Sanjchi Možda je skok u razvoju pa si malena nacicava. Takav je moj bio kad je imao oko tjedan dana, znači samo je htio bit na prsima. Kratko zaspi i opet ispočetka i davala sam mu stalno i dalje sve ok
Sretna, preeeeslatkii jeeee
KAKO SAMO DIZE GLAAAAVICUUU... I DIEGO JE DIZAO GLAVICU POMALO JOS KAD SMO IZASLI IZ BOLNICE...
sry na caps locku Ne da mj se sad sve brisat jer ne znam kad ce mob zastekat....
Sanjchi, tako je.... ne moze joj nista biti premedena je 😍😍😍 a mozda i jest skok u razvoju kako je Zelimobebu napisala.. kod nekih se javljaju "u terminu" kod nekih prije/kasnije a kod nekih nikaki...
Sanjchi ima ti roda i sos telefon samo ne znam kolko se javljaju. A i trebala bi bolnica u tvom mjestu mozda imati laktacijsku ambulantu
*na staz iskoristiti dok se jos placa ali otom potom.... sada cu uzivati i posvetiti se Diegicu 😍😍😍😍😍
On sada spava.. ja cu rucak napraviti a ocekujem paket i ne znam kad ce NARAVNO dociii a isla bih u setnjici s Diegom jer ne pasa kisa i naaaapokon da izadjemo iz kuce...
Mame pomoc😊jucer navecer mi se M. jako kao grcila i stenjala ko da ne moze kakati i to nekih pol sata i onda se pokakala ko velika..i danas ujutro opet tako..sad je dobro..je li.moguce da su joj to grcevi vec poceli?ili sto bi moglo biti?bas sam se uplasila,tesko mi je bilo gledati da se tak muci a ja joj ne znam kako pomoci😢
Evo mi jutros bili na uzv kukića privatno, sve je super . Obavili to vrlo brzo i sad pajki ko velika. Idući tjedan imamo pregled pedijatra.
Sretna, i moja već nakon bolnice podizala nakratko glavicu, pogotovo kad ju dignem da se podrigne i kad ju grčevi muče pa se savija. Nadam se da to nije prerano, diže ju i kada ju tako stavim na trbuh, ne na dugo naravno. Vidjet ćemo što kaže pedijatrica idući tjedan na pregledu
Sanjchi, meni su šavovi otpadali pomalo dok sam se tuširala, ali tek nakon nekih 2 tjedna. Jučer vidjela još jedan šav tak da ih možda ima još. Samo često isperi s vodom i daj vremenu da odradi svoje. Evo meni još uvijek vrlo malo krvari iako je već skoro mjesec dana od poroda. Nadam se da će stati uskoro...
Ana, to su ti grčevi. Nas je to mučilo kod svakog hranjenja i gledali smo ju tako po cijeli dan i noć, užas. Sad smo prešli na drugu hranu pa je lakše, a i koristimo biogaia kapi. Možeš probat s nekim probiotičim kapima, ali često kažu da ne pomaže nego da to jednostavno mora proći. Kao svaki roditelj, vjerojatno ćeš probati nešto da joj to olakšaš...
Evo mi jutros bili na uzv kukića privatno, sve je super. Obavili to vrlo brzo i sad pajki ko velika. Idući tjedan imamo pregled pedijatra.
Sretna, i moja već nakon bolnice podizala nakratko glavicu, pogotovo kad ju dignem da se podrigne i kad ju grčevi muče pa se savija. Nadam se da to nije prerano, diže ju i kada ju tako stavim na trbuh, ne na dugo naravno. Vidjet ćemo što kaže pedijatrica idući tjedan na pregledu
Sanjchi, meni su šavovi otpadali pomalo dok sam se tuširala, ali tek nakon nekih 2 tjedna. Jučer vidjela još jedan šav tak da ih možda ima još. Samo često isperi s vodom i daj vremenu da odradi svoje. Evo meni još uvijek vrlo malo krvari iako je već skoro mjesec dana od poroda. Nadam se da će stati uskoro…
Ana, to su ti grčevi. Nas je to mučilo kod svakog hranjenja i gledali smo ju tako po cijeli dan i noć, užas. Sad smo prešli na drugu hranu pa je lakše, a i koristimo biogaia kapi. Možeš probat s nekim probiotičim kapima, ali često kažu da ne pomaže nego da to jednostavno mora proći. Kao svaki roditelj, vjerojatno ćeš probati nešto da joj to olakšaš…
Meni je i L bio takav. Nikad nikakvih problema, samo je bio motoricki napredniji od svojih vrsnjaka. Sa nepunih 10 mjeseci je prohodao
Sortiraj odgovore
Najstariji