Moj muz je poludio 😂 stavio je bozicne lampice vani na terasu na 2 drveta 😂😂😂.
Ps.. najvjerovatnije mi iduci vikend dolazi svekriva 😥😂
Ideeeees!! Jel i on neki bozicni freak poput mene ili?? Nisam vam to ni rekla da sam ja totalni freak za bozicem 😂 znaciii obozavaaaam ga, to mi je valjda najveca strast u zivotu! Vec u 8 mj krenem s planiranjem novih ukrasa, sad sam vec na veliko u tome 😂 ne mogu docekat to doba 😁
Daaaaaaaaaaaa!!!!! 😍😍😍 nekad me sram, ja kao zensko.. mene to nist ne dira al on!! Lampice, lampice i lampice…😂😂😂 jedne godine lampice su gorile do ljeta, (ta 2 drveta vani,dok nisu crkle) kaze mi frendica super ti je ovaj bozicni stoljnnak na zvijezdice, gdje si ga kupila? Reko nisam ja, muz je. 😂 A u podrumu imam 3 velike kutije pune ukrasa 😂😂😂 a za bozic obavezno pokloni zamotani pod borom. Cak i pas dobije poklon! 😂 zamota mu poslastice u ukrasni papir 😂😅😍
Uh, on i ja bi se slozili samo tako oko toga!! 😄 mene mm zeza.da ce mi se bor prevrnut od ukrasa 😂 kitim ga vec za sv.nikolu da ga mogu sto duze gledat, imam 800 lampica na boru + jos okolo po dnevnoj sobi 😄 ukrasa na sve strane 😄

I_me meni tako kao tvom mužu bude žao maknut ukrase i sve....jer nakon tih lampica i sveg ukrašenog, kad se skine to, onda tek bude kao da je sve "golo"....a vani zima....grozno, hladno, šugavoooo
Lani sam za Valentinvo tek skinula bor i sve. Kad su krenuli ukrašavat izloge dućana srcima, shvatila sam da sam pretjerala:)

žena-majka-carica:)
I_me meni tako kao tvom mužu bude žao maknut ukrase i sve….jer nakon tih lampica i sveg ukrašenog, kad se skine to, onda tek bude kao da je sve "golo"….a vani zima….grozno, hladno, šugavoooo
Lani sam za Valentinvo tek skinula bor i sve. Kad su krenuli ukrašavat izloge dućana srcima, shvatila sam da sam pretjerala:)
😂😂😂 dobra si! Ja okitim rano, ali raskitim za sv. Tri kralja

Mi smo išli na uzv na Kneziji na preporuku prijateljice pa eto tko je iz Zagreba...
Dr Željko Markovac
Horvaćanska 17 a

Sanjchi jednom ugrijano mlijeko smije se koristiti samo za taj obrok i eventualno jos sat poslije. Ne za sljedeci obrok za tipa dva tri sata. Izdojeno mlijeko smihe ti stajati vani na sobnoj temp oko 5-6h. Smijes mijesati samo mlijeko istih temperatura. Dakle ne smijes izdajati dodatno u mlijeko koje je vec stajalo na sobnoj temp jer je ohladjeno na cca 22°C a to frisko izdojeno ima temp tvog tijela. Znaci odvoji joj kolko ce pojesti u prvom obroku i podgrij. Ako trazi jos podgrij i ostatak. Ja dok sam izdajala i grijala, ako sam podgrijala previse, taj ostatak sam ostavila u frizideru za kupanje, to je najbolji balzam ta kozu beba.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji