Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    12. Studeni 2017. 10:41

Ja sam jutros odlicnooo da kucnem! Jucer navecer ga je muz uspavao nakon dojenja, tak da sam isla oko 10 spavati a mali se probudio u 3 i do 4 smo se presvukli i dojili i uspavali. Pa se probudio u 6 i opet odmah nakon jela zaspao sve dosad. Uspjela sam odspavati, doruckovati, staviti ves prat dr pokupiti i opeglati dio. Sad je opet na sisi. :)
    Meni je patronazna rekla da on ima mrvu grceve al nis strasno pa mu dajem samo biogaiu. Otkad se tiba moze davati?

• sretna
    12. Studeni 2017. 10:47

mamisita27

Ja sam jutros odlicnooo da kucnem! Jucer navecer ga je muz uspavao nakon dojenja, tak da sam isla oko 10 spavati a mali se probudio u 3 i do 4 smo se presvukli i dojili i uspavali. Pa se probudio u 6 i opet odmah nakon jela zaspao sve dosad. Uspjela sam odspavati, doruckovati, staviti ves prat dr pokupiti i opeglati dio. Sad je opet na sisi. :)
    Meni je patronazna rekla da on ima mrvu grceve al nis strasno pa mu dajem samo biogaiu. Otkad se tiba moze davati?

Od drugog tjedna 

• Lily
    12. Studeni 2017. 12:23

sretna

Dena1009

Sretna mi smo prvo kupili alnaturu, cijenama slicna aptamilu. Onda nam je babica preporucila bebivitu, rekla je da je jako dobra, a nije toliko skupa, cak je i marijana stavila link od nekih istrazivanja gdje je bebivita pri vrhu. Nama odgovara, naravno da nece svima, al mozes probati s obzirom da ti ni ne dajes stalno nego dojis.

Nisam mu jos uopce dala. Sa L sam koristila aptamil pa sam i ovom to kupila kad je bila kriza al na kraju nismo dali. S L smo poceli sa hipp combiotik i to je bio uzas kakve je grceve od toga imao, onda smo presli na aptamil jer po istrazivanju je on najslicniji majcinu mlijeku i stvarno mu je bio odlican. Bez grceva, stolice uredne…jeo je svakih 4 sata preko dana, a po noci je prestao jest s 2.5 mj

Bas sam pisala jucer o napinjanju. Naime uvijek napinjanja sincic mi ima plinove. Uz dojenje koristimo Hipp Combiotik. Ne znam ne paše li mu nesto u mojoj prehrani ili takoder reagira na Hipp? 

Nina2512
    12. Studeni 2017. 12:25

Izgleda da sve imamo problema s tim napinjanjem nakon hranjenja😓ja ju samo dojim i opet se mucimo s tim

dzenny
    12. Studeni 2017. 12:35

I ja svoju samo dojim,uvijek mi se jadna napinje ii puno prducka .. ii kaka mi vecinom svaka 3 dana.. 😕 jadne nase male mrvice.. 😢

• sretna
    12. Studeni 2017. 12:39

Lily a ne znam sta bi ti rekla...ja sam po L skuzila da je to uvijek nakon bocice, to su bila jaka izvijanja i plac. S aptamilom je to prestalo. Hipp ima puno zeljeza i sebi pa ga je valjda to zatvaralo

12. Studeni 2017. 12:43

sretna

mamisita27

Od drugog tjedna

Sretna hvala ti :)
    Ja sad samo dojim pa se malo napinje i puno prdi... 

• Lily
    12. Studeni 2017. 12:46

Probat cu sutra s drugom formulom. Imam mlijeka ali ne dovoljno pa mu ponekad trebamo dodati formule. Teško mi je za razaznati od cega ga toliko muce plinove. Pedijatru idemo tek za tjedan i pol.  

• Lily
    12. Studeni 2017. 12:49

Ima urednu normalnu stolicu. Mislim da kolike nisu. Imao ih je jednu večer i baš je vriskao od bolova. 

• Lily
    12. Studeni 2017. 13:11

Navodno i ne treba mijenjati samoinicijativno adaptirano mlijeko. Ne znam ni sama sto mi je ciniti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI