Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Studeni 2017. 03:05

Bila sam sinoc jos nesto kom.ali se ocito nije poslalo 
    D je zaspao oko 22.30 i znala sam da ce se zbuditi oko 2.30 za cicanje..Malo vise od 4h je proslo od proslog cicanja... i k'o svicarakk sat je... mozda sam jednom dozivjela da je izdrzao skoro 5h noc...

• Dena1009
    08. Studeni 2017. 07:29

Violeta to sam bas neki dan pitala jel ok jer i V se slini i napuhava mjehurice, a meni se cinilo brzo. I da, guguce sve vise, 
    prati sta se radi, ako je u polozaju da ne vidi odmah je pobuna. Pa me slusa dok mu pricam i smije se, slusamo pjesmice i ja mu plesem, a on se cijelo vrijeme okrece zamnom i prati. 
    Porođajni jel ce kod vas i tate uzimati? Mm je dogovorio sa sefom da ide u veljaci i kolovozu. Tako da putujemo u hr dva puta po mjesec dana svi tri. Bas se veselim🤗, da baka i deda odvrate zelju za cuvanjem, a mi malo odahnemo. Jedino me strah kako ce V reagirati jer je tu samo sa nama.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    08. Studeni 2017. 08:31

Jutarnje vjezbanje 😄

• Dena1009
    08. Studeni 2017. 08:54

sanjchi255

Dena mm je reko da ce drugih 6 mj on uzet, a mene ce zaposlit kod sebe u firmi😂😂😂😂 to je super kad tate mogu dobit al iakreno mislim da bi nam bili korisniji doma odmah😅 a putovanje u RH…mozda ce bit malo zeznuto prvih dana al naviknut ce se on na baku i dedu😊

Pricaj mi o tome, dusu bih dala da je bio sa nama dok smo doma dosli. Kod nas se salju 7tj prije ti papiri i treba napisat datume pa je tesko natempirat kd ce se beba roditi.

08. Studeni 2017. 09:07

Sanjci bolnica salje podatke u maticni pa ti i muz iddte u maticni po domovnicu rodni list itd pa u mup pa u hzzo...uguglaj prijava djeteta na rodinoj str ti sve detaljno pise :**

08. Studeni 2017. 09:12

I normalno da joj nece biti nista od malo ad bolje nego da je gladna dok ne dode mlijeko tvoje...nece nist bit samo ne posustaj stavljat ju na sisu. Bitno da dijete nije gladno a mlijeko ce doci kako ona vuce. Jel ti dolazi patronazna? Da i ne dode zovi ju ak ti nes nije jasno. Imas i na fejsu mislim rodin sos za dojenje pa im mozes poslat poruku :***

• Dena1009
    08. Studeni 2017. 09:23

Ja jutros dobila prvu mengu nakon poroda. Sad me zanima vase mislje je. Vecinoma sam koristila tampone kroz dan, uloske po noci. Sad po mom misljenju bilo bi bolje koristit uloske da sve to jos dise i procisti se, a sa druge strane sve sto izlazi kaplje po rani. Sta biste vi na mom mjestu? Za sad sam stavila ulozak.

• sretna
    08. Studeni 2017. 09:31

Sanjchi sa 2 tjedna sam ga pocrlo po malo stavljat na trbuh. Makar je on vec kad sno doma iz bolnice dosli i kad b8 ga nosila na ramenu podizao glavicu gore, tako mi je i L 😊
    Konci sami ispadnu. Meni ova 2 mini savica jos nisu ispala 😂
    Ne brini za AD. Glavno da nije gladna..
    Dena sta tebi rana jos nije zarasla??jesu ti konci ispali? Mislim, cudno mi je to. Ja koja sam imala upalje  sav nakon prvog poroda sam se.skroz oporavila u roku 2 tjedna od kad sam iz bolnice dosla. A da odes provjerit ranu?
    Tampone mrzim tako da sam ja uvijek za uloske 😊

• sretna
    08. Studeni 2017. 10:21

Sanjchi, medena je skroz! 😍

08. Studeni 2017. 11:33

Sqlanjchi nije da mozemo nego moramo prijaviti dijete, znaci bolnica posalje podatke a ti moras ic izvadit sve dokumente za nju plus predati zahtjeve za novcane naknade na koje imas pravo, to vecinu moras u roku 15 dana.  Ja isto ne koristim tampone. Meni savovi otpadaju pomalo, ja dok se tusiramo s vodom dole samo lagani laaagaaano natapkam pregibe i svi konci koji su otpali se prociste m, znaci ni slucajno vuc vec ono sta je otpalo a ostalo samo ode pod mlazom vode. Sanjchi premeeedena je :)) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.