Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    13. Studeni 2017. 04:46

*kazem da je gladan a ona ga drzi dok ne pozivcani u onda jij ga ja "uzmem" a ona  i 2 ni 3: znas, mislin da je gladan! HAHAHAHAHAHAHA pa da riknes... 

barbs
    13. Studeni 2017. 04:47

Dena, jel tvoj mali ma ADu??? Ne sjecam se sto si posala...
    Meni se D probudio oko 12.30 i oko 4... Jedna sisa mi je bola koooo silikooonnn 

barbs
    13. Studeni 2017. 04:51

Mamisita, joooojjj, bas ti je veselo  Kanta svskako pomogne...  Obicno smece ne bacamo svaki dan nego kako kada... svaki 4. ili 5.dan 

barbs
    13. Studeni 2017. 04:51

bbrletic13

U sat vremena tri potresa u Ri….

UUULLLAAAALLLAAA

• Barbi13
    13. Studeni 2017. 05:42

barbs

bbrletic13

U sat vremena tri potresa u Ri….

UUULLLAAAALLLAAA

I jos dva nocas.....i moja isto dize malu dok spava i kad pocne plakat samo govori ona je gladna hahahah pravi fantom..........u Ri je nevrijeme grmi,sijeva puse uzas😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

13. Studeni 2017. 05:59

O Boze koje svekrve! Ja bi pozivcanila!

13. Studeni 2017. 06:03

Meni je Karlo spavao od 12.30 do 3.30 , extra brzo podojio i u 4 smo oboje vec spavali. I sad se probudio u 5.3o i bika puna pelena i bio je malo vlazan ko da se oznojio pa sam ga brzinski suho prala i sad je na sisi

• Dena1009
    13. Studeni 2017. 07:43

barbs

Dena, jel tvoj mali ma ADu??? Ne sjecam se sto si posala…
    Meni se D probudio oko 12.30 i oko 4… Jedna sisa mi je bola koooo silikooonnn

Da, na ad je. 

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 08:07

mamisita27

Ja nemrem vise… koliko je jutros bio dobar tolko je sad poceo zajebavat…oprala 5 masina robe od toga dvije njegove jer se popisap i propustio pampers. U neduvremenu dok je spavao sam peglala i mislim da cu se srusit u nesvjest…

i tak....malo pomalo skužiš da je bitnije odmorit sebe fizički i psihički, nego da je sve opeglano i pic-pic a ti padaš s nogu. Dođe s godinama..

žena-majka-carica:)

13. Studeni 2017. 08:33

Treca, hahaha ma znam al kako da mu ne opeglam kad sve sad mora bit sterilno za njega a robice tonu, to se samo stanca... Ak ne popeglam , skupi mi se druga tura i tak u krug...Odaj mi trik! Kak ti s njih troje?! Svaka ti cast!
    Barbs, mislim da si ti pitala za vrece za spavanje. Ja sam ih dobila 5,6 - od kojih su neke i vece. Na pocetku je bio stalno u jastuku ( ima dva, od toga mu je jedan koji smo dobili-mali) al bljucne i slicno pa se i to cesto pere... Ugl, on je meni maltene od pocetka i u vreci za spavanje. Narucila sam jednu sa Ethereala, vrecu s dezenom vlakica 0-6 mj za 100 kn i treba mi doci sutra ili prekosutra pa cemo vidjeti kakva ce ta bit al on zbilja cesto bljucka tak da su mi one spas...
    Ja njemu za noc obucem 2 rukavica i u vrecu, stavim mu rolicu da je polubocno al on se vec poceo okretati glavicom pa rolica otklizi i on za budenje zavrsi na ledima s glavom okrenutom na dr stranu. Ocito tako voli...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.