Sanjchi, sto vise tekucine!!! Krvarenje je normalno.. ja sam skoro 40D krvarila ali onako... par dana ne... par dana da... pa jace... pa slabije... pa samo neka sukrvica... pa smeckasto... to je normalno...
Ah, da, Sanjcbi, za cice... masiraj ih non stop... pogotovo kako Violeta kaze, pod tusem... meni pomogne...
Bela, sto ti je patronazna rekla za kilazu??? Za dobivenih 90g?? kazu da je dovoljno min 20g dnevno dobivati...
Treca sreca, eeeee to se i meni desi za cice... Znaju biti mekse, pogotovo kad je na cici cesce... ali to ne znaci da nema mlijeka... kad stisnem izadje mlijeko..
Sinoc je D koooonaaaacnooo zaspao u 22.30, nakon sto smo mu promijenili pelenu i dala mu jesti.. Spavali smo do 8.30 s time da se zbudio oko 3 prvi put a drugi malo prije 6.. dala sam mu za jesti
ovo je naš ritam! s tim da vikendom i produži malo, ali radnim danom dečki šuškaju oko 7ipo-8 za školu/posao pa mi ju klepetanjem probude i onda se tak oko 8ipo redovno dignemo
žena-majka-carica:)
Sanjchikad ti je cica tako bolna i teska, samo malo izdoji da popusti pritisak, to mozes i rukama inace ces si navuc previse mlijeka. Normalno je za svjezu krv, evo meni se neki dan pojavila opet svjeza krv u maloj kolicini. Konci ne mogu tako lako popucat. Probaj jest i piti sve sto omeksava stolicu da ti bude lakse..
Belleako ti je mala zadovoljna i ne buni se ja joj ne bi davala AD
potpisujem ovo za sanjchi.....sve.....za probavu - šta više kompota, čajeva, juhica (bistrih i krem povrtnih…), jogurta/kefira i nema šanse da ne ide ;)
Bela - inače bih se složila da je ludost ić djetetu dodavat adaptirano ako je zadovoljna beba, ali 90gr zbilja jest malo. Da li je na istoj vagi vagana sada i pred 7 dana? Može bit različita vaga, pa sa/bez pelene (najtočnije je bez ičeg na sebi, tako ja uvik važem) i ako je npr pred 7dana bila nepokakana pa joj u crijevima bilo puno sadržaja a sad da si ju vagala friško ispražnjenu, pa zato ispala tako mala razlika??
jer za prvih mjesec dana trebao bi bit veći/brži prirast...
ako nije do vage, probaj ju ne samo češće nudit nego silit (ne na silu, ali ono, postići da) da dođe do onog stražnjeg masnijeg mlijeka koje je i kaloričnije pa bi trebala više napredovat na kilaži.
Koliko ti ona kaka? Ili samo obilno piški a kaka minimalno?
Treca sreca, eeeee to se i meni desi za cice…Znaju biti mekse, pogotovo kad je na cici cesce… ali to ne znaci da nema mlijeka… kad stisnem izadje mlijeko..
ja ne stišćem da provjerim ima li, nit izdajam, nit išta....znam da imam mlijeka po tom šta vidim da ima tonu popišanih i pokakanih pelena. Plus dobila je skoro 2kg u 7 tjedana....a ništa osim moje sise nije jela, ni čaj ni ništa....pa nije od zraka se nadebljala valjda:)
potrošile su mi se Tiba kapi, a kako smo danas pokrenule tu temu, sjetila sam se ovih homeopatskih kapljica koje sam već vidjela po netu da mame hvale:
Evo samo da se javim, mi napredujemo super, sad joj je broj 50 taman i prošli smo 3200 g što znači da je za manje od mjesec dana dobila više od kile
Promjenili smo prehranu i puno joj je bolje. Bili smo na običnom aptamilu i stalno je imala jake grčeve i non stop kakala, previše za bebu na AD-u. Sad smo na apatamil HA koji je kao lakše probavljiv i uz to kombiniram biogaia kapi. Malo se grči prije kakanja ali je to sada mila majka naspram onog prije. Pokaka se oko 2 puta dnevno i mir, ne grči ju odmah kod jela, možda malo poslije. Nadam se da će tako i ostati
Suncokretice, super napredujeeee 😍😍😍😍😘😘😘😘😘 Samo tako naprijed 😊😊😊😊
Evooo, i ja sam pomalo pocela sklanjati robicu koja Diegu ne ide....
Sortiraj odgovore
Najstariji