Opkuhavam izdajalicu, pa cu vidjet, voljela bi da nam uspije, a vec me boli cijelo tijelo a ne samo cice, ali budemo sve izdrzale😊
Uzv za kukove sam se ja narucila kod dr Markovca, navodno je dobar, na Horvacanskoj, idemo u Petak, pa mogu javiti dojmove, samo da sve bude ok.
Mm sav bolestan, nadam se da nece na nju, kupio si je onu masku u ljekarni. Evo zove nova runda cice😏
Sretna naravni da sam bila, od izlaska iz bolnice bila sam vec 4 puta na pregledu. Iznutra sve u redu al sav nece i nece. Napravljen je i bris sad zadnji put i nema infekcije ni bakterije. Rekla je doktorica da se zbog nemirovanja nadiglo meso iznad sava i nece zacijelit i da ona nebi nista na to stavljala nego da samo cekam da ce sa vremenom proci. 😣
Ana nama je biogaia pomogla kod grceva, onih pravih i do pred par dana je bilo sve super i sad se poceo muciti sa kakicom. Kaka on svaki dan 2-3 puta i to mekano ali se svejedno muci sa tiskanjem.
url=https://lilypie.com]
Vidite kako moj L voli spavat. I tako vec 3 dana bi bio samo na meni. 😊
joooj to je divota <3
moja tako od rodjenja na meni spava po par puta dnevno 5-10min dok ju ne spustim
onda me muž špotaje šta ju ne spustim
a ja koliko god sam jedva_čekala_da_zaspe, kad se tako štiskne ko malo klupko na meni, nosam ju još par minuta duljenego bi trebalo da utvrdi san, jer mi je to divno kad je tako uz mene, opuštena, smirena....tu joj je najljepše <3
žena-majka-carica:)
Vidite kako moj L voli spavat. I tako vec 3 dana bi bio samo na meni. 😊
joooj to je divota <3
moja tako od rodjenja na meni spava po par puta dnevno 5-10min dok ju ne spustim
onda me muž špotaje šta ju ne spustim
a ja koliko god sam jedva_čekala_da_zaspe, kad se tako štiskne ko malo klupko na meni, nosam ju još par minuta duljenego bi trebalo da utvrdi san, jer mi je to divno kad je tako uz mene, opuštena, smirena….tu joj je najljepše <3
Tako je Treca, tu im je najljepse ❤ Ja sam L upravo stavila na rame a on sam se spustio dole hehe... misic moj
Mi smo danas bili kod dermatologa. Bila je doktorica i tako je bila ljubazna, mila, dobra..nikad takvu doktoricu jos nisam vidjela, cak nam je i ostavila cijelu ambulantu na koristenje jer je L htio sisat a nije bilo nikoga i rekla nam je slobodno da se opustimo oboje. Bio je i tajo s nama. Leon nazalost ima atiopijski dermatitis, povukao je od tate jer mu je tata atiopicar i ima problem sa nosom. Leon vec tjednima muku muci s nosom i sama sam skuzila da dise kao muz vec sam xy puta to rekla, a sad nam je i strucna osoba potvrdila. Uzeli smo mu od aderme mlijeko i kremu, jos je dobio kremu koja ide na recept, muz je otisao sad kod pedijatrice s nalazom i po kremu. A derma mlijeko, krema i aqua maris sprej za nos 301kn sve skupa. Na djeci samo zaraduju, sramota! Prognoze su da se do 2godine, ili 7godina povuce a neki cijeli zivot imaju. Jucer mu nisam cistila jer danas krecemo s novom terapijom, i bas mu se pogorsalo. Bas mi ga zao, ali dobro, makar znamo s cim se borimo. I rekla je doktorica da takva djeca su jos vise privrzenija mami i da mama mora stalno bot u blizini. A to sam i skuzila, on bi samo uz mene a kad je nervozan samo ga ja smirim.
Stigo mi je paket danas pamucne tetra pelene i bambus tetrice, ajme ove od bambusa su divneee...kao svila.
Kiki cestitam vam mjesec dana 👌🎶😘😘
Senoritakova tako je i kod nas.. vec par dana.
Sanjchi hahah vidi male mrvice sto face slaze...bas su zanimljivi svi hehe. A sto se tice papanja, sto vise na cicu, a ako je gladna ubaci malo af, nemoj puno. 😉 S vremenom cetr vidjeti kako ce ici.
Sretna frajer vjezba..bravo 😊
Dena muz nece uzimat porodiljno jer sam 11 i 12 mj on nema posla pa je doma i tako. (Prije je isao drugi posao radit al ove godine zelimo svi skupa biti)
Jutarnje vjezbanje 😄
isuseeee, kako je napredan! ovo je pravi mali sportaš budući. To mu je u genima valjda, spomenila si da ti muž nešto trenira, a i ti....s 3tj tako lipo držat visoko, extra je!
Violeta bas mi je zao sto se mrvica mala vec sad mora boriti sa tim, ali sad kad znate ato i kako mozes mu pomoci. Jak je on decko, bit ce dobro.🙂
Mi smo danas također bili na pregledu, doktorica je zadovoljna oporavkom i iznenađena kolko je dobio na tezini od zadnji puta, rekla je da je eksplodirao. Sad ga moramo naruciti na sljedeci pregled u kliniku u kojoj je operiran. Jedva cekam, nadamo se da ce nam i oni potvrditi prije Bozica da je sve u redu pa da smo mirni.
url=https://lilypie.com]
Ja jutros dobila prvu mengu nakon poroda. Sad me zanima vase mislje je. Vecinoma sam koristila tampone kroz dan, uloske po noci. Sad po mom misljenju bilo bi bolje koristit uloske da sve to jos dise i procisti se, a sa druge strane sve sto izlazi kaplje po rani. Sta biste vi na mom mjestu? Za sad sam stavila ulozak.
ovo podcrtano se slažem 100% .....ima vremena za tampone, sad ti je bitnije da je dole prozračno.
Sortiraj odgovore
Najstariji