Sretna,da li znas ime ljekarne i ja bi si narucila te kapi..
Sretna hvala puno…vidim da se i vi mucite sa businom😔
A muci se da 😟
sanjchi a zašto si se izdajala - prenapunile su ti se cice ili?
ja samo na početku par puta kad su baš abnormalno buknile sad izdajala, inače nema potrebe petljat izdajalicu. Samo stavljaj bebu na sisu da si izvuče. Kad god ona traži.
Ja sam bez dudice i bez ičeg, samo nju stavljala i ponuda potražnja mi se uspostavila expresno, u par dana....a da sam kemijala s izdajanjem, bočicom, dudicama, nadohranom itd - ne bi sigurno tako brzo!
Jedino kad sam dozvolila dohranu je prvih 24h dok meni drugi dan po porodu nije navrlo mlijeko, odonda je isključivo na sisi.
A dogodi se i meni koji dan ili period u danu da su cice mekše nego inače tj (moje tumačenje) ima "manje mlijeka" ali ne pada mi napamet odmah trčat po adaptirano, nego ju češće stavljam, najedem se bolje (juha, kompoti, čajevi) tečnosti pogotovo i odmorim (mužu uvalim malu) i odmah se stvori za nju količina...
žena-majka-carica:)
lefax kapi, sad sam išla googlat, sastav mi se čini teška kemija:
Sastav kapi: (1 ml suspenzije) 41,2 mg Simeticon- djelatna tvar. Pomocne tvari: sorbinska kis., kalijev sorbat, Macrogol 6000, Aluminij-magnezijev Silikat, hytellose, natrijev ciklamat, poly(oksietilen)-25-gliceroltrioleat, aroma banane, limunska kis., natrijev saharin i prociscena voda. Proizvodjac Bayer.
hmm ne znam...
lefax kapi, sad sam išla googlat, sastav mi se čini teška kemija:
Sastav kapi: (1 ml suspenzije) 41,2 mg Simeticon- djelatna tvar. Pomocne tvari: sorbinska kis., kalijev sorbat, Macrogol 6000, Aluminij-magnezijev Silikat, hytellose, natrijev ciklamat, poly(oksietilen)-25-gliceroltrioleat, aroma banane, limunska kis., natrijev saharin i prociscena voda. Proizvodjac Bayer.
hmm ne znam…
Po sastavu su slicne espumisan. Sve su to simeticoni. Meni ih je prelorucila sogorica koja je patronazna sestra i ova patronazna koja mi je dolazila + frendice. Citala sam i po netu iskustva i svi se kunu u njih. Ja sam ih narucila i jedva cekam da dodu jer mu ne pomaze ni kamilica ni espumisan ni masiranje...nista! A place ko lud od boli. Uostalom, ja uvijek kazem da nije sigurno za bebe sigurno ne bi bilo odobreno za prodaju tako da...
I kosa mi je (VEC!) pocela ispadat u sakama!! 😖 sa L mi je to krenulo tek 4 mj nakon poroda. Moram si danas uzet vichy-ev sampon, on mi je zadnji out ful pomogao, prestala je padat. Imam ful gustu kosu i ne zelim da se prorijedi 😁
Dena, jesu li ti uzeli bris sa rane, moja baka je prošle godine vadila maternicu i nikako rana zarast stalno je krvarila pa su jpj uzeli bris i imala je baktrriju i nakon lijecenja amtibiotikom joj je rana zarasla.
Cure biljna verzija lefaxa i espumisana je od homeolaba gas and colic. Nisam koristila nego sam pitala prijateljice farmaceutkinje pa su mi rekle.
Ova jedna kaže da kad bas bas zašteka sab simplex je dobar.
Kažem nisam ništa koristila, sve sto pišem je šta farmaceuti kažu.
Cure biljna verzija lefaxa i espumisana je od homeolaba gas and colic. Nisam koristila nego sam pitala prijateljice farmaceutkinje pa su mi rekle.
Ova jedna kaže da kad bas bas zašteka sab simplex je dobar.
Kažem nisam ništa koristila, sve sto pišem je šta farmaceuti kažu.
Bas sam ti odgovorila na drugoj temi vezano uz to 😄
I kosa mi je (VEC!) pocela ispadat u sakama!! 😖 sa L mi je to krenulo tek 4 mj nakon poroda. Moram si danas uzet vichy-ev sampon, on mi je zadnji out ful pomogao, prestala je padat. Imam ful gustu kosu i ne zelim da se prorijedi 😁
već???
meni je u prve dvije tak malo kasnije, 3-4mj od poroda
sad još nije....da ne ureknem, u svojoj boljoj verziji je trenutno (kosa) i baš se čudim
jer inače imam jako tanku dlaku (puno kose, ali tanka vlas) pa još kad krene to opadanje iza poroda, osakati me skroz
a za misec dana imamo pir i volila bih da ne idem ćelava
Sortiraj odgovore
Najstariji