Kad vas čitam, lakše mi je jer vidim da sve nažalost imamo iste probleme s grčevima, spavanjem i nervozom beba. Valjda je to sve normalno, ali se ja nekad pitam jel to samo kod nas tako pa vidim da nije...
Jao mene danas i zadnjih dana baš boli donji dio trbuha i leđa, ne znam jel od položaja hranjenja i nošenja po cijele dane zbog grčeva. Trebala bi više odmorati a ne mogu
Danas nema nigdje nikog 😂
kad je vikend pa su muževi doma - to je vrime za španciranje a ne forumiranje:))
mi jučer šetali i uživali vani, a danas shoppingirali - prvi put da sam ju vodila u trgovački centar (bilo je 25% u C&A i nisam mogla odolit) pa rekoh valjda je već dovoljno velika, inače nisam pobornik beba u tako zagađenim zatvorenim prostorima gdje profilira puno ljudi ali eto....nisam mogla odolit jer inače tamo dečkima kupujem robu, a sad još popust
žena-majka-carica:)
Danas nema nigdje nikog 😂
kad je vikend pa su muževi doma - to je vrime za španciranje a ne forumiranje:))
mi jučer šetali i uživali vani, a danas shoppingirali - prvi put da sam ju vodila u trgovački centar (bilo je 25% u C&A i nisam mogla odolit) pa rekoh valjda je već dovoljno velika, inače nisam pobornik beba u tako zagađenim zatvorenim prostorima gdje profilira puno ljudi ali eto….nisam mogla odolit jer inače tamo dečkima kupujem robu, a sad još popust
A moj nije doma, ima tekme nedjeljom 😄
Ja jos P nisam vodila u soping centre, ali planiram kad sjedne porodiljna u emmezetu i lesninu u soling bozicnih ukrasa, ma da mi vise stvarno ni igla ne stane na bor, al nema veze 😂 al to cu ic u tjednu prijepodne kad nema puno ljudi
Ovo je moj bor od prosle godine. Vec sam kupila neke nove sitnice i jos moram nesto kupit sta sam zapikirala. Ja volim imat raznih detalja na boru, ne samo klasicne kuglice 😁 joooooj jedva cekam da ga okitim 😄
Sretna, bor je predivan! Preludo! Ja nikad nisam imala toliki bor al pretpostavljam da si ti u kuci pa je drugacija situacija... Ja ove god necu mislim ni vadit onaj svoj manji umjetni vec cu uzet onaj bor ukras sta se okaci na zid jer pas plus beba i stalno skupkjat one iglucwe s bora uzas, a vise mi ih pada s umjetnog heheh
Ja svog jos nisam vodila van jer je patronazna rekla bolje jos ne a i cula sam da nije prepirucljivo s manje od 2 tj starosti nivorodenceta. Sad kad nam je otpao i zarastao pupak i kad obavimo prvo kupanje- malo cu ga 5 pa 10 min na terasu svaki dan pa kroz 10ak dana u setnju pola sata.
Sretna, bor je predivan! Preludo! Ja nikad nisam imala toliki bor al pretpostavljam da si ti u kuci pa je drugacija situacija… Ja ove god necu mislim ni vadit onaj svoj manji umjetni vec cu uzet onaj bor ukras sta se okaci na zid jer pas plus beba i stalno skupkjat one iglucwe s bora uzas, a vise mi ih pada s umjetnog heheh
Ja svog jos nisam vodila van jer je patronazna rekla bolje jos ne a i cula sam da nije prepirucljivo s manje od 2 tj starosti nivorodenceta. Sad kad nam je otpao i zarastao pupak i kad obavimo prvo kupanje- malo cu ga 5 pa 10 min na terasu svaki dan pa kroz 10ak dana u setnju pola sata.
Hvala! 😊 u kuci smo, da, ali nemam mjesta kolko bi htjela imat za bor 😁 nema veze. Dok se nisam udala uvijek smo imali svjezi bor i taj miris mi je odlican,ali tu u stanu nemam tolko mjesta,a i od centralnog bi mi se trusio jako pa smo kupili umjetni. Ispalo je jos i bolje jer ga svake godine mogu usavrsavati 😁
Sretna ja mislila da ste vec okitili🤗 krasan vam je boric👌👌
Mi smo zadnje dvije godine dobili od susjeda bor koji je izgledao ko plastican. Morala sam trgati iglice da uvjerim kumu da nije plastican.🤣
Baby gim moze neka preporuka? Kakve vi imate ili namjeravate kupiti?
Jel ima koja onu kantu za pelene? Mm bi htio tu kantu pa me zanima dal je prakticna i dal se smanjuje kolicina otpada? Nama je kanta prepuna ova velika za vani jer svaki drugi tj nam kupe smece.
Jel ste vi imali cijepljenje? Primjetila sam da nakon cijepljenja V jako bljucka i cendrav je, pa neznam jel od toga il se samo poklopilo.
url=https://lilypie.com]
sretna extraaaa je bor....ja imam crveno/zeleno/zlatne ukrase, koje obogaćujem kolekciju godinama pa mi se ne da preći na neku drugu kombo boja, ali divne su mi tak lilaste ili prljavoroze nijanse kad vidim ukrase - elegantno i moderno!
mjesto za bor - mene to jako muči....lani smo ga imali u boravku na mjestu gdje sam sad montirala kindač+komodu, što znači da nemam ga gdje uopće uvalit. Inače držimo onaj od 180cm umjetni jer s njega ne otpada a kad su mala dica u kući uvik je zgodnije da NE otpada ništa s njega....
uglavnom sad ću morat ili manji (što m je bzvz) ili ga se odreć...a to je tek katastrofa....al ne volim male boriće....aaaaaaa poludit ću.
e, ova moja cura me trenira večeras baš....od popodne otkad smo došli i z shopping centra, budi se svako 10-15min, nemirnija je dosta nego inače i jedva ju smirim i uspavam natrag....ipak joj se nije svidjela gongola. A tamo je bila dobra ko buba, valjda se prepala....sve mi je sumnjivo bilo da mi je tak glatko prošlo shoppingiranje. Zato sad "plaćam" ahh
HEJ HEEEEJJJJJJJ.....
Sretna, bor je DIIIVAAAAN... a meni bi takav zauzeo pola dnevnog ahahahh 😂😂😂😂
DUDE-BABYLOVE.. na pocetku ih izbaci ali drzis par sekundi i pocne dudati... sto je super i spas za cice... hahaha ALIII to samo kad nije gladan i kad
Sortiraj odgovore
Najstariji