Sanjchi peckanje i zarenje u sisama ( ne bradavicama) je normalno! Ja dojim vec mj i pol dana i stalno mi je tako... pune se kanalici sa mlijekom. Insise su mi preko dana ispuhane jer je cesce na sisi a preko noci silikoni.( jer rijedje sisa) Tvrde i teske. Al ema to u sekundi posisa pa su opet ispuhane

Vidite kako moj L voli spavat. I tako vec 3 dana bi bio samo na meni. 😊

Sanjchi stvarno nema potrebe da ju budis po noci. Da je ona gladna, vjeruj mi da bi se sama probudila i urlala. Moja teta je rodila u Kanadi i ona kazu da se dijete ni u ludilu ne budi dok spava. Ja se slazem s tim, pogoootovo preko noci.
Dizanje glave i moj drzi vec glavu ko veliki, tako je i L. Vrlo rano poceo i bio motoricki napredniji od svojih vrsnjaka

Meni je lijeva bradavica malo uvucena i patronazna mi je savjetovala da prije dojenja stavim kockicu leda na nju da se izvuce van,a ujedno i manje boli prilikom sisanja jer ju led malo umrtvi😁inace me dosta boli ta lijeva,desna manje

Sanjchi pokusala sam i 5 min stiskala al uopce se ne stvori vakum od izdajalice da pritisne bradavicu...nemam pojma...

Pitala sam patronaznu al ona je rekla da nema potrebe za izdajanjem jer nemam viska mlijeka vec taman za njega al ja bi za te neke slucajeve npr.kad cu ic na pregled htjela. Sutra cu joj bas reci da mi pokaze.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji