Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 07. Studeni 2017. 15:50

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    07. Studeni 2017. 15:54

luce ja sam izdajala tako par puta kad bi ona prispala puno sati pa bi se obje napunile full, a kontam šta će joj obje, kad se probudi cugnit će samo jednu dosta joj....a ovu drugu bih izdojila. I ostavila u frizideru (tu može par dana, recimo 4-5) pa smo to koristili kad bi ju baka/djed čuvali prvih tjedana života za prijavit ju kad smo išli i slično....
    U zamrzivaču može trajat mejsecima ali nekako mislim da dosta izgubi na vrijednosti, pa ne mislim to radit. Ovako kad mi treba, uhvatim neki "višak" par dana ranije i spremim u frizider...npr za 10 dana ću u frizera par sati pa ću tokom narednih tjedan dana tak kad ona bude dugo prespavala a cice poplave - spremit sastrane višak.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Studeni 2017. 15:55

sanjchi255

Moja zamazanka😊

jaooo koji sneni pogled, kao poeta!

[OBRISANO] 07. Studeni 2017. 15:55

treca_sreca
    07. Studeni 2017. 16:02

Jel te pece bradavica ili sisa?
    Svakako moji savjeti su ti: puno tople tecnosti unosi, masiraj cicke i prije i tokom podoja da kanali ostanu prohodni, davaj joj cicu sta cesce (ne dudom varalicom zacepit usta...jer tako ti nece nadoc extra mlika u sise....dapace) kad god zapita..... i ako te bole bradavice - hodaj golih sisa.....eto, to je sve.

[OBRISANO] 07. Studeni 2017. 16:10

luce <3
    07. Studeni 2017. 16:12

Treca_sreca znaci treba 'hvatat' taj visak kad se stvori pa njega spremat... Da slazem se da gubi vrijednosti zamrzavanjem al i dalje mi se cini bolje to nego kupovno mliko

violeta1
    07. Studeni 2017. 16:37

Sanjchi L je do 8 dana zivota dobivao ad, dobio je u bolnici, a kada sam dosla doma 1 obrok po 20mil sam mu davala i onda sam izbacila da vidim dali mu je dosta samo moje mlijeko i od tad samo sisa. Probaj joj dat mozda je gladna, ja osobno bih dala jer i davala sam mu..a sad ti znas najbolje. 

violeta1
    07. Studeni 2017. 16:40

Nama je patronazna dosla danas (zvala sam ju prosli tjedan) i L ima 5315kg. I zvala sam pedijatricu i sutra idemo kod dermatologa da mu kozu pregleda. Ja sam trazila od nje uputnicu. 

[OBRISANO] 07. Studeni 2017. 17:17

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI