Sretna 100kn AD?? Jel moras koristiti neki poseban?
I me te od mullera, jedinica je plave boje pakiranje?
Mamisita ja ne peglam, ova 2tj u bolnici su me naucila da nije bas potrebno dijecu drzati sterilnima, pa sam puno opustenija sto se toga tice.
Papanje V isto vec dva dana vuce flasu ko lud. I prije je jeo hlapljivo al ovo sad je strasno, zagrcava se svako malo, a kad mu napravim pauzu vristi ko da nije 3 dana jeo. A onda bljuca poslje i muci ga trbuscic.
url=https://lilypie.com]
Dena-da. Br 1 je plavo pakiranje.
Peglanje- imam susilicu pa ne moram peglat. Samo dobro slozim. A ako je sunce vani i osusi se na zraku obda peglan i bodice i hlacice i majice i tetre. Ugl.. sve..
Duda- imam od aventa i nuka. Uzme onu koja mi je prva pri ruci.
Frendica ima malog id 3 mj i imaju skok u razvoju. Rekla je da joj je ovaj skok najgori. Vec 3 dana ne spavaju. Samo cica cica i cica.. kaze na rubu je da mu da AD. samo da se naspava 🙁 i ona i beba
Meni je ema zaspala u 22h i probudila se u 6h. Sise silikoni. Jednu je posisala u sekundi i ja joj nudim drugu da izvuce jer me boli i ona prasica nece, hoce spavat.. pa sam ju pustila... ak se ne probudi u roku 15 min cu je probudit da se ne moram izdajat.
Bebe i guzva-ja sam primjetila sa se ema unervozi kad je puno ljudi oko nje i svi ju gledaju i pricaju. Cim se maknu ona mirna.. bile su mi dosle 2 frendice neki dan i samo su pricale. Nije ih ni vidjela i plac..tek kasnije se smirila.. kad ju je kuma uzela i pricala joj da se one vec dugo poznaju.. jos iz mog stomaka.. pa joj se na kraju i smijala.😍
Denane, aptamil 800 g u mulleru 104 kn.
Sretna,jesi zadovoljna sa aptamilom?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro! bbrletic i mi od 5 h povuci potegni, na sisi spava kad je legnem plac i tako do 8..uskoci mi muz i onda smo oboje zombiji
Peglam sve zasad, a do kad ne znam.. vise vremena mi treba za popeglati njenu svu minijaturnu nego nasu...
Sretna mi smo prvo kupili alnaturu, cijenama slicna aptamilu. Onda nam je babica preporucila bebivitu, rekla je da je jako dobra, a nije toliko skupa, cak je i marijana stavila link od nekih istrazivanja gdje je bebivita pri vrhu. Nama odgovara, naravno da nece svima, al mozes probati s obzirom da ti ni ne dajes stalno nego dojis.
url=https://lilypie.com]
Sretna mi smo prvo kupili alnaturu, cijenama slicna aptamilu. Onda nam je babica preporucila bebivitu, rekla je da je jako dobra, a nije toliko skupa, cak je i marijana stavila link od nekih istrazivanja gdje je bebivita pri vrhu. Nama odgovara, naravno da nece svima, al mozes probati s obzirom da ti ni ne dajes stalno nego dojis.
Nisam mu jos uopce dala. Sa L sam koristila aptamil pa sam i ovom to kupila kad je bila kriza al na kraju nismo dali. S L smo poceli sa hipp combiotik i to je bio uzas kakve je grceve od toga imao, onda smo presli na aptamil jer po istrazivanju je on najslicniji majcinu mlijeku i stvarno mu je bio odlican. Bez grceva, stolice uredne...jeo je svakih 4 sata preko dana, a po noci je prestao jest s 2.5 mj
Trecasreca ti si napisala da koristite Tiba kapi?jel one stvarno djeluju odmah,da se beba smiri?mi joj dajemo bio gaiu vec danas 4.dan ali njima treba da djeluju,a ovo jucer kako su Milu mucili grcevi i plac skoro 3h rado bi joj onda dali jos tiba kapi ako bi joj odmah pomogle
Sortiraj odgovore
Najstariji