Bas mi je sladak, sad ga povirim a on spava i radi grimase kao da se smije u snu :)
Diego vec duze vremena dize tako glavicu... toliko da smo svi ostali iznenadjeni da kako je moguce tako mala beba da dize tako vrat ali ocito to ovisi od bebe do bebe...
Sanjchi, preslatka je ta tvoja musavica 😍😍😍😍😍
Violeta, a Leon... slatkis... zna on gdje je najljepse 😍😍😍😍😍
Treca sreca, znaci, mlijeko moze nekoliko dana biti u frizideru? ne frizeru (6mj) nego obicno?!
Violeta, ulalaaaaa, super napreduje s kg!
I ja sam primjetila promjene... vec jedno tjedan-dva stvara te baloncice.. a 2-3D stavlja prstice u usta... jezik isto plazi i sve vise i vise brblja...
Moja frendica zivi u D i rekla je da nikada nije budila starijeg sina za papanje... a bome nit mladjeg(rodila pred 2tj)...
Moja frendica zivi u D i rekla je da nikada nije budila starijeg sina za papanje… a bome nit mladjeg(rodila pred 2tj)…
Bolje je ne budit. Ja sam ga budila preko dana dok je imamo zuticu, sad ga nikako ne budim. Probudi se sam kad hoce. Iako sad svako malo bi sisao 🤗
Napokon se pokakala a ticica moja.....sada pajki koje olaksanje☺
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Violeta, preko dan ni ne spava 3h u komadu vise, pa ga ne moram probuditi Evo sinic jesam jer je on spavao od 17h do 20hcca... mi smo odnijeli malog kod sveki jer smo isli do kumova... imali su godisnjicu neki dan... i on je jos spavao kad smo se vratili (sat i pol nas nije bilo)... i fino se zaj* jer nam je zaspao dosta kasno a muzu sam rekla jos u 19.30 da ga zbudimo radi toga..
Sanjchi, ako mislis da joj je bilo potrebno dati, onda super... Ja vjerujem da nije lako gledati kako place a ne znas ni sama vise zasto... a ako je beba gladna, nema svthe muciti ju..
Sortiraj odgovore
Najstariji