Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    [OBRISANO] 07. Studeni 2017. 11:57

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

Bela
    07. Studeni 2017. 12:06

Sanjci za kakanje, probaj sto vise juhice, kompota, meni je to pomagalo da "lakse" ide... 

[OBRISANO] 07. Studeni 2017. 12:11

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• sretna
    07. Studeni 2017. 12:47

Sanjchi kad ti je cica tako bolna i teska, samo malo izdoji da popusti pritisak, to mozes i rukama inace ces si navuc previse mlijeka. Normalno je za svjezu krv, evo meni se neki dan pojavila opet svjeza krv u maloj kolicini. Konci ne mogu tako lako popucat. Probaj jest i piti sve sto omeksava stolicu da ti bude lakse..
    Belle ako ti je mala zadovoljna i ne buni se ja joj ne bi davala AD

violeta1
    07. Studeni 2017. 12:50

Sanjchi kad te sise bole i natecene samo se izdiji toliko da ti je lakse, i masiraj vise puta dnevno, i pod tusem si masiraj. Meni tus je odlicno, topla voda ja masiram ma sve bude super. Ja svaki dan masiram, malo se izdojim, cisto da sve kanale probijem. 
    A za kakanje i krv, sve je to "normalno" polako i prici ce.
    Vidim da nas vecina ima istih problema s bebama, kakanje, ne spavanje i nervoza

I_me
    07. Studeni 2017. 13:26

Kod mene kisa napokon bila stala pa sam ubundala dijete i izasla van na zrak prosetat snjom. I evo je spava ko top. Ocito i njoj godi. Pa ne moze siroce biti pod klimom cijele dane, jos da mi se razboli.. sad mi zao sto nisam rodila na proljece 😂. Taman bi bilo lijepo vrijeme i sve.. ovak ta kisa i jesen i uskoro zima... bas mi fuj.

barbs
    07. Studeni 2017. 13:34

HEEEJJJ CURKEEE...
    vidim da mi se nije poslala poruka po noci..
    Treca sreca, ova slikica je napravljena preko app s messingera 😊😊😊😊😊😊😊
    Sinoc je D koooonaaaacnooo zaspao u 22.30, nakon sto smo mu promijenili pelenu i dala mu jesti.. Spavali smo do 8.30 s time da se zbudio oko 3 prvi put a drugi malo prije 6.. dala sam mu za jesti.. muz me budio... OOOPEEET sam zaspala.😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 I digla sam se da mu pelenu promijenim i oko 8.30 me on probudio... nije mi dao da ga hranim lezeci nego ooobaaavezno sjedeci.. MALI SEF gahahahahahhahaa Porucuje: DIZIIII S

barbs
    07. Studeni 2017. 13:36

I me, blaaaagooooo vam seeeee!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Tata mi je bio na kavi i govorim mu: oooo kiiisaaa je staaalaaaa... sad cu ja djir s njime kad ono, 2 sek nakon kisaaaaaa 

barbs
    07. Studeni 2017. 13:38

Znaci, D je kakao jutro(oko 6) i to posteno iiii od onda se muuuciii... stenje.. crveni se.. trbuh mu dodje tvrd... pa prdne (maaalooo) i trag kakice na peleni... i naravno, to ga muci i probudi... eto od nekih 10h se trudi zaspati i spava mu se za poludit ali zakljuca i 10min kasnije ga to razbudiiii....

barbs
    07. Studeni 2017. 13:40

Sanjchi, sto vise tekucine!!! Krvarenje je normalno.. ja sam skoro 40D krvarila ali onako... par dana ne... par dana da... pa jace... pa slabije... pa samo neka sukrvica... pa smeckasto... to je normalno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI