Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    10. Studeni 2017. 05:26

I moja je cijeli dan na sisi i sad je na sisi nije kakila jucer tdko da je to razlog....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    10. Studeni 2017. 05:32

Kod nas je bilo veselo sinoc do 1h.. dragi sad ustao na posao,jedva gleda.. a ona sad se probudila da jede.. znaci i kod nas juce od 11h ujutro pa sinoc do 1h samo plac i kad ju stavis na sisu sve ok, a spavala svega 30 min.. sinoc na kraju je plakala i uz sisu.. sinoc kad nisam poloudila,necu nikad.. 🤔

barbs
    10. Studeni 2017. 07:19

Violeta, slaaatkii!!! 😘😘😘😘 U koliki ga inace kupas?? Ja se trudim oko 7-7.30 aaaali sinoc je bio nervozan pa smo nesto prije 7h ga isli kupat...malo je dramio ali se brzo smirio i uuuuziiivaaaaooo u kupkiii 😍😍😍😍😍😍

barbs
    10. Studeni 2017. 07:20

Mamisita,.tako je meni bilo kad je D imao 3tj.. i patronazna je sestta bas bila dosla da ga izvaze i pitala sam ju info o tome... Rekla je da je to normalno... i da ce biti razdoblja kad ce htjeti

barbs
    10. Studeni 2017. 07:22

*htjeti ce vise cikati da potaknu vise mlijeka za rast... I da puno mama misli da nema mlijeka iiii krene davati AD al po kilazi je D super napredovao pa je rekla da se ne brinem nego je to faza. iiii onda je Trrca sreca.napisala da.joj se cini d

barbs
    10. Studeni 2017. 07:23

STEKA.MOOOBBBBB
    *DA SE RADI O SKOKU U RAZVOJU... citala sam malo o tome i primjetila da su to isti simptomi...
    E sada, valjda ti je patronazna s razlogom rekla da mi das AD.. ne znam..
    Dzenny, jaaaoooo, bas veselooo...

Bela
    10. Studeni 2017. 08:11

Jutro cure..vidim da je svima veselo kroz dan...tako je i kod nas, pitam se nekad da li je normalno da dijete od dva mjeseca ne spava cijeli dan, eventualno po10-15 min dva tri puta!? 

10. Studeni 2017. 08:19

Hvala curke! Lakse mi je kad znam da nisam jedina! Bila mi jw patronazna jucer i rekla je isto da je to normalno i ja sam mislila da je mozda skok...al cijeli dan doslovno i place i izvija kao da hoce sisu pa sam je zvala navecer i rekla je da mu dam dohranu jer ja otpocetka imam knap mlijeka za njega pa ako je skok i on trazi vise valjda je ok dat mu bocicu. Rekla je da jedna ok al da mu ne dajem vise osim ak se ponovi scenarij.
    Danas cu ga otic prijavit ko dr nisam stigla prije...nadam se da ce bit dobar da cu stic otici

violeta1
    10. Studeni 2017. 08:42

Bela moj jedan dan spava u komadu izmedu 2i4h a onda drugi dan doslovno zaspi na pola minute i on se probudi kao da je spavao 3h... meni je isto malo cudno da djete od 2mj tako malo spava, al vidit cemo sta ce biti. Ja sam mislila da bebe spavaju piske i papaju a on vec na veliko zeza hehe
    Cak je muz rekao da mu damo malo dohrane kao mozda je gladana a ja neee kud je veliki i super dobiva da mu jos dohranu ubacim ajmee pa bio bi debeoo... evo od ujutro od 5h je budan i sad je spavao 40min i evo budio se i smije mi se haha ludara
    Barbs i ja ga tako nekako kupam gledam da izmedu pola 7 i pola 8 bude, tj.u pola 8 bude gotov. Npr.krenem oko 15do 7 jer mu moram glavu sredit i posebno mu perem onda ga kupam, stavimo mu vise vode i mali tako uziva ajmeee.. sinoc smo ga duze kupali on nogicama mlatara a mi ga polijevamo vodom..

violeta1
    10. Studeni 2017. 08:45

mamisita27

Hvala curke! Lakse mi je kad znam da nisam jedina! Bila mi jw patronazna jucer i rekla je isto da je to normalno i ja sam mislila da je mozda skok…al cijeli dan doslovno i place i izvija kao da hoce sisu pa sam je zvala navecer i rekla je da mu dam dohranu jer ja otpocetka imam knap mlijeka za njega pa ako je skok i on trazi vise valjda je ok dat mu bocicu. Rekla je da jedna ok al da mu ne dajem vise osim ak se ponovi scenarij.
    Danas cu ga otic prijavit ko dr nisam stigla prije…nadam se da ce bit dobar da cu stic otici

Bas citam dosta nas ima slicnih "problema" s bebama...tj.bebe su nam jakoo aktivne. Jesi dala dohranu?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.