Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    08. Studeni 2017. 18:29

Moj muz je poludio 😂 stavio je bozicne lampice vani na terasu na 2 drveta 😂😂😂. 
    Ps.. najvjerovatnije mi iduci vikend dolazi svekriva 😥😂

treca_sreca
    08. Studeni 2017. 18:39

Dena, super vijesti...baš mi je drago <3
    Porodiljni za tate - to mi je super fora al mm radi takav posao da mogu samo sanjat...ako uzme GO na ljeto 2tj bit ću happy. Bio je s nama 2tj kad smo došli iz rodilišta i to je to....sama guram dane. Srećom pa je sve okej, srednje zahtjevno dijete i zdrava generalno. Pa se time tješim....a uostalom iz tjedna u tjedan je sve lakše kako ona napreduje i pokazuje interes za svijet oko sebe i igračke i tak...
    uff....ja evo tek sad pohvatala zaostatke, danas me malo zezala, jedva sam uspjela ručak i kućanske poslove obavit, nije ostalo niš slobodnog vremena....ahh....valjda će sutra bit bolje:)

žena-majka-carica:)

• sretna
    08. Studeni 2017. 19:00

treca_sreca

sretna

Jutarnje vjezbanje 😄

isuseeee, kako je napredan! ovo je pravi mali sportaš budući. To mu je u genima valjda, spomenila si da ti muž nešto trenira, a i ti….s 3tj tako lipo držat visoko, extra je!

Hahahaha 😄 tata mu trenira, ujo trenira,stric,mama...nema sta nego da bude sportas 🤣
    Dena bas mi je zao zbog rane :( jesi pokusala spricat nekim sprejem poput bivacina odnosno sad je umjesto njega vioplex-t sprej. Oni hlade i suse ranu, meni je to bio spas kad se sav upalio.

• sretna
    08. Studeni 2017. 19:03

I_me

Ideeeees!! Jel i on neki bozicni freak poput mene ili?? Nisam vam to ni rekla da sam ja totalni freak za bozicem 😂 znaciii obozavaaaam ga, to mi je valjda najveca strast u zivotu! Vec u 8 mj krenem s planiranjem novih ukrasa, sad sam vec na veliko u tome 😂  ne mogu docekat to doba 😁

treca_sreca
    08. Studeni 2017. 19:06

sanjchi eto nemaš mamu kako spada ali svekrva je zato prava! Tako je i u mene. Zato ju treba(š) još više cijenit...jer malo je čudno da je svekrva "bolja" od mame, ali eto nekima nam je tako. Da nije smiješno, bilo bi žalosno:)

treca_sreca
    08. Studeni 2017. 19:07

ja božić tj točnije božićni ugođaj isto volim, ali ipak mi je naaajdraže godišnje doba ljetoooo. More, sunce, e to je moja hranaaaaa

I_me
    08. Studeni 2017. 19:11

sretna

I_me

Ideeeees!! Jel i on neki bozicni freak poput mene ili?? Nisam vam to ni rekla da sam ja totalni freak za bozicem 😂 znaciii obozavaaaam ga, to mi je valjda najveca strast u zivotu! Vec u 8 mj krenem s planiranjem novih ukrasa, sad sam vec na veliko u tome 😂 ne mogu docekat to doba 😁

Daaaaaaaaaaaa!!!!! 😍😍😍 nekad me sram, ja kao zensko.. mene to nist ne dira al on!! Lampice, lampice i lampice...😂😂😂 jedne godine lampice su gorile do ljeta,  (ta 2 drveta vani,dok nisu crkle) kaze mi frendica super ti je ovaj bozicni stoljnnak na zvijezdice, gdje si ga kupila? Reko nisam ja, muz je. 😂 A u podrumu imam 3 velike kutije pune ukrasa 😂😂😂 a za bozic obavezno pokloni zamotani pod borom. Cak i pas dobije poklon! 😂 zamota mu poslastice u ukrasni papir 😂😅😍

I_me
    08. Studeni 2017. 19:13

treca_sreca

ja božić tj točnije božićni ugođaj isto volim, ali ipak mi je naaajdraže godišnje doba ljetoooo. More, sunce, e to je moja hranaaaaa

Kako se kaze... potpisujem od a do ž! 😁

• sretna
    08. Studeni 2017. 19:16

I_me

sretna

I_me

Ideeeees!! Jel i on neki bozicni freak poput mene ili?? Nisam vam to ni rekla da sam ja totalni freak za bozicem 😂 znaciii obozavaaaam ga, to mi je valjda najveca strast u zivotu! Vec u 8 mj krenem s planiranjem novih ukrasa, sad sam vec na veliko u tome 😂 ne mogu docekat to doba 😁

Daaaaaaaaaaaa!!!!! 😍😍😍 nekad me sram, ja kao zensko.. mene to nist ne dira al on!! Lampice, lampice i lampice…😂😂😂 jedne godine lampice su gorile do ljeta, (ta 2 drveta vani,dok nisu crkle) kaze mi frendica super ti je ovaj bozicni stoljnnak na zvijezdice, gdje si ga kupila? Reko nisam ja, muz je. 😂 A u podrumu imam 3 velike kutije pune ukrasa 😂😂😂 a za bozic obavezno pokloni zamotani pod borom. Cak i pas dobije poklon! 😂 zamota mu poslastice u ukrasni papir 😂😅😍

Uh, on i ja bi se slozili samo tako oko toga!! 😄 mene mm zeza.da ce mi se bor prevrnut od ukrasa 😂 kitim ga vec za sv.nikolu da ga mogu sto duze gledat, imam 800 lampica na boru + jos okolo po dnevnoj sobi 😄 ukrasa na sve strane 😄

treca_sreca
    08. Studeni 2017. 19:17

I_me meni tako kao tvom mužu bude žao maknut ukrase i sve....jer nakon tih lampica i sveg ukrašenog, kad se skine to, onda tek bude kao da je sve "golo"....a vani zima....grozno, hladno, šugavoooo
    Lani sam za Valentinvo tek skinula bor i sve. Kad su krenuli ukrašavat izloge dućana srcima, shvatila sam da sam pretjerala:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.