Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    09. Studeni 2017. 16:05

Leon je od podneva nervozna. I par puta bas jako place 😑

treca_sreca

mačak mali....uff i nas na next sistematskom čeka to cjepljenje.....a mrzim to (bilo kakva cjepiva, mislim da tu nekad ima više štete nego koristi...al evo kao obvezno je pa....)

žena-majka-carica:)

violeta1

Dena1009

Mi smo bili na cijepljenju, dobio je odjednom 3 cijepiva. 2 pikice i onu sta se pije. Jadnicak je imao bolove, plakali smo svi tri zajedno.😢 Sad smo stavili cepic i cuvamo se❤

A jadnicak mali... nadam se da ce brzo proci 😘😘

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 16:08

sanjchi ovisi o bebi....moj prvorođenac je imao hipotoniju i njemu je naravno duže trebalo pridržavat i extra pazit nego npr Tomi koji je bio pak napredniji od vršnjaka.....a evo Mila je sad neki prosjek. Tako da sve ovisi, na tebi je da ju vježbaš (kad dođe vrime za to, ne sad s tjedan dana starosti) potrbuške itd....i da pratiš njene potrebe - ako vidiš da nije još jaka u vratu, pridržavaš (ne držiš, nego pridržavaš, jer moraš ju "nasilit" da ona sama preuzme kontrolu mišićima, inače bi zauvik tak mlohava ostala)
    ja najviše na vrat i kičmicu pazim....kad ju držim u "kolijevka" položaju, cijelu ruku pod kičmicu joj ispružim kao potporu

Marijana12345
    09. Studeni 2017. 16:10

treca_sreca

thnx cure….ima logike - prvo u frižider, pa onda prije nego će popit - grijač.
    Probudila se sad, posisala drugu al sam nakon njenog sisanja još 40ml izvukla
    danas nije baš ješna, pa ću eto spremit si dvije bočice po 120ml…taman 2 srednja obroka. Ionako u tu večernju uru bude nervozna zbog grčeva pa kontam da više od tog (najednom) neće htjet baki popapat
    još sad da grijače proučim, marijana je mislim spominjala neke dvije vrste, neki šta brže i sporije grije??? al tko će sad nać taj post, ovdje na forumu tražilica je ko-ma…

Treca 
    Moja sister ima ovaj jer je mali vristavac i nemre cekati. Ovaj funkcionira ko kuhalo i moras pazit jer moze pregrijati. Ne iskljucuje se sam. Grije za oko 3min iz frizidera.
    https://www.philips.hr/c-p/SCF355_00/avent-brzi-grijac-za-bocice
    Ovaj imam ja ali grije sporije. Za oko 10minuta. Ali suoer je ako ostane i duze nemre pregrijati jer se sam iskljucuje i onda zadrzava temperaturu.
     https://www.philips.hr/c-p/SCF356_00/avent-grijac-za-bocice-koji-omogucava-ocuvanje-nutrijenata
    Dena ti je odg za zamrzavanje/odmrzavanje. Ja sam spremala u kutije s onim kockicama za pravljenje leda😌 mozda bih mogle i one vrecice za led. Onda mozes vadit i odmrzavat mililitre po zelji.

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 16:22

ček, to je mlijeko tak smrznuto?? kako si se tog dosjetila uopće?? fora
    ja ću u avent posude (čašice) za pohranu mlijeka, kad ih već imam doma
    hvala ti na linkovima za grijače ali meni su oba ta preskupa i ne dolaze u obzir
    gledam na njuškalu a tamo ima samo ona stariji avent model grijača (kakav sam ja imala pred 10god s davidom) i chicco pa se mislim izmedju ta dva
    nije mi bitna brzina, ali bih volila da se sam isključi kad dosegne temp (i bilo bi super da može održavat tu temp neko vrijeme) pa da baka ga upali pol ure prije neg bi mila trebala ogladnit, pa da ju čeka....inača ja to ne mislim često koristit nego ovak par puta i ne da mi se onda preko 100-150max platit

• Bebushka
    09. Studeni 2017. 16:24

Ma od tog Duncan jezika moje koriste samo neh, ovo drugo ne skuzim uopce tako isprobavam il su gladne il im se podriguje il ih triba okrenit na trbuh il im triba prominit pelenu...ako ni to ne pomaze onda im treba ljubavi (komentar sam pocela pisat u podne )

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 16:24

taj ili ovaj:

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 16:27

Bebushka

(komentar sam pocela pisat u podne)

ima i takvih dana!
    ja jučer iz tri puta krenula čitat 5strana foruma
    oko 17h sam tek stigla
    a danas spava evo cijeli dan (uz mini pauze dojenja) da sam se već počela brinut....ne kužim. ko drogi

zelimobebu2701
    09. Studeni 2017. 16:30

treca_sreca

ona mi spava evo pune 3 ure u komadu
    izdojila sam sad 200 ml jer mi je liva cica počela poplavljivat majcu pa rekoh ajd…trebat će mi za misec dana za pir kad budemo išli.
    Jel zaledim to tak u čašici?
    ili da razdvojim, ako ne pojede to sve iz jednog puta, da ne mora prolit/bacit baka, ipak je šteta?
    malena je spominjala neke kesice za zamrzavanje mlijeka, ali ona se ne javlja otkad već…
    tko zna još o tome?marijana?tko još izdaja/sprema?dajte pomozite
    nemam sad vremena googlat na sto strana, ona će se zbudit svaki čas
    a da ne falijem (birne me najviše jel mogu zamrznit u ovim avent plastičnim posudicama za pohranu mlijeka….ili mi je bolje poslat muža po one neke vrećice iz mullera….kontam da je to lakše odledit poslije baki?? nemam pojma..)

Ja sam kupila u ljekarni Aventove vrećice za zamrzavanje mlijeka. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.