*kazem da je gladan a ona ga drzi dok ne pozivcani u onda jij ga ja "uzmem" a ona i 2 ni 3: znas, mislin da je gladan! HAHAHAHAHAHAHA pa da riknes...
Dena, jel tvoj mali ma ADu??? Ne sjecam se sto si posala...
Meni se D probudio oko 12.30 i oko 4... Jedna sisa mi je bola koooo silikooonnn
Mamisita, joooojjj, bas ti je veselo Kanta svskako pomogne...
Obicno smece ne bacamo svaki dan nego kako kada... svaki 4. ili 5.dan
U sat vremena tri potresa u Ri….
UUULLLAAAALLLAAA
I jos dva nocas.....i moja isto dize malu dok spava i kad pocne plakat samo govori ona je gladna hahahah pravi fantom..........u Ri je nevrijeme grmi,sijeva puse uzas😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Meni je Karlo spavao od 12.30 do 3.30 , extra brzo podojio i u 4 smo oboje vec spavali. I sad se probudio u 5.3o i bika puna pelena i bio je malo vlazan ko da se oznojio pa sam ga brzinski suho prala i sad je na sisi
Dena, jel tvoj mali ma ADu??? Ne sjecam se sto si posala…
Meni se D probudio oko 12.30 i oko 4… Jedna sisa mi je bola koooo silikooonnn
Da, na ad je.
url=https://lilypie.com]
Ja nemrem vise… koliko je jutros bio dobar tolko je sad poceo zajebavat…oprala 5 masina robe od toga dvije njegove jer se popisap i propustio pampers. U neduvremenu dok je spavao sam peglala i mislim da cu se srusit u nesvjest…
i tak....malo pomalo skužiš da je bitnije odmorit sebe fizički i psihički, nego da je sve opeglano i pic-pic a ti padaš s nogu. Dođe s godinama..
žena-majka-carica:)
Treca, hahaha ma znam al kako da mu ne opeglam kad sve sad mora bit sterilno za njega a robice tonu, to se samo stanca... Ak ne popeglam , skupi mi se druga tura i tak u krug...Odaj mi trik! Kak ti s njih troje?! Svaka ti cast!
Barbs, mislim da si ti pitala za vrece za spavanje. Ja sam ih dobila 5,6 - od kojih su neke i vece. Na pocetku je bio stalno u jastuku ( ima dva, od toga mu je jedan koji smo dobili-mali) al bljucne i slicno pa se i to cesto pere... Ugl, on je meni maltene od pocetka i u vreci za spavanje. Narucila sam jednu sa Ethereala, vrecu s dezenom vlakica 0-6 mj za 100 kn i treba mi doci sutra ili prekosutra pa cemo vidjeti kakva ce ta bit al on zbilja cesto bljucka tak da su mi one spas...
Ja njemu za noc obucem 2 rukavica i u vrecu, stavim mu rolicu da je polubocno al on se vec poceo okretati glavicom pa rolica otklizi i on za budenje zavrsi na ledima s glavom okrenutom na dr stranu. Ocito tako voli...
Sortiraj odgovore
Najstariji