Diego je sinoc zaspao nakon kupanja... oko 7.30... oko 8 oci kooo sovaaaa... Aaalii samo se javljao iz sobe i oko 8.40 je zaspao... oko 10 sam isla i ja spavati a time da mi je bilo pametnije da idem spavato puno ranije...
Pisem postepeno jer ne znam kad ce zastekati forum
Ugl... budjenje oko 11 i nesto za papanje... pa negdje po noci... pa je stenjao i taaaakoooo je doslo 15 do 6... opet papanje... pa smo mu pelenu promjenili i stavili mu fiziolosku u nosic... iii do 8.30 smo spava
Violeta, tako i mi Diega kupamo... oko 7h ... a time da se trudimo da max bude sve gotovo do 7.30
Znaaaaciii, 3-4x tjedno ga kupamo.. 1xtj sa sapunom i svaki dan sa blaznicama...
Spavanje-kroz dan zna spavati po 10-15min... ponekad pola sata... ili sat-dva-tri... kako kada.....
Kiki, vjeruj mi da ne znam kad se krenuo dizati aaaliii od pocetka smo svi primjetili da je dosta napredan... Aaajjj FEEEENNN... mi mu ga ne palimo vec doosta duuugooo... Nekako smo nasli taktiku da ga ne koristimo... za sada...
Mi napokon odspavali noć normalno uz 3 hranjenja. Preporođena sam
Vidim da sve imamo probleme s spavanjem beba jer se i ja nekad pitam dal je to normalno. Moja po noći bolje spava nego po danu a navečer zuji ko sova i nikako zaspati pa je i više nemirna i gladna. Da ju ne muče grčevi, noć bi nam bila super.
Kako čistite nos? Imam fiziološku i onaj aspirator za usisivač. Jel nekad samo kapate ili
Nisam još čistila jer joj nije bio pun nos al da znam kad bude...
Violeta moja kad odspava nekim divnim cudom sat, dva eventualno ja sretna…ali to nije svaki dan…kada smo vani spava, valjda im godi svjezi zrak.
Imam viper, baby gym i sta ja znam sta ne, ali ona se najvise voliiii nositi…
evo kao da opisuješ mog prvorođenca.
a zato je Toma bio dobar spavač, i nadam se da će Mila više na njega nego na brata po tom pitanju ličit, zasad je ok
samo što se ne voli vozit van.....za razliku od prvorođenca koji je gnjaaaavio po kući, samo na ruke bi umukao ili van kad bi izašli s kolicima
žena-majka-carica:)
suncokretice ako čuješ šlajm, onda ukapaš malo više fiziološke i izvučeš s arianna na usisavač
a inače (pogotovo kad je suho vrime, na buru, ili zbog grijanja isušen zrak doma) po kap-dvije ukapaš kad se sjetiš, jednom dnevno ja to
žena-majka-carica:)
Treca sreca jel tvoja Mila imala zuticu? Koliko joj je bio bilirubin? Nama kaze patronazna da je Luka malo zut pa da odemo vadit bilirubin... sad me bas strah jer u bolnici je sve bilo ok, pustili nas normalno doma nakon 3 dana i nitko nije zuticu ni spominjao... morat cemo na Rebro iduci tjedan 😔
Bell V vec dugo ne spava po danu, par puta po 15-20min drijemne i to je to. Al noc si lijepo odspava.
Violeta v se kupa isto 2-3puta ili po potrebi. Npr. prosli tj. jedno jutro je bljucnuo sve mu po kosi bilo, drugo jutro se popiskil po glavi 😅 Inace smo probali sa maslinovim uljem i koza mu je puno mekanija i cak ga vise ne mazem sa uljem poslje kupanja, samo pregibe i to pazuhe i ispod koljena, to mazemo svaki dan kad ga prebrisem. A ispod vrata je umjetnost kolko ga stisce. Vrat sam mu sad probala sa kremom za guzu namazati, neka vitaminska mast iz ljekarne i puno je bolje nego sa uljem.
Ana ja sam se poslje poroda kad smo jos bili u bolnici uzasno znojila, po noci kad got sam se probudila bila sam komplet mokra i ja i cijeli krevet, a meni zima, temperaturu nisam imala. Kad sam dosla doma nakon 2tj jos sam se dosta znojila(ali manje), pogotovo intimno podrucje i stalno sam vikala da je zima. Nisam bila kod doktora al meni se cinilo da je to zbog stresa i iscrpljenosti. Kad sam malo dosla k sebi i opustila se, proslo je samo od sebe.
url=https://lilypie.com]
Evo mene nazad Cistila sam malo po stanu i rucak spremala dok su se moji bavili Diegom
Ana, ti valovi vrucine/hladnoce su normalni mada je mene hvatao samo val vrucine... Patronazna je sama pitala ako se znojim i rekla je da je normalno...
Sortiraj odgovore
Najstariji