Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MY_life <3
    12. Studeni 2017. 10:10

Šimun je jucer sve skupa 2 sata bio budan mislila sam da ce biti tulum nocas, isli smo spavatu u 9 dok sam ga uspavljivala zaspala sam prije njega on se sam uspavao  digli smo se u 8 ipo sa dva papanja, obukla ga stavila unjihaljku vracam se sa wc-a kad on SPAVA!! I tako vec 45 minuta!! Ja sam u soku!! 

• sretna
    12. Studeni 2017. 10:12

Ana2711

Trecasrecati si napisala da koristite Tiba kapi?jel one stvarno djeluju odmah,da se beba smiri?mi joj dajemo bio gaiu vec danas 4.dan ali njima treba da djeluju,a ovo jucer kako su Milu mucili grcevi i plac skoro 3h rado bi joj onda dali jos tiba kapi ako bi joj odmah pomogle

Da, biogaia pocne djelovar tek nakon 3 tjedna koristenja. Mi smo uzeli tiba kapi, ali na zalost ne vidim neki pomak, dok trecoj sreci jako pomazu, odnosno mili 😊

• sretna
    12. Studeni 2017. 10:22

Vagala sam se jutros, imam 56 kg, a zatrudnila sam s 55, wuuuuhuuuu!!

Senoritakova
    12. Studeni 2017. 10:35

Jutro curke. Rita sinoc zaspala u 3:30, stomacic ju muci.. smiri se samo dok je na sisi. Muž i ja kao dva zombija. Žao mi je kad ju muči, a ne mogu joj pomoći. 
    Sinoc bili kukovi na babinjama i do ponoci bili. Dobila je puni robice, novca i jos nama punu kosaru pica, voća, i slatkisa.. 
    Zanima me što jedete od voća? Meni se jede voce strasno a neznam sta smijem a da joj nece smetati.

• Barbi13
    12. Studeni 2017. 10:36

sretna

Bome sretna uskaces u trapke,ja cu danas malo do mame pa cu se izvagat.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    12. Studeni 2017. 10:38

bbrletic13

sretna

Bome sretna uskaces u trapke,ja cu danas malo do mame pa cu se izvagat…..

Vec sam ih ja nosila 😄

• Barbi13
    12. Studeni 2017. 10:39

Bela

Jutro! bbrletic i mi od 5 h povuci potegni, na sisi spava kad je legnem plac i tako do 8..uskoci mi muz i onda smo oboje zombiji
    Peglam sve zasad, a do kad ne znam..vise vremena mi treba za popeglati njenu svu minijaturnu nego nasu…

A joj Bela,kada pocne padat noc kosa mi se dize na glavi😨😨😨😨😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

MY_life <3
    12. Studeni 2017. 10:39

Senoritakova

Jutro curke. Rita sinoc zaspala u 3:30, stomacic ju muci.. smiri se samo dok je na sisi. Muž i ja kao dva zombija. Žao mi je kad ju muči, a ne mogu joj pomoći.
    Sinoc bili kukovi na babinjama i do ponoci bili. Dobila je puni robice, novca i jos nama punu kosaru pica, voća, i slatkisa..
    Zanima me što jedete od voća? Meni se jede voce strasno a neznam sta smijem a da joj nece smetati.

Moj savjet ti je da probas...ja sam u pocetku sve ozbjegavala i isto ga je mucija i trbuscic i sve a meni je bilo izasno jer nisan imala nista snage zato sam pocela svega al ne pretjerano npr mandarine popapan tri u danu i njemu dobro dode jer se pokaka i dobije vitamina i meno isto samo san jucer popapala od zelje malo vise (10) i nasmetalo mu je tako da nista ne izbjegavaj al sve umjereno

12. Studeni 2017. 10:41

Ja sam jutros odlicnooo da kucnem! Jucer navecer ga je muz uspavao nakon dojenja, tak da sam isla oko 10 spavati a mali se probudio u 3 i do 4 smo se presvukli i dojili i uspavali. Pa se probudio u 6 i opet odmah nakon jela zaspao sve dosad. Uspjela sam odspavati, doruckovati, staviti ves prat dr pokupiti i opeglati dio. Sad je opet na sisi. :)
    Meni je patronazna rekla da on ima mrvu grceve al nis strasno pa mu dajem samo biogaiu. Otkad se tiba moze davati?

• sretna
    12. Studeni 2017. 10:47

mamisita27

Ja sam jutros odlicnooo da kucnem! Jucer navecer ga je muz uspavao nakon dojenja, tak da sam isla oko 10 spavati a mali se probudio u 3 i do 4 smo se presvukli i dojili i uspavali. Pa se probudio u 6 i opet odmah nakon jela zaspao sve dosad. Uspjela sam odspavati, doruckovati, staviti ves prat dr pokupiti i opeglati dio. Sad je opet na sisi. :)
    Meni je patronazna rekla da on ima mrvu grceve al nis strasno pa mu dajem samo biogaiu. Otkad se tiba moze davati?

Od drugog tjedna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.