Sad sam mjerila 38, 4 je, probudil se (morala sam na wc) pa san mu dala mlijeka, popapal je 70ml. U 3 smo stavili cepic, znaci tek u 9 moze sljedeci.
Izmedu paracetamola je razmak 4h ako ste dali normalnu dozu, a izmedu ibuprofena 6h
Nisam stigla citati sastav, dobili smo na recept i pise na tablici za njegvu dob 6-8h pa se toga drzimo.
url=https://lilypie.com]
Sad sam mjerila 38, 4 je, probudil se (morala sam na wc) pa san mu dala mlijeka, popapal je 70ml. U 3 smo stavili cepic, znaci tek u 9 moze sljedeci.
Izmedu paracetamola je razmak 4h ako ste dali normalnu dozu, a izmedu ibuprofena 6h
Nisam stigla citati sastav, dobili smo na recept i pise na tablici za njegvu dob 6-8h pa se toga drzimo.
Aha, a onda ne znam...drzite se toga sto pise, najbolje.
I nama je danas veselo ali samo od podneva. Evo 4 put ga uspavljujem i cim se ja maknem nakon 5min dreka. A moram pod tus, sutra na pregled idem. Znaci komaaa
Hej curke... Nikako da vas stignem citati
Dena, brz oporavak V-u zelim 😘😘😘😘😘
Sretna, nisam shvatila... P place radi grceva?
Muz je otisao gledati kod frendova tekmu.. Bolje s njima nego da ja ne mogu nista gledat
A nisam fanatik nogometa ahahahahahhahhaha
D vec danima muku muci sa spavanjem kroz dan.. Vidi se po njemu da se spava i "zaspi" al ne onako cvrsto... Danas smo izasli van iskoristiti sto kisa ne pada i kao i jucer je zaspao cim smo krenuli
Iii vec 2D za redom mi cesce trazi jesti a cice mi se iato tako brze pune... Ako ovako krene, morat cu se izdojit... Ponekad pocucla "sve" a ponekad ima jos mlijeka... Bitno da mali jede..
Okupalo sno ga, dala sam mu cicu i zaspao jeeeeee... ali oko 20h se razbudio... mada je u kreveticu i povvremeno se javi
Curke, ne znam kako vi aliiiiii ja od jutraaaa jedeeeem... i to svaka 2h... prakticki kad on ne jede ja jedem
Kako se ponasat kod tenperature? Dosli smo od doktorice, papal je i odspaval oko pola sata i probudil se placuci. Mjerila sam mu temp kad smo dosli i nakon buđenja, bila je u porastu al jos uvijek ispod 38. S obzirom na plakanje pretpostavila sam da ga boli pa sam mu stavila cepic. Jos neko vrijeme je plakao i zaspao na meni. Jos uvijek spava sa povremenim cendrabjem. Osjecam da je vruc. Dal da ga budim, dam mu da jede ili neke tekucine ili da ga ostavim da se odmori dok sam ne trazi? Iskusne mame pomoc molim!
Moj L bi se uvijek sam budio kad bi mu temp narasla jer nije mogao spavat od nje, tako da ga nisam nikad budila. Kad si dala cepic? Ne znam kako mu mjeris temp, mozda da probas izmjerit dok spava da si mirna
preko 38 je konkretna temperatura, ja bih ga budila da se napije (tako mali lako dehidriraju) ili mlijeka ili čaja....samo da pije.
sretna - nadam se da će vam Tiba pomoći kao što je nama....piše 5kapi po kilogramu ali ja ne dajem punu dozu (25-30kapi bih trebala joj dati obzirom na masu) nego nekih 15ak dam u jednoj turi...pa tako dvaput uzastopce (oko 7-8pm pa u 10-11pm jer to su nam najteže te zadnje ure u danu)
barbs - samo ti jedi....ja jedem kad stignem....a da mogu, jela bih stalno. Dojenje trošiiiii
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji