Guzve-ne vjerujem da je zbog toga bio nervozan jucer jer su s nama bili samo moji mama i tata, tad jos nisu bili gosti kad smo mi bili, dok danas je puno mirniji. Jos su bili moj tata i 2 necakinje kod mene i one mu pricale, igrale se s njim i on tako gledajuci ih zaspo. Samo sto danas malo spava malo se budi, vise mi ne spava 3h u komadu. Sad cekam prijateljicu s klincima ce doci, ima malog godinu dana i stariju curu. Muz spava a beba budila se i sad na meni pava.
A mlijeko, znam par primjera gdje mlijeko nije bilo dovoljno za bebine potrebe jer je bilo slabo.. uglavnom cilj mi je dojiti, a sad vidit cemo sta ce bit narednih dana... nadam se da ce bit bolje hehe.. tko zma sta i njih muci, mi mozemo samo nagadat, gladan, grcevi, zeli paznju, hoce se mazit il nesta sasvim drugo...bas sam puno o tome citala. Vidit cu koliko dobiva sad u tjedan dana 😊
A moja cimerica iz sobe je jucer otisla u dubrovnik bez bebe.. ona je poduzetnica i radi kao inace..
Ja ne znam..al ja ne bih mogla. Ja jedino sto zelim je 8h sna u komadu, ali bez bebe bit neeema sanse.
Peglanje, ja peglam svee...i bas mi ide na nerve hahahah... jer ne peglam nase nikad nista osim kosulja i neke stvari koje se guzvaju. Al aj jos cu malo peglat sve i onda polako prestajat. Ja robicu susim u kuci od prvog pranja.
Papanje- po danu kad su sise prazne i smezurani baloni 😂 sisa cca pola sata, a po noci kad dodju silioni izvuce mlijeko u 5 min, najede se i onesvjesti 😂 i opet dodje prazna i smezurana sisa.. 😂😂😂
ovako je meni bilo s Tomom...od prenapuhanih balona do full mlohave praaazne cice - manje od 5min sisanja.
Mila je u početku isto tako brzo jela, ali samo prvi mjesec....sad kako idu veće količine mlijeka, traje to i 10min.
Ali bogu hvala nikad pol ure....tako mi je prvorođenac sisao: visio bi pol ure pa i do uru vremena....a nikad se ne bi najeo.
žena-majka-carica:)
Duda-sa 3 tjedna sam joj ju dala. Luda je to noc bila 😂😂😂
Uzela, 2x povukla i to je bilo to. Imam ju kraj nje al vise nece nego hoce.. a kad smo u gradu onda ponesem kapi za grceve i ak pocne dramit,kapnrm 1 kap na dudu i dam joj- e onda joj je super.😂duda ju minut dva, pljune i zaspi.
koja je ovo metoda heeeej? to neku drogu daješ maloj? koje kapi? otkrij nam tajnu
Violeta to kad cujem da je mlijeko "slabo" dobijem napadaje. Tvoje je mlijeko idealno za tvoje dijete. Place iz drugog razloga… ako nista jer se oce maziti i njeznost. Moj se evo derao ko jarac, sit i suh… onda sam ga stisnula da ne mrda i pocela mu pjevati super pjesmicu "moja mala sovica" (nadji na YT) i zaspao u trenu…
Bbrletic ja imam gumicu za kosu na ruci kao narukvicu. Mijenjam ju na ruci tako kako mali sisa… tako uvijek znam koju je ciku zadnju sisao
potpis na ovo prvo
i super ideja za narukvicu/gumicu....ja sam doduše od PlanT kupila tak gumastu narukvicu koja na sebi ima klizni neki označivač koja je ura bila, pa znaš i koja sisa i koja ura je bila....tko bi pamtio. ali ne koristim ju više, samo prvi misec mi je tribala jer je mala češće sisala. sad upamtim ili vidim po sisi - razlika je puno veća...
Duda-sa 3 tjedna sam joj ju dala. Luda je to noc bila 😂😂😂
Uzela, 2x povukla i to je bilo to. Imam ju kraj nje al vise nece nego hoce.. a kad smo u gradu onda ponesem kapi za grceve i ak pocne dramit,kapnrm 1 kap na dudu i dam joj- e onda joj je super.😂duda ju minut dva, pljune i zaspi.
koja je ovo metoda heeeej? to neku drogu daješ maloj? koje kapi?otkrij nam tajnu
😂😂😂😂
Ma dajem joj kapi za grceve. Rade se u ljekarni kod nas po recepturi nekih kapi iz Slovenije. Davaju se 3-4x po 5 kapi dnevno, prije jela.
A ja kad sam u gradu ili vise ne znam sta bi ako je jako nervozna stavim joj kap na dudu i dam joj. A kapi su super fine-slatkaste. Poduda bez problema. I ja ih nekad uzmem ak me trbuh pati.
Inace joj dajem samo 5 kapi dnevno navecer prije spavanja. I tu i tamo tako na dudu.
Trecasrecati si napisala da koristite Tiba kapi?jel one stvarno djeluju odmah,da se beba smiri?mi joj dajemo bio gaiu vec danas 4.dan ali njima treba da djeluju,a ovo jucer kako su Milu mucili grcevi i plac skoro 3h rado bi joj onda dali jos tiba kapi ako bi joj odmah pomogle
da, u moje male djeluju doslovce trenutno. Ne znam ,zbog matičnjaka valjda....ali one ti se prije 2tj ne smiju...znači za par dana smijete počet s njima. Ja sam tek s 4tj joj ih krenula davat....mada mi poslije bilo žao što nisam i prije, kad sam vidjela koliko joj/nam pomognu
Sortiraj odgovore
Najstariji