Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    13. Studeni 2017. 09:18

guz - mene boli samo tamo di su mi pikali voltarene tj nakon 6tjedana me tek prestalo bolit....tkivo me baš na tom mjestu gadno bolilo. Nevjerojatno!

žena-majka-carica:)

Bela
    13. Studeni 2017. 09:29

Jutro cure  
    Treca sreca ovo za ljeto.hahaha, i ja jos imam lineu i isto pupak ruzan ko da je prljav, i jos je trbuh opusten...trebalo bi to doci u normalu polako nadam se...
    Dena tvojem V je temperatura dosla odmah nakon cijepljenja? Mi imamo sutra sistematski 
    Sanjchi preslatka je malena

• sretna
    13. Studeni 2017. 09:34

Sanjchi, nisam nikad imala hemeroide pa ne znam jel to to kod tebe...mozda je..
    L je preslatka!
    Mi imamo u cetvrtak prvi pregled, ne ide mi se uopce

I_me
    13. Studeni 2017. 09:38

Jutro mame!
    Ja se probudila prije pola sata, ema jos spava. 
    Guz- treca sreca i mene je bolilo do neki dan guz od inekcija i imala sam kvrgicu na tom mjestu gdje su me pikali. 
    Sanjchi- preslatka malena struca! 😊
    Borovi- svi su divni a sretna tvoj kao da je iuasao iz nekog kataloga 😍😍 divan!!!!
    Ja sam neki dan gledala Emu i kazem muzu ne mogu bjerovat da mi je bila u stomaku 😊, a gle ju sad gleda me i smjeska mi se.
    Susjeda bila ujutro u Lidlu pa sam joj slikala sta da mi kupi. Pa mi je kupila majicice, hlacice i trenerkicu. Kaze kaos zivi.. mame sa bebicama a vani prolom oblaka i orkansko jugo.. pa ne bi izasla van iz stana pod nista a kamoli vodila Emu sa sobom u tu gangulu.
    Jucer od kume decko slavio rodjendan pa smo bili u skitnji.. dosli smo kuci u 21h. Bila sam full nervozna kako ce ema i dal ce plakat jer ce biti ljudi, ali na kraju sve super. Svi su imali razumjevanja, izlazili van zapalit i nisu se derali nit nju gnjavili 😂 jos su bile 2 trudnice pa su svi komentirali nas to sve uskoro ceka pa da se naucimo. Ema je bila super i svima se smjeskala i gugutala. Bili smo sat i pol tamo. Dosli kuci, malo sam ju prebrisala, papala je i 15 do 10 zaspala. ☺

I_me
    13. Studeni 2017. 09:45

Linija negra- jos je tu, tamna je i pupak mi izgleda kao da je prljav! 😥
    Ima jos do ljeta, povuci ce se. 😋😂

Maja 3
    13. Studeni 2017. 09:48

Jutro cure! Borovi su vam prekrasni!
    Sretna,tvoj je kao iz americkih filmova! Predivan. 
    Ja sam isto freak za Bozic,i ove godine sam narucila neki projektor za kucu na pahulje. Cekam svaki dan da stigne da isprobamo. Inace vise volim lampice i svjetlece ukrase..i vec se spremam u kladusu po nove lampice. 
    Sanjchi,Lucija ti je bombon!
    Svekrve,sve su iste-i moja.
    Treca sreca,potpisujem za peglanje..puno vise sam maloj peglala nego malom..
    Mi danas navrsili 4 mjeseca!

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 09:58

sretan mini rođendan našem najstarijem bebaču u grupi! ...mi uskoro punimo 2 mjeseca WOOOHOO
    sretna - i meni je tlaka taj sistematski, u zadnji čas smo uopće našli pedijatricu i baš mi se još nije išlo po doktorima ali kad se mora....idući nam je s 2ipol mj....a njemu se tek uopće ne veselim - zbog cjepiva. Mrzim kad mi djecu cijepe pa strepim i mislim se hoće-neće bit kakvih posljedica.....nužno zlo baš.

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 10:01

e pelene - zaboravih pohvalit se, otkad smo prešli na trojku opet su nam super mullerovke....a i ja sam blesava kad sam vidila da maloj "kipi" sadržaj van svaki put, mogla sam i ranije se sjetit uzet broj veće. Ali ajd.....sad samo da mi se netko na (zakašnjele) babine ne pojavi s dvojkom na poklon, jer ću ih odmah vratit natrag. Najgore kad mi tako pretekne, a di ćeš s njima...na njuškalu se prodaju paketi u pol cijene a nitko neće ni tak da kupi jer dok dodaš još poštarinu - jeftinije im negdje na akciji u dućanu kupit.

treca_sreca
    13. Studeni 2017. 10:02

I_me uff nisi trebala spominjat LIDL - sad idem gledat katalog online šta ima....a nije da mi treba, ima robe za cijeli vrtić obuć

13. Studeni 2017. 10:03

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.