Violeta moja kad odspava nekim divnim cudom sat, dva eventualno ja sretna...ali to nije svaki dan...kada smo vani spava, valjda im godi svjezi zrak.
Imam viper, baby gym i sta ja znam sta ne, ali ona se najvise voliiii nositi...
Ana2711 i meni je tako bilo prvih mozda 20-tak dana od poroda, preko noci bi se probudila sva u znoju, uzas, a inace se uopce ne znojim...valjda hormoni
Kolko cesto kupate bebe? Ja gledam 3 puta tjedno a svaki dan ga prebrisem. I dali vam bebe imaju pregibice, moj na vratu i ispod pazuha bas mi se zacrveni, ti pregibici. Dobila sam rojazol kremu al otld te kao da jos mi vlazi vise. I namazem mu tankoo diprigentom i odmah nestane. Bas sam jucer namazala jednu stranu a drugu ne. I ova koju nisam je crvena
Ja svog jos ne kupam u kadici. U sri nam je ispao pupkic pa cekamo da ranica sraste. Svaki dan ga pobrisem kao suho pranje. Iduci tj cemo ga poceti kupat u kadici. Ima pregibice, cijeli je jak i buckast, ima i podbradak veliki pa mu mazem te pregibe nakon suhog pranja znaci 1x dnevno Hipp uljem za bebe u laganom sloju. Ak je obicno crvenilo od pregiba a da je osip onda je patronazna mi je rekla ne tretirati nicim. Ali ima super kozu da kucnem, bas baby tak da samo kap hippa stavim. Sad ne znam kak ide to kad je vec beba :)
Violeta moj kad ga drzim na ramenu drzi sam glavu bez probelma, ali kad ga stavim na trbuh nece se tako podic na rukice. Moram ga cesce stavljati a nije bas odusevljen kad ga stavim na trbuh 😂 A ovo za fen ja ne palim pravi nego pustim s youtubea, imas hrpetinu tih fenova i ventilatora pa mu to svira.
Slinila sam app na mob al to ne pali hehe probat cu s youtubea
Skinila 🤗🤣🤣
Mamisita tako sam i ja cekala dok ne zaraste pa onda u kadici kupanje, a imam podlozak i onda on legne kao kralj 😊
Bela ni mog bas te sve zanimacije ne zanimaju.. najvise na ruke i da mu pjevam i skakucemo hehe
Violeta jedva cekam da ga kupamo. Mi nemamo podlozak, ako bude trebalo nabavit cemo vidjet ceml kak ce proci :)) evo opet jos nije zaspao, mozda na 15 min i zbudio se pa je sisao pa se opet ukakio pa sam ga nosala, sad opet sisa. E da u meduvremenu se opet ukakio i mene popiskio:D
Znojenje-ja se po noci znojim, sad sve manje al prvih dana je bilo uzas, probudila sam se sva mokra pa sam se morala usred noci presvlacit. Mislim da su to hormonu
Jutro cure..nama je noc prosla odlicno,dva puta se probudila i nakon hranjenja odmah zaspala..sad cekamo patronaznu,bas me zanima koliko je dobila na tezini od pon
Al mene muci jedan problem..javljaju mi se valovi hladnoce i vrucine i glava me non stop boli..jel se to vama desavalo?mozda zbog dojenja?jucer npr bilo mi je uzasno hladno,sva sam se tresla,a ujutro se onda probudila od takve vrucine,sva mokra od znoja..uzas
Ana jucer sam pitala patronaznu za to znojenje i rekla je da je to normalno od hormona jer se svaku noc budim u takvom znoju da se moram presvuc a kosu osusim rucnikom a inace se ne znojim al ovo je uzas,vani 10 stupnjeva a meni vruce.....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Uuuuhhhh, curke, ja sam ae jutros zbudila i krenula.komentirati iiii pogledala sam Diega a on je tamaaaan zaspao i brze bolje sam slijedil njegov primjer da se odmorin hahahahhahah AAAJMEEEE... bas sam kooomaaaaa u zadnje vrijeme... ali ne ujutro nego ono pred vecer bih mogla zaspati kad gos a
JAAAOOOO OPER STEKAAA A i ova glupa tipkovnica... ispadam TOTALNO NEPISMENA AGAGAHHAHAHAHAA
Sortiraj odgovore
Najstariji