Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Studeni 2017. 22:29

Sad ste me utjesile za lineu negru. Ja sam mislila da se odmah povuce a meni ponosno se ocrtava...bas ruzno izgleda ;/
    Ma ne Kiki, stucanje normalno vec sam se  nadovezala na Sanjchi kako nas uhvati plac i da bi dao svu ljubav za svoju bebu pa sam se jos nadovezala kako sam se ja za obicno stucanje prepala...

barbs
    12. Studeni 2017. 22:37

Nama.je muzeva rodjakinja rekla da kad beba stuca odmah na sisu da prestane i Diego par puta potegne i prestane stucati.. ALI on iskoristi priliku i krene jesti HAHAHAHA
    Ana, svaaakiii trud se isplati 😘😘😘😘

12. Studeni 2017. 22:40

barbs

Nama.je muzeva rodjakinja rekla da kad beba stuca odmah na sisu da prestane i Diego par puta potegne i prestane stucati.. ALI on iskoristi priliku i krene jesti HAHAHAHA
    Ana, svaaakiii trud se isplati 😘😘😘😘

Ja mislim da ja nikad necu dozivit da moj par puta potegne. Evoga vec sat na sisi hehehe. Meni je patronazna rekla da kad stuca mu dam dudu al ja ga jos i nosim jer mi  cesto nakon stucanja bljucne

Nina2512
    12. Studeni 2017. 22:43

sretna

Ana2711

sanjchi255

Evo me uhvatilo ono sto ste spominjale…gledam ju iz kreveta kako spava u kindacu i placem..nemogu vjerovat da je tu..kazem dragom: jel mozes vjerovat da je ona tu s nama..a on kaze da..i ja pogledam u nju i suza suzu stizeeee….❤❤❤
    Tako malo bice, bespomocno, ovisno o meni…i onda netko ima srca bit los roditelj…ma nema sanse, pa svu ljubav svijeta bi joj dala😊

Hehe..i mi smo to prosli drugi dan nakon izlaska iz
    bolnice..mozete misliti kako je nama koji smo isli na ivf,koji je to osjecaj kad imas bebicu pored sebe i ne mozes vjerovati da je tu i da je vssa,a mislili ste da to nikad necete dozivjeti..e to je prava sreca i blagoslov💕💕💕💕

😍😍😍 jako mi je drago kada vidim da se nekome tko se mucio da dobije dijete, to napokon i ostvari. Nasim frendovima je trebalo 7 godina da im napokon uspije. Dobili au blizance u ljeti 😊

Nama je sva sreca uspjelo iz prve,al mislim da je isti osjecaj dal bilo iz prvog ili stotog puta😊😍😍

• Barbi13
    12. Studeni 2017. 23:20

Ona moja svekrva je pravi fantom....pa jeb...digla mi je tlak na osamsto,koje pametovanje a najlakse je doc i naslikavat se...glava mi je ko balon od njenih izjava

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    12. Studeni 2017. 23:26

U sat vremena tri potresa u Ri....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Dena1009
    13. Studeni 2017. 00:10

L.negra meni se tek sad vidi, u trudnoci je bila rastegnuta i nije se vidla. A pupak mi velik izgleda ko prljav, ma da mi je cijelu trudnocu izgledal ko da sam smokice nadrobila u njega 😥
    Plakanje ja sam se jedva suzdrzala kod cijepljenja da ne placem, a kasnije je toliko bolno plakao da su i meni suze isle, cak su i mm bile oci suzne. 
    Danas me uhvatila panika zbog tog bljuckanja, imam osjecaj da sve sto pojede izbaci van. Mislim da cemo sutra zvati pedijatricu. I vec drugu vecer ga jedva uspavam kolko je nervozan i opet se trza kao prije, a taman nam krenulo. 

url=https://lilypie.com]

Marijana12345
    13. Studeni 2017. 01:08

barbs

Mi imami KANTU ZA PELENE…. Isplati se… Dobili smo ju svakaki na poklon jer prije smo svaki dan punili kantu za smedje… ovako imamo tu kantu. Aaaaliiiii njihove vrece su skupe… znaciii Te vrece imaju 3 pakiranja i svako pakiranje je "dovoljno" za 25 pelena… A to punjenje kosta 80kn… mi koristimo vrece za pelene BABYLOVE 15kn 100komada…

Barbs mi smo narucili prozirnu foliju i sami radimo tj mm radi patrone. Imamo kantu Sangenic i te patrone za 1mj bi dosle 80eur. A foliju koju smo narucili u tom kolutu za 50eur trajar ce godinu dana ilu vise

13. Studeni 2017. 04:00

Dena1009

L.negra meni se tek sad vidi, u trudnoci je bila rastegnuta i nije se vidla. A pupak mi velik izgleda ko prljav, ma da mi je cijelu trudnocu izgledal ko da sam smokice nadrobila u njega 😥
    Plakanje ja sam se jedva suzdrzala kod cijepljenja da ne placem, a kasnije je toliko bolno plakao da su i meni suze isle, cak su i mm bile oci suzne.
    Danas me uhvatila panika zbog tog bljuckanja, imam osjecaj da sve sto pojede izbaci van. Mislim da cemo sutra zvati pedijatricu. I vec drugu vecer ga jedva uspavam kolko je nervozan i opet se trza kao prije, a taman nam krenulo.

Drzim fige da je sve ok i da je samo takav dan!:*

Moj je unutro bio extra odlican, posisao i spavao, a onda je navecer poceo zezat. Bio skoro 2 sata na sisi dok nije u 12.30 zaspao, nije palilo ni nanasanje ni pjevanje, pelene suhe, on bas hoce sisu. I sad se prpbudio i evo opet na sisi. Jucer navecer u jednom trenu kad sam stisnula nije nis izlazilo valjda je sve posisao i tek kasnije krenulo a on plaaaceee, trazi ustima sisu...
    Ja nemam tu kantu, mi to sve u kos i par puta dnevno se iznese. Koljko ta kanta pomogne?

barbs
    13. Studeni 2017. 04:44

Marijana, eeee inamo iiiistuuu!!! Znaci vi ste kupili posebno foliju???? Gdjeee???  Nama bi jedna patrona trajala po 5D cca... 
    Bbrletic,HAHAHAHA za sveki  ta ko moja  npr izasla sam tek iz bolnice... kuca u kaosu... moja mama pomalo stedjuje a ova skace ojo Diega i budi ga i nosa hahaha.... i dan danas istaaaa stvar... i mali vristi jer je gladan i ja kazem da he glad

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.