Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    07. Studeni 2017. 11:16

treca_sreca

sretna

I kosa mi je (VEC!) pocela ispadat u sakama!! 😖 sa L mi je to krenulo tek 4 mj nakon poroda. Moram si danas uzet vichy-ev sampon, on mi je zadnji out ful pomogao, prestala je padat. Imam ful gustu kosu i ne zelim da se prorijedi 😁

već???
    meni je u prve dvije tak malo kasnije, 3-4mj od poroda
    sad još nije….da ne ureknem, u svojoj boljoj verziji je trenutno (kosa) i baš se čudim
    jer inače imam jako tanku dlaku (puno kose, ali tanka vlas) pa još kad krene to opadanje iza poroda, osakati me skroz
    a za misec dana imamo pir i volila bih da ne idem ćelava

Daaaa! I ja sam se iznenadila jer mi je nakon L pocela ispadat 4 mj nakon poroda. I ja imam tanku vlas, a gustu kosu

panica
    07. Studeni 2017. 11:27

Ja imam tanku vlas i jako malo kose i sve se bojim toga.😱

Bela
    07. Studeni 2017. 11:42

Cure koje imaju iskustva ili koje su kombinirale ad i dojenje...Mi smo vec nekih 15 dana samo na cici, zvala sam patronaznu da mi je izvaze da vidim koliko dobije...u zadnjih 7 dana 90 gr....nekako mi to malo ali opet puno mi bolje spava po noci nego prije dok je dobivala i Ad, dan nikad nije nesto previse spavala pa tako ni sada...mislim da gladna nije, cicu joj dajem kad god zeli...ona se brzo uspava na cici i ne jede puno, ali jede...zao mi sada joj dati opet Ad a toliko sam se trudila da samo dojimo..
    Inace u zadnjih 20 dana sveukupno dobila 650 grama i to mi se cini ok

Bela
    07. Studeni 2017. 12:06

Sanjci za kakanje, probaj sto vise juhice, kompota, meni je to pomagalo da "lakse" ide... 

• sretna
    07. Studeni 2017. 12:47

Sanjchi kad ti je cica tako bolna i teska, samo malo izdoji da popusti pritisak, to mozes i rukama inace ces si navuc previse mlijeka. Normalno je za svjezu krv, evo meni se neki dan pojavila opet svjeza krv u maloj kolicini. Konci ne mogu tako lako popucat. Probaj jest i piti sve sto omeksava stolicu da ti bude lakse..
    Belle ako ti je mala zadovoljna i ne buni se ja joj ne bi davala AD

violeta1
    07. Studeni 2017. 12:50

Sanjchi kad te sise bole i natecene samo se izdiji toliko da ti je lakse, i masiraj vise puta dnevno, i pod tusem si masiraj. Meni tus je odlicno, topla voda ja masiram ma sve bude super. Ja svaki dan masiram, malo se izdojim, cisto da sve kanale probijem. 
    A za kakanje i krv, sve je to "normalno" polako i prici ce.
    Vidim da nas vecina ima istih problema s bebama, kakanje, ne spavanje i nervoza

I_me
    07. Studeni 2017. 13:26

Kod mene kisa napokon bila stala pa sam ubundala dijete i izasla van na zrak prosetat snjom. I evo je spava ko top. Ocito i njoj godi. Pa ne moze siroce biti pod klimom cijele dane, jos da mi se razboli.. sad mi zao sto nisam rodila na proljece 😂. Taman bi bilo lijepo vrijeme i sve.. ovak ta kisa i jesen i uskoro zima... bas mi fuj.

barbs
    07. Studeni 2017. 13:34

HEEEJJJ CURKEEE...
    vidim da mi se nije poslala poruka po noci..
    Treca sreca, ova slikica je napravljena preko app s messingera 😊😊😊😊😊😊😊
    Sinoc je D koooonaaaacnooo zaspao u 22.30, nakon sto smo mu promijenili pelenu i dala mu jesti.. Spavali smo do 8.30 s time da se zbudio oko 3 prvi put a drugi malo prije 6.. dala sam mu za jesti.. muz me budio... OOOPEEET sam zaspala.😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑 I digla sam se da mu pelenu promijenim i oko 8.30 me on probudio... nije mi dao da ga hranim lezeci nego ooobaaavezno sjedeci.. MALI SEF gahahahahahhahaa Porucuje: DIZIIII S

barbs
    07. Studeni 2017. 13:36

I me, blaaaagooooo vam seeeee!!! 😍😍😍😍😍😍😍 Tata mi je bio na kavi i govorim mu: oooo kiiisaaa je staaalaaaa... sad cu ja djir s njime kad ono, 2 sek nakon kisaaaaaa 

barbs
    07. Studeni 2017. 13:38

Znaci, D je kakao jutro(oko 6) i to posteno iiii od onda se muuuciii... stenje.. crveni se.. trbuh mu dodje tvrd... pa prdne (maaalooo) i trag kakice na peleni... i naravno, to ga muci i probudi... eto od nekih 10h se trudi zaspati i spava mu se za poludit ali zakljuca i 10min kasnije ga to razbudiiii....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.