Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    07. Studeni 2017. 19:32

violeta1

Mame jeste primjetile primjene na bebama? Moj cucla prstice, usta drzi otvorena, jezik kao da se belji, nekad balone pravi… bas se mjenja sve vise i vise

Daaaaaaaa... svaki dan neka nova fora!!! 😍😍😍 
    Prejaki su takvi mali 😆

07. Studeni 2017. 19:39

A jel mogu tak rucno izdojit ? Ne znam pitat cu sestru nes nije ok
    Da, kad oni pocnu dizat glavicu?
    Nama jos ni pupak nije ispao, al napol se odvojio

I_me
    07. Studeni 2017. 19:39

mamisita27

Sanjchi pokusala sam i 5 min stiskala al uopce se ne stvori vakum od izdajalice da pritisne bradavicu…nemam pojma…

Cijeli onaj krug od izdajalice ti treba biti na kozi, tj sisi. Ja sam isto prvih par puta fulala.. kao nova je sta ne valja??
    Dok nisam skontala.. iznad sise sam ju drzala full na kozi a ispod sise je bilo milimetar da nije bila i nikako vakum da se napravi. Sad ju stisnem uz sisu.. brate mili sisa spljostena... 😂😂😂😂😂 al radi.

I_me
    07. Studeni 2017. 19:45

mamisita27

A jel mogu tak rucno izdojit ? Ne znam pitat cu sestru nes nije ok
    Da, kad oni pocnu dizat glavicu?
    Nama jos ni pupak nije ispao, al napol se odvojio

Ja sam se rucno izdajala na pocetku.. bilo mi lakse nego sa izdajalicom. Izdajalicu koristim evo sad 3x. ( samo zato sto sam morala do grada pa da muz moze dati malenoj ako se probudi dok ja ne dodjem)

I_me
    07. Studeni 2017. 19:46

A sto se tice dizanja glavice.. uopce se ne sjecam koliko je imala kad je pocela.. al dize ju sve u 16naest! 😆
    Violeta, moja mala tako voli zaspat na tati 😍

07. Studeni 2017. 20:15

Sad se opet nazderao i kakao, taj samo daj mu jest :D pa cu kad podrigne ponovno probat I_me kak si mi rekla malo cu rucno pa s izdajalicom. Cijela mi bude na sisi al ne napravi se vakum nikak

07. Studeni 2017. 20:29

Sad sam rucno stiskala i kao ide nesto al nije se ni 20 ml napunilo. Izdajalica 0 bodova. A nis pitqt cu patronaznu sutra jer imam peglat hrpu pa da to obavim

• Dena1009
    07. Studeni 2017. 20:43

Kod nas je burna vecer. Svaki sat trazi bocicu, jede ko da mu je zadnje, pa pljuje pa bljucka pa vristi, sad sam ga okupala i dala mu malo kamilice, popio je 30ml i poceo da drijema.  Danas je kakio dva puta al ko da ga joa muci. A ovu noc nije spavao zbog trbuscica pa sam mu dala mozda ga malo smiri. Jel se bebe podriguju i nakon caja? Koliko smije popiti?

url=https://lilypie.com]

• Bebushka
    07. Studeni 2017. 20:53

Sanjchi i mene peku iznutra sise, tako znam da je punjenje u punom jeku, al tako mi je tek odnedavno, sve se stalno mijenja u ovom razdoblju
    Mamisita ja koristim gotovo iskljucivo izdajanje i nisam bas imala problema, ako ne krene odmah napipam one tvrde kanalice i masiram kruznim pokretima da ih razbijem, al svakako ti mora nastat vakuum, bez njega nista, znam da izgleda scary i bolno al neugodna je samo prva minuta pa se umrtvi 
    Ja sam sad na elektricnoj i za dvadesetak minuta izdojimo oko 2,5 dcl nekad i vise, al cure sve potamane

07. Studeni 2017. 21:07

A nije mi sta je bolno, prosla sam sve vrste boli ovih dana hahaha vec ne kuzim zast nece...mislim nije ni da bez izdajalice rucno ide ne znam kolko kao po kap jer ja nemam viska mlijeka vec taman za bebolina pa je mozda u tom stvar ne znam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.