Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    07. Studeni 2017. 09:20

Ana2711

Nisam uspjela..koji link moram tocno kopirati,HTML ili koji od njih?i stavim ga u potpis na profilu ili moram jos nesto?

Ana dobro jutro,kvacicu stisni

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    07. Studeni 2017. 09:22

Sretna,da li znas ime ljekarne i ja bi si narucila te kapi..

Leptirica.com

• sretna
    07. Studeni 2017. 09:24

bbrletic13

• Barbi13
    07. Studeni 2017. 09:30

sretna

bbrletic13

Sretna hvala puno...vidim da se i vi mucite sa businom😔

Leptirica.com

Belle84
    07. Studeni 2017. 09:34

Ana kad napravis ticker odes na Forums pa kliknes na Pseudo html, UBB code i taj link kopiras na svoj potpis

• sretna
    07. Studeni 2017. 09:37

bbrletic13

sretna

bbrletic13

Sretna hvala puno…vidim da se i vi mucite sa businom😔

A muci se da 😟

[OBRISANO] 07. Studeni 2017. 09:40

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 07. Studeni 2017. 09:41

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

treca_sreca
    07. Studeni 2017. 10:20

sanjchi a zašto si se izdajala - prenapunile su ti se cice ili?
    ja samo na početku par puta kad su baš abnormalno buknile sad izdajala, inače nema potrebe petljat izdajalicu. Samo stavljaj bebu na sisu da si izvuče. Kad god ona traži.
    Ja sam bez dudice i bez ičeg, samo nju stavljala i ponuda potražnja mi se uspostavila expresno, u par dana....a da sam kemijala s izdajanjem, bočicom, dudicama, nadohranom itd - ne bi sigurno tako brzo!
    Jedino kad sam dozvolila dohranu je prvih 24h dok meni drugi dan po porodu nije navrlo mlijeko, odonda je isključivo na sisi.
    A dogodi se i meni koji dan ili period u danu da su cice mekše nego inače tj (moje tumačenje) ima "manje mlijeka" ali ne pada mi napamet odmah trčat po adaptirano, nego ju češće stavljam, najedem se bolje (juha, kompoti, čajevi) tečnosti pogotovo i odmorim (mužu uvalim malu) i odmah se stvori za nju količina...

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    07. Studeni 2017. 10:24

lefax kapi, sad sam išla googlat, sastav mi se čini teška kemija:
    Sastav kapi: (1 ml suspenzije) 41,2 mg Simeticon- djelatna tvar. Pomocne tvari: sorbinska kis., kalijev sorbat, Macrogol 6000, Aluminij-magnezijev Silikat, hytellose, natrijev ciklamat, poly(oksietilen)-25-gliceroltrioleat, aroma banane, limunska kis., natrijev saharin i prociscena voda. Proizvodjac Bayer.
    hmm ne znam...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI