Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    09. Studeni 2017. 10:58

daaaaa.....tetrica nikad dosta!
    ne bi čovjek vjerovao koliko ih treba
    ja sam u trudnoći pripremila 40ak bijelih (+šarenih imam 20ak ali ne koristim ih nego za van jer su mi draze ove sta idu na 95c)
    i bogme dogodi se da ih sve potrošim i da jedva čekam kad će se mašina osušit
    baby language - pogledala sam napokon onaj video s NEH i HEH itd...i sad pokušavam pohvatat jel se to podudara s njenim potrebama....baš me zanima!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 11:03

Dena1009

I me vidim i ti si cudakinja u familiji koja zeli cisto, mozemo si dati ruku😓

ja volim uredno i čisto...ali silom prilika spustila sam kriterije....malo po malo - drastično.....sjećam se npr za peglanje - prije djece peglala sam ama bože tebe SVE....kad je došlo 1.dijete nije se imalo vremena baš, pa sam krenula izbacivat - gaćice, plahte.....pa kad je došao drugi sin onda je vremena bilo još i manje pa se počelo peglat samo za posao/vrtić a kućna itd ne.....a sad evo s njom ja ne stignem ni tetrice opeglat. Nema šanse. Sretna sam da stignem oprat i osušit robu da svi imamo čisto šta nam treba (a to je sad u jesen pravi izazov bez sušilice za nas 5ero još pogotovo šta dečki prljaju 5x nego cure) a ne išta drugo...
    to je samo primjer..
    o prašini i pranju podova mogu samo maštat, to je uvik zadnje na listi prioriteta i nikad ne stignem do tog, uvik ima hitnijeg posla

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 11:07

sanjchi255

Jutro…nama je nocas otpao pupak!😄👏👏

jutreko i vama dvjema!
    jel vam to tako toplo u stanu pa joj samo 1 rukav nosiš ili?
    baš sam te neku noć sanjala da sam ti išla u posjet, pa si mi pokazivala novu kuhinju i da ste uveli centralno! zamisli ejjjj. To onaj dan kad si se malo češće javljala neš za dojenje, pa kako ti mozak to po noći krene obrađivat informacije
    ....jeste li onda uveli bili centralno na kraju? ja sam otišla s trudničkog topica prije miesecipol, pa nisam u toku šta se odonda događalo:)

Suncokretica
    09. Studeni 2017. 11:16

Mamasita platili smo 300 kn.
    Zadovoljni smo doktorom, nježan je prema bebi, pristojan al ono, pregled je bio začas gotov, napisao nalaz i to je to, čini mi se puno 300 kn al eto, nije nam se čekalo u Klaicevoj do 1 mj. 
    Srećom sve je ok, a da nije htjeli smo to odmah znati... 

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 11:19

suncokretice jel vam onda rekao da ne treba više široko povijati?
    zaboravila sam da li sam ja svojim dečkima trebala nosit i nakon pregleda ( isto je rezultat obojici bio uredan uzv kukova)

Suncokretica
    09. Studeni 2017. 11:23

Mi smo opet imali grčeve cijelu noć dok se ujutro nije pokakala. Nervozna, nosim ju i jedva gledam. Taman zaspe i opet ju grčevi bude...
    Ne znam tko je više iscrpljen, ja ili ona 

Suncokretica
    09. Studeni 2017. 11:26

Treća sreća, ja nisam široko povijala. Rekli su mi u bolnici da ne treba i da će se vidjeti na kontroli kukova dal treba išta poduzimati
    Zato smo i išli to sad obaviti da možemo reagirati ako bude potrebno. 
    Rekao je da je iduća kontrola kad prohoda i širiti malo kukove par puta dnevno 

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 11:43

aha...da, to ovisi kako gdje....nama su još u rodilištu rekli da je obvezno. Tako mi je i s njima dvojicom bilo, znači 10god već drže tu "politiku" da po defaultu ide široko, pa ga poslije skineš kad se potvrdi da je sve okej.
    Meni ne smeta to povijanje jer kad se tek rode su ionak sitni i krhki pa ih to malo "pojača" da nemaš osjećaj da ćeš ih polomit kad primiš u ruke...onih prvih dana kad se tek rode.

treca_sreca
    09. Studeni 2017. 11:46

evo i nas jedna svježa, najnoviji hit je ljuljuškanje u as jaju (nismo kupili viper ni ljuljačku nakraju pa improviziramo) da mama dobije par minuta za ovjesit veš i slično. Okačim joj one šarene igračkice, i eto ga!

• sretna
    09. Studeni 2017. 11:46

Mi za tjedan dana imamo prvi pregled kod pedijatra.
    Inace ja danas jedva gledam. Oci me peku od umora. L je jadan cijelu noc kasljao, nismo ni on ni mm ni ja nista spavali. Ostavila sam ga danas doma i sutra cu ga ostavom doma da mu se smiri taj kasalj. Kad bi bar mogla na pola sata odspavati, ali sama uz njih dvoje, nema sanse 😪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.