I_me meni tako kao tvom mužu bude žao maknut ukrase i sve….jer nakon tih lampica i sveg ukrašenog, kad se skine to, onda tek bude kao da je sve "golo"….a vani zima….grozno, hladno, šugavoooo
Lani sam za Valentinvo tek skinula bor i sve. Kad su krenuli ukrašavat izloge dućana srcima, shvatila sam da sam pretjerala:)
😂😂😂 dobra si! Ja okitim rano, ali raskitim za sv. Tri kralja
Mi smo išli na uzv na Kneziji na preporuku prijateljice pa eto tko je iz Zagreba...
Dr Željko Markovac
Horvaćanska 17 a
Sanjchi jednom ugrijano mlijeko smije se koristiti samo za taj obrok i eventualno jos sat poslije. Ne za sljedeci obrok za tipa dva tri sata. Izdojeno mlijeko smihe ti stajati vani na sobnoj temp oko 5-6h. Smijes mijesati samo mlijeko istih temperatura. Dakle ne smijes izdajati dodatno u mlijeko koje je vec stajalo na sobnoj temp jer je ohladjeno na cca 22°C a to frisko izdojeno ima temp tvog tijela. Znaci odvoji joj kolko ce pojesti u prvom obroku i podgrij. Ako trazi jos podgrij i ostatak. Ja dok sam izdajala i grijala, ako sam podgrijala previse, taj ostatak sam ostavila u frizideru za kupanje, to je najbolji balzam ta kozu beba.
Suncokretice, bili ste zadovoljni? Ja cu sutra otici prijaviti ga kod pedijatra pa cu vidjeti kako to ide ali radije bih platila da na vrijeme odemo nego da cekamo 100 god za termin u Klaicevoj na uzv kukica. Jer ako je nesto krivo, da ne bude prekasno...Koliko kosta pregled kod dr.Markovca? To mi je super jer mi je relativno i blizu...
Znaci, ak izdojim npr 40, i to ne pojede odmah, ugrijem ga kad ce pojest i to je to? Il ak ga ne grijem vec odmah jede, a ostane mi npr. 20 jel to smijem opet ugrijat za tipa 3-4 sata? Znaci, izdojeno odmah jede, pa ostatak ugrijat kasnije?
Tako je.
Samo sta joj "odmah" ja ne bih dala prvo flasicu. Prvo ponudi ciku iako ti se cine prazne, da malo navuce. A tek onda daj izdojeno ako joj fali.
Moj muz je poludio 😂 stavio je bozicne lampice vani na terasu na 2 drveta 😂😂😂.
Ps.. najvjerovatnije mi iduci vikend dolazi svekriva 😥😂
Bozicne lampe😂😂😂😂😂😂
A svekriva ce bar malo pomoc…moja meni svaki dan dolazi, kuha rucak, bude tu od cca 10 do 13-14…za sad je dragi doma, u pon ide radit, pa cemo vidjet kolko ce onda ostajat..al vjv isto tak..ma svaka pomoc dobro dode😅
Sanjchi u mom slucaju svekriva nije od neke pomoci..vec vidim kako cu morat cistit za njom stalno.. i njeno iscudjavanje svakodnevnom usisavanju i pospremanju.. sva sreca dolazi samo na vikend.. 😂😂
samo da javim dojmove za kapi za grčeve
znači nakon potrošenih Tiba kapi od planT
kupila sam one homeopatske kapi :
Probali smo s njima zadnja 2 dana ali majkemi ja nikakvog efekta nisam vidila.
Možda treba duže vremena da daju efekt (xy dana korištenja) ali evo mi se vratili na Tiba, jer one mi daju momentalan fix problema.....ono doslovno vidiš rezultat odmah. Morao muž u 20h ić na drugi kraj grada po nj, kad smo vidili da nema velike koristi od ovih homeolab....a šteta jer baš sam se nadala po natpisima da će nam riješit i nadutost i prduckanje i svašta nešto....jok! tiba je zakon
žena-majka-carica:)
I me vidim i ti si cudakinja u familiji koja zeli cisto, mozemo si dati ruku😓
Sretna tih sprejeva tu nema, sigurno ima nesta slicno ali neznam kako se zove, a kad kazem u ljekarni sto trebam ne zele mi nista dati vec su rekli da mi to mora doktorica dati, a doktorica je rekla da samo tako cekam da ona na to nebi nista stavljala. Zvala sam vec i za drugo misljenje ali svi su u guzvi i ne zele primiti tuđe pacijente.
url=https://lilypie.com]
I me vidim i ti si cudakinja u familiji koja zeli cisto, mozemo si dati ruku😓
Sretna tih sprejeva tu nema, sigurno ima nesta slicno ali neznam kako se zove, a kad kazem u ljekarni sto trebam ne zele mi nista dati vec su rekli da mi to mora doktorica dati, a doktorica je rekla da samo tako cekam da ona na to nebi nista stavljala. Zvala sam vec i za drugo misljenje ali svi su u guzvi i ne zele primiti tuđe pacijente.
Bas mi je zao da se tako mucis s tom ranom :(
Evo nas od rane zore je aktivan, samo bi bio po sisi. Sinic mu ispao batrljak pupcani.sad lezi i gleda naokolo. Cekamo patronazu. Iskoristila sam vrijeme da preko ethereala narucim 5 kom tetra pamucnih, jednu od bambusa i vrecu za soavanje. Te tetre idu ko lude, imam nekih 25 komada al on stalno bljucka itd.
Sortiraj odgovore
Najstariji