Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    08. Studeni 2017. 18:07

Dena1009

Ja jutros dobila prvu mengu nakon poroda. Sad me zanima vase mislje je. Vecinoma sam koristila tampone kroz dan, uloske po noci. Sad po mom misljenju bilo bi bolje koristit uloske da sve to jos dise i procisti se, a sa druge strane sve sto izlazi kaplje po rani. Sta biste vi na mom mjestu? Za sad sam stavila ulozak.

ovo podcrtano se slažem 100% .....ima vremena za tampone, sad ti je bitnije da je dole prozračno.

žena-majka-carica:)

I_me
    08. Studeni 2017. 18:29

Moj muz je poludio 😂 stavio je bozicne lampice vani na terasu na 2 drveta 😂😂😂. 
    Ps.. najvjerovatnije mi iduci vikend dolazi svekriva 😥😂

treca_sreca
    08. Studeni 2017. 18:39

Dena, super vijesti...baš mi je drago <3
    Porodiljni za tate - to mi je super fora al mm radi takav posao da mogu samo sanjat...ako uzme GO na ljeto 2tj bit ću happy. Bio je s nama 2tj kad smo došli iz rodilišta i to je to....sama guram dane. Srećom pa je sve okej, srednje zahtjevno dijete i zdrava generalno. Pa se time tješim....a uostalom iz tjedna u tjedan je sve lakše kako ona napreduje i pokazuje interes za svijet oko sebe i igračke i tak...
    uff....ja evo tek sad pohvatala zaostatke, danas me malo zezala, jedva sam uspjela ručak i kućanske poslove obavit, nije ostalo niš slobodnog vremena....ahh....valjda će sutra bit bolje:)

• sretna
    08. Studeni 2017. 19:00

treca_sreca

sretna

Jutarnje vjezbanje 😄

isuseeee, kako je napredan! ovo je pravi mali sportaš budući. To mu je u genima valjda, spomenila si da ti muž nešto trenira, a i ti….s 3tj tako lipo držat visoko, extra je!

Hahahaha 😄 tata mu trenira, ujo trenira,stric,mama...nema sta nego da bude sportas 🤣
    Dena bas mi je zao zbog rane :( jesi pokusala spricat nekim sprejem poput bivacina odnosno sad je umjesto njega vioplex-t sprej. Oni hlade i suse ranu, meni je to bio spas kad se sav upalio.

• sretna
    08. Studeni 2017. 19:03

I_me

Ideeeees!! Jel i on neki bozicni freak poput mene ili?? Nisam vam to ni rekla da sam ja totalni freak za bozicem 😂 znaciii obozavaaaam ga, to mi je valjda najveca strast u zivotu! Vec u 8 mj krenem s planiranjem novih ukrasa, sad sam vec na veliko u tome 😂  ne mogu docekat to doba 😁

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 19:03

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    08. Studeni 2017. 19:06

sanjchi eto nemaš mamu kako spada ali svekrva je zato prava! Tako je i u mene. Zato ju treba(š) još više cijenit...jer malo je čudno da je svekrva "bolja" od mame, ali eto nekima nam je tako. Da nije smiješno, bilo bi žalosno:)

treca_sreca
    08. Studeni 2017. 19:07

ja božić tj točnije božićni ugođaj isto volim, ali ipak mi je naaajdraže godišnje doba ljetoooo. More, sunce, e to je moja hranaaaaa

I_me
    08. Studeni 2017. 19:11

sretna

I_me

Ideeeees!! Jel i on neki bozicni freak poput mene ili?? Nisam vam to ni rekla da sam ja totalni freak za bozicem 😂 znaciii obozavaaaam ga, to mi je valjda najveca strast u zivotu! Vec u 8 mj krenem s planiranjem novih ukrasa, sad sam vec na veliko u tome 😂 ne mogu docekat to doba 😁

Daaaaaaaaaaaa!!!!! 😍😍😍 nekad me sram, ja kao zensko.. mene to nist ne dira al on!! Lampice, lampice i lampice...😂😂😂 jedne godine lampice su gorile do ljeta,  (ta 2 drveta vani,dok nisu crkle) kaze mi frendica super ti je ovaj bozicni stoljnnak na zvijezdice, gdje si ga kupila? Reko nisam ja, muz je. 😂 A u podrumu imam 3 velike kutije pune ukrasa 😂😂😂 a za bozic obavezno pokloni zamotani pod borom. Cak i pas dobije poklon! 😂 zamota mu poslastice u ukrasni papir 😂😅😍

I_me
    08. Studeni 2017. 19:13

treca_sreca

ja božić tj točnije božićni ugođaj isto volim, ali ipak mi je naaajdraže godišnje doba ljetoooo. More, sunce, e to je moja hranaaaaa

Kako se kaze... potpisujem od a do ž! 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI