sto sam Diega nahranila iii izdojila sam oko 180ml sve skupa... a 20ak min nakon sto sam ga nahranila sam se isla izdajat...
OTPADA MI RUUUKA! Mali evo spava na meni vec ne znam koliko i ako ga spustim odmah se budi, pa opet sisa i tako u krug, sad je barem miran...
I ja obozavam Boziiiic! Sretna mislim da te tesko mozemo nadmasiti u kolicini ukrasa al prelijepo izgleda! I tvoj Sanjchi!
Evo i naseg bora, mi uvijek zivi uzmemo jer ja ne mogu odoljeti mirisu!
Sortiraj odgovore
Najstariji