Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamika3
    09. Studeni 2017. 14:17

Upadam ko padobranac,....Za uzv kukova se narucite gore na Salatu!Narucit ce vas za 4-6 tjedana,a gore kad dodjete gotovo sve ni za pola sata!Ja sam isla i par cura s Ljetnica 2017!Sve smo bile narucene u roku par tjedana!A ne par mjeseci,ko Klaiceva!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

• sretna
    09. Studeni 2017. 14:30

Treca sreca kakva kolica? Pa sta nisi kupila kolica vec ona roza neka? Ili sad kisobran kolica gledas?
    Malo sam pukla sa zivcima danas. P cijelo vrijeme cendra jer ga trbuh muci, na menj se smiri,kad ga spustim opet se grci i u plac, a L je jedva zaspao uz kasalj oa ga P probudi pa ovaj cvili, onda njega opet smirivat da nastavi spavat jer cijelu noc nije spavao...malo sam luda danas.
    Barbs  presladak je D!

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 14:51

sretna pa jesu vam stigle kapi one lafex? ja sam sinoć u 9 manje kvarat slala muža na drugi kraj grada po novu bočicu Tiba, jer nam homeolab one nisu pomogle (2 dana samo proabli ali dovoljno!) - teško mi i jednu večer slušat ju da se muči.
    kolica - imam maxi cosi mura, da....s predivnom rozom quinny dreami košarom....al ne stanu kolica u lift. pa sad kupujem još jedna (Jane) koja su 4cm uža, da mogu uć u lift....suludo, znam.
    A kišobran imam chicco liteway, ostalo od Tome, ali to ću tek kasnije kad bude čvrsto sjedila

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 14:54

ona mi spava evo pune 3 ure u komadu
    izdojila sam sad 200 ml jer mi je liva cica počela poplavljivat majcu pa rekoh ajd...trebat će mi za misec dana za pir kad budemo išli.
    Jel zaledim to tak u čašici?
    ili da razdvojim, ako ne pojede to sve iz jednog puta, da ne mora prolit/bacit baka, ipak je šteta?
    malena je spominjala neke kesice za zamrzavanje mlijeka, ali ona se ne javlja otkad već...
    tko zna još o tome?
    marijana?
    tko još izdaja/sprema?
    dajte pomozite
    nemam sad vremena googlat na sto strana, ona će se zbudit svaki čas
    a da ne falijem (birne me najviše jel mogu zamrznit u ovim avent plastičnim posudicama za pohranu mlijeka....ili mi je bolje poslat muža po one neke vrećice iz mullera....kontam da je to lakše odledit poslije baki?? nemam pojma..)

• sretna
    09. Studeni 2017. 15:23

Treca nisu jos dosle, sutra ili u ponedjeljak ce odc ker narucuju iz Njemacke pa se ceka par dana....
    Mozes mlijeko zamrzavat i u posudicama, ali.lakse ce se odmrznut u vrecicama. Ako mislis da.nece.pojest svih 200 ml onda zamrzni 2× 100 npr jer normalno jednom kad odmrznes ne mozes ponovno zamrznut

luce <3
    09. Studeni 2017. 15:26

Treca_sreca sto se zamrzavanja tice bolje ti je po manje jer jednom kad ugrijes mljeko moras ga iskoristit ne mozes ga vise puta grijat... Ali koliko znam odmrznuto mliko ti moze stat par dana u frizideru... Imas za kupit kesice za zamrzavanje i plasticne casice za zamrzavanje.... Za odmrzavanje preporucuju prvo ostavit u frizideru da se otopi pa onda grijat u parnoj kupelji.... To je ono sto znam

• Dena1009
    09. Studeni 2017. 15:29

treca_sreca

ona mi spava evo pune 3 ure u komadu
    izdojila sam sad 200 ml jer mi je liva cica počela poplavljivat majcu pa rekoh ajd…trebat će mi za misec dana za pir kad budemo išli.
    Jel zaledim to tak u čašici?
    ili da razdvojim, ako ne pojede to sve iz jednog puta, da ne mora prolit/bacit baka, ipak je šteta?
    malena je spominjala neke kesice za zamrzavanje mlijeka, ali ona se ne javlja otkad već…
    tko zna još o tome?marijana?tko još izdaja/sprema?dajte pomozite
    nemam sad vremena googlat na sto strana, ona će se zbudit svaki čas
    a da ne falijem (birne me najviše jel mogu zamrznit u ovim avent plastičnim posudicama za pohranu mlijeka….ili mi je bolje poslat muža po one neke vrećice iz mullera….kontam da je to lakše odledit poslije 

Svejedno dal zamrzavas u posudicama ili vrecicama ( ako imas one posebne za m.mlijeko), izvadis 24h prije(ako su manje kolicine vjerojatno ne treba toliko dugo) i stavis u frizider da se postupno otopi, kad se otopi zagrijes ga u toploj vodi ili u onom grijacu za bocice. Zaledi kolko mislis da ti treba za taj dan/noc i otopi pa ce baka odmjeriti otprilike kolicinu kolko mislis da za jedan obrok treba i zagrije. Ako je premalo zagrije jos, ako previse moze odstajat sat vremena u toploj vodi. 
    P.s. ja sam izdajala dok je V bio u bolnici, al nisam zamrzavala jer smo imali "mlijecnu kuhinju" u kojoj su nam pohranjivali nlijeko. Al sam se raspitivala i citala, pa se nadam da ce ti pomoci.

url=https://lilypie.com]

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 15:37

thnx cure....ima logike - prvo u frižider, pa onda prije nego će popit - grijač.
    Probudila se sad, posisala drugu al sam nakon njenog sisanja još 40ml izvukla
    danas nije baš ješna, pa ću eto spremit si dvije bočice po 120ml...taman 2 srednja obroka. Ionako u tu večernju uru bude nervozna zbog grčeva pa kontam da više od tog (najednom) neće htjet baki popapat
    još sad da grijače proučim, marijana je mislim spominjala neke dvije vrste, neki šta brže i sporije grije??? al tko će sad nać taj post, ovdje na forumu tražilica je ko-ma...

• Dena1009
    09. Studeni 2017. 15:42

Mi smo bili na cijepljenju, dobio je odjednom 3 cijepiva. 2 pikice i onu sta se pije. Jadnicak je imao bolove, plakali smo svi tri zajedno.😢 Sad smo stavili cepic i cuvamo se❤

url=https://lilypie.com]

violeta1
    09. Studeni 2017. 16:04

Mamee bebe su vam slatkisi pravi
    Barbs dekica je bas slatka
    Sanjchi sa 6mj kad pocnu sjediti, do tad paziti na sve kao od prvog dana..tako makar kod nas se radi
    Oblacenje- bodi i hlacice, ili bodi i kombinezon i kad spava prekrijem ga dekom. Kod nas je oko 24 stupnja pa ne oblacim ga deblje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.