Treca sreca kad vidis poboljsanje? Ja sam mu dala oko 20:50 al mi jos vuce nogice trbuhu i napinje se kao da mora kakati i stenje
moja vrišti bez tog i na cici se baca od bolova uvečer. kad dam to, odmah se smiri dovoljno da može dojit. ali nije sad da bude mirna i dobre volje kao nor ujutro kad stoji sama u jaju i gleda igračku
žena-majka-carica:)
koliko si mu dala...full dozu ili ovak pola? tvoj bi po kilaži trebao preko 20..
žena-majka-carica:)
koliko si mu dala…full dozu ili ovak pola? tvoj bi po kilaži trebao preko 20..
Dala sam mu 21 kap. Ne znam kolko sad ima kg, imao je 4400 u prosli petak
Upadam ko padobranac,….Za uzv kukova se narucite gore na Salatu!Narucit ce vas za 4-6 tjedana,a gore kad dodjete gotovo sve ni za pola sata!Ja sam isla i par cura s Ljetnica 2017!Sve smo bile narucene u roku par tjedana!A ne par mjeseci,ko Klaiceva!
Poslala sam mail za narucit s uputnicama na onu adresu od ortopedije prije tri dana i nisu mi jos nista odgovorili, kako ste se vi narucili?
Jao mi smo imali ludi dan. Nece da spava, cijeli dan zuji okolo i trazi ustima sisu. Od 6 ujutro prebacujem ga s jedne sise na drugu. Cim ga odvojim- plac! Na kraju sam zvala patronaznu sestru i rekla mi je da mu probam dati adaptiranog mlijeka malo jer to nije bilo normalno, ne staje nikako sisati. I pojeo je 60 ml u dahu, pola je pobljuvao. I opet trazi sisu, dudu baca. Sad sam mu opet dala sisu. Presvucen je. Nadam se da ce zaspat. Ziva psihijatrija
Place izvija se i otvara usta bas za hvat za sisu. Ja se nadam da ce ovo zskoro stat poludjet cu. Isisao me skroz
Place izvija se i otvara usta bas za hvat za sisu. Ja se nadam da ce ovo zskoro stat poludjet cu. Isisao me skroz
Tako je nama bilo u utorak, doslovno mi je glava bila kao balon. A on vristi, dere se, pa kad ga ne uzmem pocne se gusiti. Danas je bilo popodne malo bolje od tog dana, al moj malac kad zakresti, imam osjecaj da ce mi bubnjic pukniti 🤤
Danas je vjezbao poslije kupanja.. evo slikica 😊 I da kupala sam ga u kupki aderma i poslije namazala sa mlijekom cijelo tijelo, i koza mu je bolja i tako mirisljava i mekana, bas me zanima kako ce bit ujutro...al ako je toooliko skupo mora da valja😊
Violeta, presladak je :))) ma ne znam, dala sam nu na dojci par kapi biogaie, cini mi se da ga muce grcici. Zaspao je oko 11, dosad. Nisam ga budila. Sad je opet na sisi. Nadan se da je to samo takav dan, ovo je bila ludara. Nikako nije prestajao, samo place i trazi sisu bez prestanka, ja znam da on voli papat jer je velik al sve ima granice. Pratit cu ga i dalje
Sortiraj odgovore
Najstariji