Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    12. Studeni 2017. 21:42

Kiki, eeee tako i Diego.. samo sto spava u svom kreveticu ali isto su te.muke pri spavanju... cim ga spustis u krevetic DRAAAMAAAA... JEDINO ako nije bas negdje u polu snu... Znaci, bas mora utonuti u neki pocetni san da ga mozemo spustit

barbs
    12. Studeni 2017. 21:44

Jooojjj, bas lijep bor i lijep dnevni!! Koji Bozicniii ugodjaaaaj!! Jjjeeejjj 
    Ja sam danas uspavala Diega u roku od 5min...  a muz ga je pokusao uspavati i pi*dio je  Iiii bio je nervozan i umoran (muz) i prenio je na Dirga... j

Kiki156
    12. Studeni 2017. 21:45

Evo spustila sam ga i sad spava, nadam se da ce lijepo sad odspavati, inace zaspi tek oko 23 ili ponoc. 
    Ne peglam mu robicu, to mama kad dode ako sta ima pegla i preslaguje 😂 Ja bas i nisam fan peglanja 😐

barbs
    12. Studeni 2017. 21:47

*Diega... Ja totalna suprotnost i etooo... i meni se zbudio odmah pri spustanju u krevetic i poceo je dramiti ali sam ga uzela i malo hodala po stanu i utonuo je u onaj san tako da nismo imali vise problema  rekla sam muzu: etoooo...tako je meni svaaakeeee veceriii...

barbs
    12. Studeni 2017. 21:48

Uuhh,jooojj, dosta kasno, Kiki... aajmeee.. Nama je par puta u to vrijeme i aajmeee komitisssss.
    Ni ja nisam fan peglanjaaaa  isto tako meni mama dodje i pita ako sta treba ispeglati i s gustom joj uvalim

barbs
    12. Studeni 2017. 21:50

Ja svoju robu ispeglam samo kad trebam negdje ici s time da vecinom kupujem sve elasticno i takvog materijala da ne moras peglati... muzevo ispeglam jer mi treba za posao... i eto od Diega isto... a neki dan sam na to izgubila sat vremenaaaaaa 

barbs
    12. Studeni 2017. 21:51

SRETNA, svaka cast na kolaziii 

12. Studeni 2017. 22:00

Ma ja vecinom isto Karlovo i muzevo peglam al cijeli dan oko pegle pa se Karlo pribudi pa moram stat pa se presvuce sisa i zaspi pa opet dio pa se probudi i tak u kruh hahahaha

barbs
    12. Studeni 2017. 22:01

Mi imami KANTU ZA PELENE.... Isplati se... Dobili smo ju svakaki na poklon jer prije smo svaki dan punili kantu za smedje... ovako imamo tu kantu. Aaaaliiiii njihove vrece su skupe... znaciii Te vrece imaju 3 pakiranja i svako pakiranje je "dovoljno" za 25 pelena... A to punjenje kosta 80kn... mi koristimo vrece za pelene BABYLOVE 15kn 100komada...

barbs
    12. Studeni 2017. 22:03

Mamisita, ja sam htjela peglati veceras ali mi je muz rekao da odmorim Ali svakaaaakoooo je bolje dok on spava (navecer, jer kroz dan znas i sama kakp to ide aahahhaa)... Ali ipak... navecer sam umorna od cijeloga dana i bas mi se neeeedaaaa peglati ako nije hica ahahahahahahhahabba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.