Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Studeni 2017. 08:49

Meni se polako najavljuje rodbina i kumovi za babinje. Prosto sam odusevljena hahahah...s cime ste vi castile ljude? Ja sam narucila od jednog covjeka sa sela domaci prsut i sir...sad ne znam trebam li uzeti/napraviti jos neke kolace?
    Za svoje i svekice je bio rucak i to mi ok... al ovo ne znam kak to ide...jel imaju neki obicaji ilo kako tko...ja sam bila jednoj frendici i pocastila me samo kavom, a kad sam bila kod kume bili su naresci, domaci kruh, slatko...

violeta1
    10. Studeni 2017. 08:49

Kolko cesto kupate bebe? Ja gledam 3 puta tjedno a svaki dan ga prebrisem. I dali vam bebe imaju pregibice, moj na vratu i ispod pazuha bas mi se zacrveni, ti pregibici. Dobila sam rojazol kremu al otld te kao da jos mi vlazi vise. I namazem mu tankoo diprigentom i odmah nestane. Bas sam jucer namazala jednu stranu a drugu ne. I ova koju nisam je crvena

Kiki156
    10. Studeni 2017. 08:51

Jutro cure! 😴☕️
    Vidim, svima nam je slicno! 😂 Moj mali eno jos spava...a jeo je oko 4 🤔 Pa se probudio oko 7 da bi jeo, stavila ga na sisu al nije vukao. Pa kao da ce podrignut, ja ga ispravim na sebe a on zaspao i spava jos uvijek. Sad ga se probudi bit ce gladan ko vuk pa ce drecat 😅 Stigla sam u miru doruckovat i sad pijem kavu i cekam da se javi. 
    Vito se obozava kupati i obozava biti na presvlacilici i kad mu skinem pelenu. To sam skuzila da pomaze kod grceva, skinem mu pelenu i odmah se smiri. I umiro se kad pustim fen, to dvoje nam je spas kad krene drama. 
    Cure bebe su vam tako medene!  Kad su vam bebe krenule tako dizat se na rukice? 

violeta1
    10. Studeni 2017. 08:52

mamisita27

Meni se polako najavljuje rodbina i kumovi za babinje. Prosto sam odusevljena hahahah…s cime ste vi castile ljude? Ja sam narucila od jednog covjeka sa sela domaci prsut i sir…sad ne znam trebam li uzeti/napraviti jos neke kolace?
    Za svoje i svekice je bio rucak i to mi ok… al ovo ne znam kak to ide…jel imaju neki obicaji ilo kako tko…ja sam bila jednoj frendici i pocastila me samo kavom, a kad sam bila kod kume bili su naresci, domaci kruh, slatko…

Kod nas inace samo kava, sok, pivo, neki keksi/kolaci ako se ima. A kod kumova kad smo bili dodili smo narezano i onak bas lijepo pocastili nas. Tako i mi radimo. Samo nama dosta ljudi ne dolaze koji imaju djecu jer su djeca bolesna..i to mi je super sto tako razmisljaju. 

violeta1
    10. Studeni 2017. 08:55

Kiki156

Jutro cure! 😴☕️
    Vidim, svima nam je slicno! 😂 Moj mali eno jos spava…a jeo je oko 4 🤔 Pa se probudio oko 7 da bi jeo, stavila ga na sisu al nije vukao. Pa kao da ce podrignut, ja ga ispravim na sebe a on zaspao i spava jos uvijek. Sad ga se probudi bit ce gladan ko vuk pa ce drecat 😅 Stigla sam u miru doruckovat i sad pijem kavu i cekam da se javi.
    Vito se obozava kupati i obozava biti na presvlacilici i kad mu skinem pelenu. To sam skuzila da pomaze kod grceva, skinem mu pelenu i odmah se smiri. I umiro se kad pustim fen, to dvoje nam je spas kad krene drama.
    Cure bebe su vam tako medene! Kad su vam bebe krenule tako dizat se na rukice?

Nama usisavac je na pocetku pomogao pa sam rekla ak nam krepa skupa je to investicija pa smo sad uveli fen i super pomaze, ipak je fen jeftiniji za kupit. Moj vec duze vrijeme se tako dize, a cak u bolnici je drzao malo glavu sam, par puta kad je bio na ramenu podignuo je glavu, znam da su se svi cudili.

Kiki156
    10. Studeni 2017. 08:58

Violeta nama je patronazna rekla da je 2x tjedno doboljno kupati, ali ja cu isto kao i ti po 3x. Moj nema te pregibe ali mu je na preponama pukla koza, ne curi nista i nije crveno nego samo kao da je bas pukla. Pokazala sam patronaznoj i rekla je da je to normalno jer je osjetljiva koza pa valjda od pelena tako bude...nije rekla da mazemo icim nego ce samo zarasti...
    Mamisita ja bi dala kolace i kavu, mozes i neke nareske i tako, da pikaju sa stola. Nisam radila ruckove. Kad smo mi isli drugima u babinje isto je tako bilo, kava, kolaci, tu i tamo naresci. 

Kiki156
    10. Studeni 2017. 09:02

Violeta moj kad ga drzim na ramenu drzi sam glavu bez probelma, ali kad ga stavim na trbuh nece se tako podic na rukice. Moram ga cesce stavljati a nije bas odusevljen kad ga stavim na trbuh 😂 A ovo za fen ja ne palim pravi nego pustim s youtubea, imas hrpetinu tih fenova i ventilatora pa mu to svira. 

Nina2512
    10. Studeni 2017. 09:21

Jutro cure..nama je noc prosla odlicno,dva puta se probudila i nakon hranjenja odmah zaspala..sad cekamo patronaznu,bas me zanima koliko je dobila na tezini od pon
    Al mene muci jedan problem..javljaju mi se valovi hladnoce i vrucine i glava me non stop boli..jel se to vama desavalo?mozda zbog dojenja?jucer npr bilo mi je uzasno hladno,sva sam se tresla,a ujutro se onda probudila od takve vrucine,sva mokra od znoja..uzas

10. Studeni 2017. 09:31

violeta1

mamisita27

Hvala curke! Lakse mi je kad znam da nisam jedina! Bila mi jw patronazna jucer i rekla je isto da je to normalno i ja sam mislila da je mozda skok…al cijeli dan doslovno i place i izvija kao da hoce sisu pa sam je zvala navecer i rekla je da mu dam dohranu jer ja otpocetka imam knap mlijeka za njega pa ako je skok i on trazi vise valjda je ok dat mu bocicu. Rekla je da jedna ok al da mu ne dajem vise osim ak se ponovi scenarij.
    Danas cu ga otic prijavit ko dr nisam stigla prije…nadam se da ce bit dobar da cu stic otici

Bas citam dosta nas ima slicnih "problema" s bebama…tj.bebe su nam jakoo aktivne. Jesi dala dohranu?

Pa bas su aktivne, moj je npr od 11.30 do 4.30 na kraju zaspao i pro udio se u 7 jutros. A cijeli dan nije oka sklopio. Jesam, dala sam mu u 20.30 sinoc 60 ml Novalaca i "spucao"ga je u 5 sec. Poslije je pola pobljuckao i opet trazio sisu- dobio sisu

violeta1
    10. Studeni 2017. 09:32

Kiki156

Violeta moj kad ga drzim na ramenu drzi sam glavu bez probelma, ali kad ga stavim na trbuh nece se tako podic na rukice. Moram ga cesce stavljati a nije bas odusevljen kad ga stavim na trbuh 😂 A ovo za fen ja ne palim pravi nego pustim s youtubea, imas hrpetinu tih fenova i ventilatora pa mu to svira.

Slinila sam app na mob al to ne pali hehe probat cu s youtubea

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.