Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    07. Studeni 2017. 15:55

sanjchi255

Moja zamazanka😊

jaooo koji sneni pogled, kao poeta!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Studeni 2017. 16:02

Jel te pece bradavica ili sisa?
    Svakako moji savjeti su ti: puno tople tecnosti unosi, masiraj cicke i prije i tokom podoja da kanali ostanu prohodni, davaj joj cicu sta cesce (ne dudom varalicom zacepit usta...jer tako ti nece nadoc extra mlika u sise....dapace) kad god zapita..... i ako te bole bradavice - hodaj golih sisa.....eto, to je sve.

žena-majka-carica:)

luce <3
    07. Studeni 2017. 16:12

Treca_sreca znaci treba 'hvatat' taj visak kad se stvori pa njega spremat... Da slazem se da gubi vrijednosti zamrzavanjem al i dalje mi se cini bolje to nego kupovno mliko

violeta1
    07. Studeni 2017. 16:37

Sanjchi L je do 8 dana zivota dobivao ad, dobio je u bolnici, a kada sam dosla doma 1 obrok po 20mil sam mu davala i onda sam izbacila da vidim dali mu je dosta samo moje mlijeko i od tad samo sisa. Probaj joj dat mozda je gladna, ja osobno bih dala jer i davala sam mu..a sad ti znas najbolje. 

violeta1
    07. Studeni 2017. 16:40

Nama je patronazna dosla danas (zvala sam ju prosli tjedan) i L ima 5315kg. I zvala sam pedijatricu i sutra idemo kod dermatologa da mu kozu pregleda. Ja sam trazila od nje uputnicu. 

• Barbi13
    07. Studeni 2017. 17:38

treca_sreca

Jel te pece bradavica ili sisa?
    Svakako moji savjeti su ti: puno tople tecnosti unosi, masiraj cicke i prije i tokom podoja da kanali ostanu prohodni, davaj joj cicu sta cesce (ne dudom varalicom zacepit usta…jer tako ti nece nadoc extra mlika u sise….dapace) kad god zapita….. i ako te bole bradavice - hodaj golih sisa…..eto, to je sve.

Treca sreca,sve sto si rekla je tocno a za gole sise puno hvala spasila si me.....😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Bela
    07. Studeni 2017. 17:41

treca_sreca

Bela

Treca, vagano na istoj vagi, gola…tako da nije do vage…inace za 8 dana ce dva mjeseca, prvi mjesec je dobila 1100 gr sto je super ali jela je i Ad…a do danas je dobila 650 gr, znaci trebala bi jos 200 barem do kontrole…makar nisu svi isti ali neki prosjek gledam
    Inace svaka pelena popisana poprilicno, a od pocetka kaka svaka 2,3,4 dana ali obilno… pratit cu je kako bude barem do te kontrole…a da je lijena za papati je…

jasno! nisu svi isti i ne može se ni očekivat da bebe napreduju istim tempom. Uostalim i nas odraslih ima i debljih i mršavijih, itd
    Važno je samo da napreduje, a ovo šta veliš da ne kaka po par komada - može bit da je do tog.
    Ako je npr kakala sad netom pred ovo zadnje vaganje, i crijeva joj bila prazna….a na predzadnjem vaganju je možda bila nepokakana (sa sadržajem od 2+ dana…koje nije pokakila) pa zato pari da je malo dobila. A moguće da je napredak ipak veći.
    Uglavnom, ne valja se slijepo držat brojeva (najbitnije da je dijete naočigled zdravo i dobro raspoloženo, uz pokakane/popiškane pelene) ali čisto treba bacit oko svako 2tj na gramažu da se ne dogodi da cijeli mjesec slabo dobije….a taj 1 tjedan nije za zabrinut se ako ostane samo na tom. I mojoj se ne jede uvijek, pa ju zagnjavi prehlada, pa ovo pa ono - sve to utječe na apetit i na koncu koliko će napredovat u masi taj period.
    Kakogod, nastoj da povuče zadnje mlijeko, ne mijenjat sisu čim popije ono rijetkasto prvo….jer to im je najlakše, pa neki lijenivci ni ne žele se potrudit izvući ono stražnje a ono ih u biti deblja.
    A jel joj daješ štagod za probavu, kakve kapi?

Jucer je kakala pa mozda je i to malo utjecalo, vidjet cemo sad kako ce biti do kontrole...uvijek neki strah da dijete nije gladno, valjda kad dojenje ne krene glatko od pocetka onda je to tako...
    Da, biogaiu od navrsenih mj dana, i povremeno mylicon kapi za grceve ako primjetim da ih ima...

• Dena1009
    07. Studeni 2017. 18:06

Panica napravila mi je bris i rekla da nema baktwrije ni upale i da samo moram cekati, a meni vec dođe glupo😣
    Barbs vauuuu koje je to podizanje glave😮 V poludi kad ga okrenem na trbuh, bas je znatizelja  i stalno mora gledati naprijed. Da i ima jako krarak vrat pa se gotovo i ne vidi kad dize glavu.😅
    Sutra imamo pregled kod kardiologice, jedva cekamo da cujemo kako je.

url=https://lilypie.com]

violeta1
    07. Studeni 2017. 18:26

Sanjchi javi kako je prihvatila i reagirala.. inace mala slatkica je bas i mala musavica.
    Barbs tako i L dize glavicu.. malci su nam aktivni.

violeta1
    07. Studeni 2017. 18:28

Mame jeste primjetile primjene na bebama? Moj cucla prstice, usta drzi otvorena, jezik kao da se belji, nekad balone pravi... bas se mjenja sve vise i vise

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.