Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Studeni 2017. 03:01

Violeta, preko dan ni ne spava 3h u komadu vise, pa ga ne moram probuditi  Evo sinic jesam jer je on spavao od 17h do 20hcca... mi smo odnijeli malog kod sveki jer smo isli do kumova... imali su godisnjicu neki dan... i on je jos spavao kad smo se vratili (sat i pol nas nije bilo)... i fino se zaj* jer nam je zaspao dosta kasno a muzu sam rekla jos u 19.30 da ga zbudimo radi toga..

barbs
    08. Studeni 2017. 03:03

Sanjchi, ako mislis da joj je bilo potrebno dati, onda super... Ja vjerujem da nije lako gledati kako place a ne znas ni sama vise zasto... a ako je beba gladna, nema svthe muciti ju.. 

barbs
    08. Studeni 2017. 03:05

Bila sam sinoc jos nesto kom.ali se ocito nije poslalo 
    D je zaspao oko 22.30 i znala sam da ce se zbuditi oko 2.30 za cicanje..Malo vise od 4h je proslo od proslog cicanja... i k'o svicarakk sat je... mozda sam jednom dozivjela da je izdrzao skoro 5h noc...

• Dena1009
    08. Studeni 2017. 07:29

Violeta to sam bas neki dan pitala jel ok jer i V se slini i napuhava mjehurice, a meni se cinilo brzo. I da, guguce sve vise, 
    prati sta se radi, ako je u polozaju da ne vidi odmah je pobuna. Pa me slusa dok mu pricam i smije se, slusamo pjesmice i ja mu plesem, a on se cijelo vrijeme okrece zamnom i prati. 
    Porođajni jel ce kod vas i tate uzimati? Mm je dogovorio sa sefom da ide u veljaci i kolovozu. Tako da putujemo u hr dva puta po mjesec dana svi tri. Bas se veselim🤗, da baka i deda odvrate zelju za cuvanjem, a mi malo odahnemo. Jedino me strah kako ce V reagirati jer je tu samo sa nama.

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 08:31

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    08. Studeni 2017. 08:31

Jutarnje vjezbanje 😄

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 08:34

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 08:35

[OBRISANO] 08. Studeni 2017. 08:37

• Dena1009
    08. Studeni 2017. 08:54

sanjchi255

Dena mm je reko da ce drugih 6 mj on uzet, a mene ce zaposlit kod sebe u firmi😂😂😂😂 to je super kad tate mogu dobit al iakreno mislim da bi nam bili korisniji doma odmah😅 a putovanje u RH…mozda ce bit malo zeznuto prvih dana al naviknut ce se on na baku i dedu😊

Pricaj mi o tome, dusu bih dala da je bio sa nama dok smo doma dosli. Kod nas se salju 7tj prije ti papiri i treba napisat datume pa je tesko natempirat kd ce se beba roditi.

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI