Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Studeni 2017. 18:29

treca_sreca

mamisita27

Skoknula sam i u Muller buduci da curim ko luda i potrosila sam dva packa Lola lady natural sensitiv zacas jer moram stavit dva do tri uloska. Onda sam u Mulleru trazila onaj Record sta mi je Dena preporucila al nije bilo nego neki Camila i jos neki ugl isto izgledaju i sve kad se stave samo dr marka. Zadovoljna sam, malo su veci i cini mi se da vise upijaju, jer ja se stvarno cistim turbo.

bolje da se čistiš "turbo" kako ti to veliš, jer onda ode sve to prije, šta već treba otić….a tako je i bolje.
    nego da curkaš pomalo pa se to otegne unadogled (onda završiš na tabletama za "čišćenje maternice" ko ja nakon prvog poroda.
    Ulošci - ja sam do nekih 15-20dana po porodu bila na chicco/pelzy a onda se najednom smanjilo i dovoljan mi lola lady postao (ne onaj mali dnevni nego onaj sensitive naturals klasične dimenzije kao vir/veo)
    Sad bi mi bio dovoljan i neki mini mini dnevni, ali ja ne volim dnevne zbpg plastike u njima pa ostajem pri lola lady do daljnjega..jer je prozračan i prirodan full.
    Diego - svaka čast!!! moja je lijena za dizat glavu, već me strah da kao s Davidom ne bude…Toma je puno napredniji bio i dizao glavicu više i čvršće u ovom periodu. Ona se naj voli zagnjurit glavom kao noj, i skviči kad ju stavim potrbuške. Dama!

I meni je drago da se vise ocistim al zato sam uzela ove vece uloske a prirodnije a onda cu kasnije na Lolu jer mi se sad pokazala premala velicina za pocetak doj jos idu " potoci".
    Sanjchi, i meni ti ista stvar, evo sad sam spavala 2 sata pa su se malo napunile i jedna je sisa malo curkala al inace na pocetku nist. I isto uvucene bradavice. Davala sam isto ad 2 dana al svaki put prije obvezno na sisu sa sesiricima bez preskakanja. I mazala sise Purelanom i masirala,  i samo je jednom dok sam imala dignutu majicu zgrabio sise bez sesirica i povukao bez obzira na uvucene bradavice. Sad dojimo bez sesirica i nista me ne boli i nemam ranica i mazem mozda samo 1 dnevno Purelanom reda radi.
    Mene zivcira ova izdajalica nikak da povuce, prislonila sad na desnu sisu, prepunila se, stiscem i stiscem i nis. Ja ne znam kaj je s tim. Gledala na youtube video i dalje ne kuzim sta krivo radim. Netko je bio neke sesirice za izdajanje spominjao tak nes, kakvo je to?

07. Studeni 2017. 18:33

I meni ti je nekad Sanjchi tak da uopce ne osjetim kad su napunjene jer cesce trazit sisu pa onda cim pocne povlacit mu se stvori toliko mlijeka da mu curi na sve strane, uopce ne znam odakle....
    Ajme zivcira me ova izdajalica vise, htjela bi to naucit nek se nekad mogu izdojit ak negdje idem duze. Pomagajte!

I_me
    07. Studeni 2017. 18:34

Bila na pregledu. Radila mi papu. Pricale o kontracepciji. Dala mi.neke prospekte da odlucim. Nisam kandidat za spiralu jer sam full zatvorena i umrla bi od bolova da mi stavlja. A u maternici jos imam neke tekucine pa mi je rekla da dodjem opet na pregled oko boziva

I_me
    07. Studeni 2017. 18:42

Sanjchi peckanje i zarenje u sisama ( ne bradavicama) je normalno! Ja dojim vec mj i pol dana i stalno mi je tako... pune se kanalici sa mlijekom. Insise su mi preko dana ispuhane jer je cesce na sisi a preko noci silikoni.( jer rijedje sisa) Tvrde i teske. Al ema to u sekundi posisa pa su opet ispuhane

violeta1
    07. Studeni 2017. 18:46

Vidite kako moj L voli spavat. I tako vec 3 dana bi bio samo na meni. 😊 

• sretna
    07. Studeni 2017. 18:47

Sanjchi stvarno nema potrebe da ju budis po noci. Da je ona gladna, vjeruj mi da bi se sama probudila i urlala. Moja teta je rodila u Kanadi i ona kazu da se dijete ni u ludilu ne budi dok spava. Ja se slazem s tim, pogoootovo preko noci.
    Dizanje glave i moj drzi vec glavu ko veliki, tako je i L. Vrlo rano poceo i bio motoricki napredniji od svojih vrsnjaka

Nina2512
    07. Studeni 2017. 18:48

Meni je lijeva bradavica malo uvucena i patronazna mi je savjetovala da  prije dojenja stavim kockicu leda na nju da se izvuce van,a ujedno i manje boli prilikom sisanja jer ju led malo umrtvi😁inace me dosta boli ta lijeva,desna manje

07. Studeni 2017. 19:22

Sanjchi pokusala sam i 5 min stiskala al uopce se ne stvori vakum od izdajalice da pritisne bradavicu...nemam pojma...

07. Studeni 2017. 19:25

Pitala sam patronaznu al ona je rekla da nema potrebe za izdajanjem jer nemam viska mlijeka vec taman za njega al ja bi za te neke slucajeve npr.kad cu ic na pregled htjela. Sutra cu joj bas reci da mi pokaze.

I_me
    07. Studeni 2017. 19:28

Ja kada se izdajam prvo pustim emu da malo izvuce. Ili (ako ona spava npr a moram negdje ici )si izmasiram sise malo prije i izdojim rucno pa tek onda izdajalicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.