Znaci to je normalno..ok sad mi je donekle lakse..budem joj danas onda picela davati bio gaia kapi..tnx mame😚😚
Ana, probaj joj malo masirati trbuščić kružnim pokretima i stavljati je u položaj za kakanje ili savijati nogice prema gore, obično im to pomogne da se pokakaju. Mi smo uzeli i jastuk od trešnjinih koštica u Mulleru koji se zagrije u mikrovalnoj i stavi na trbuščić pa je malo umiri i ublaži grčiće.
Evo ti položaja za kakanje, digneš ju sebi prema leđima i primiš za nogice, moja se odmah umiri i najčešće odmah pokaka.
Preslatke su vam bebice...
Mi upravo prolazimo skok u razvoju. Stalno hoce sisati, jucer je jela nekih 20-30puta, malo zaspe i ispocetka...nocas se budila svaka 2sata. Nadam se da ce proci ubrzo jer sam bas izmorena. Ne moze mi nitko opomoci kad vristi za sisom..
Rita je isto rano krenula dizati glavicu pa sam se uplasila ali rekla mi ne patronazna da je naprednija motoricki i da je sve ok. Mi u pon idemo na prvi pregled i onda u šoping nas troje i jedva cekam.
Ja isto imam muke sa izdajanjem, bas cu pokusati sa vašim metodama da mala prvo navuče mlijeko... probala sam sa dvije ručne i elektricnom i nikako nisam uspjevala, a rucno ide bas mlijeko samo bi dugo trajalo da izdojim dovoljno za njen obrok.
Bok cure, nama je danas mjesec dana! 😍🎉 Vito je dobar, vec par dana dugo spava po danu al onda navecer dreka. Cini mi se da su opet grcevi, a taman se malo smirilo... Poceo se sada sam buditi po noci svaka 4 sata, vec sam se toliko navikla da se sama probudim malo prije njega pa ga stavim na prsa prije nego pocne plakati i tako ga najlakse uspavam.
Sto se tice "praznih" sisa, one nisu prazne ako su mekane. To znaci da se uspostavila ponuda i potraznja i da se ne stvara visak.
Moj malac jos ne dize tako jako glavicu, mozda ga trebam cesce stavljati na trbuh... ali recimo kad ga stavim na rame da podrigne drzi sam galvu bez problema.
Kiki, cestitam! :)
Senioritakova, ja sam danas pitala patronaznu i pokusali smo me izdojit al ne ide....em je ta aventova izdajalica cudna, ko da ne vuce dobro em ja imam na knap mlijeka za njega, nis ne ide...a nis, kad bas megdje budem isla nahranit cu ga prije, vidjet cu..narednih mj sam ionak samo uz njega...
Suncokretice, jesi li ti iz Zga? Ako jesi, da mi kazes gdje ste privatno isli na uzv kukova?
Ja Karla sutra idem prijaviti pedijatru al on bi mi trebap dati uputnicu za uzv kukova tek nakon prvog pregleda ili kako? Jer ako trena uzv lukova napraviti 4-6 tjedana, a s 4 tjedna je tek pregled, radije cu ga za tih 300 kn odvest privatno pa sam mirna...
Ana, probaj joj malo masirati trbuščić kružnim pokretima i stavljati je u položaj za kakanje ili savijati nogice prema gore, obično im to pomogne da se pokakaju. Mi smo uzeli i jastuk od trešnjinih koštica u Mulleru koji se zagrije u mikrovalnoj i stavi na trbuščić pa je malo umiri i ublaži grčiće.
Evo ti položaja za kakanje, digneš ju sebi prema leđima i primiš za nogice, moja se odmah umiri i najčešće odmah pokaka.
A gle, probaj bilo što da joj to ublažiš i olakšaš, ali najčešće treba prva 3 mjeseca proći dok probava ne sazori jer im je cijeli probavni sustav nezreli. Nadam se da će tebi nešto od svega pomoći
Hvala ti😊kupiti cemo taj jastuk i sve probati da joj olaksamo💕samo da joj pomogne
Mi kod pedijatra idemo tek iduci cetvrtak na prvi pregled i nije nam spomenula uzv kukova a to ce biti 6.tjedan. I mene zanima gdje ste u zg iste na uzv kukova privatno.
Izdajalica imam medelinu i super izvuce mlijeko. Najvise ga ima ujutro a ja napunim zalihu od 50ml pa mu dam pred spavanje ako bas jako bude nervozan i onda lijepo zaspe. Drzim u frizideru.
Ej curke, mi cijeli dan na cici, gladna je a na dohranu plače i traži cicu i onda na njoj plače jer nema ništa, pa sam išla po drugu dohranu i ista stvar, zvala pedijatricu i kaže mi ona da joj ne dajem dohranu, nek ju pustim da vrišti na cici da si vec bude nešto navukla, a kad se skinem da se prištekam na izdajalicu i vučem na suho, a i u bolnici i patronažna mi rekle da dajem dohranu, pa nisam pametna, ali evo opkuhavam izd
Sortiraj odgovore
Najstariji