Sretna mi smo prvo kupili alnaturu, cijenama slicna aptamilu. Onda nam je babica preporucila bebivitu, rekla je da je jako dobra, a nije toliko skupa, cak je i marijana stavila link od nekih istrazivanja gdje je bebivita pri vrhu. Nama odgovara, naravno da nece svima, al mozes probati s obzirom da ti ni ne dajes stalno nego dojis.
Nisam mu jos uopce dala. Sa L sam koristila aptamil pa sam i ovom to kupila kad je bila kriza al na kraju nismo dali. S L smo poceli sa hipp combiotik i to je bio uzas kakve je grceve od toga imao, onda smo presli na aptamil jer po istrazivanju je on najslicniji majcinu mlijeku i stvarno mu je bio odlican. Bez grceva, stolice uredne…jeo je svakih 4 sata preko dana, a po noci je prestao jest s 2.5 mj
Bas sam pisala jucer o napinjanju. Naime uvijek napinjanja sincic mi ima plinove. Uz dojenje koristimo Hipp Combiotik. Ne znam ne paše li mu nesto u mojoj prehrani ili takoder reagira na Hipp?
Izgleda da sve imamo problema s tim napinjanjem nakon hranjenja😓ja ju samo dojim i opet se mucimo s tim
I ja svoju samo dojim,uvijek mi se jadna napinje ii puno prducka .. ii kaka mi vecinom svaka 3 dana.. 😕 jadne nase male mrvice.. 😢
Lily a ne znam sta bi ti rekla...ja sam po L skuzila da je to uvijek nakon bocice, to su bila jaka izvijanja i plac. S aptamilom je to prestalo. Hipp ima puno zeljeza i sebi pa ga je valjda to zatvaralo
Ja sam jutros odlicnooo da kucnem! Jucer navecer ga je muz uspavao nakon dojenja, tak da sam isla oko 10 spavati a mali se probudio u 3 i do 4 smo se presvukli i dojili i uspavali. Pa se probudio u 6 i opet odmah nakon jela zaspao sve dosad. Uspjela sam odspavati, doruckovati, staviti ves prat dr pokupiti i opeglati dio. Sad je opet na sisi. :)
Meni je patronazna rekla da on ima mrvu grceve al nis strasno pa mu dajem samo biogaiu. Otkad se tiba moze davati?
Od drugog tjedna
Sretna hvala ti :)
Ja sad samo dojim pa se malo napinje i puno prdi...
Probat cu sutra s drugom formulom. Imam mlijeka ali ne dovoljno pa mu ponekad trebamo dodati formule. Teško mi je za razaznati od cega ga toliko muce plinove. Pedijatru idemo tek za tjedan i pol.
Ima urednu normalnu stolicu. Mislim da kolike nisu. Imao ih je jednu večer i baš je vriskao od bolova.
Navodno i ne treba mijenjati samoinicijativno adaptirano mlijeko. Ne znam ni sama sto mi je ciniti.
Navodno i ne treba mijenjati samoinicijativno adaptirano mlijeko. Ne znam ni sama sto mi je ciniti.
Ne preporuca se cesto mijenjati. Ako nisi sigurna jel od hippa onda nemoj jos nista mijenjat. Odnosno mozes, ali onda ostani kod te formule bar nekonduze vrijeme.
Moj samo na ad i isti problem, ima meku stolicu i po nekoliko puta ali uvijek napinjanje i mucenje. Nasa pedijatrica veli da je to normalno kod beba jer se probavno sustav jos nije razvio do kraja.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji