Sanjchi super za kilice. Super si ti to rijesila samo 5 dana nakon poroda. A koliko si se udebljala?
Ulezana glavica - meni je isto logicno da bebu stavis na suprotnu stranu od zalezanog.
Pelene - moj muz ih mijenja ali cesce ja to radim, inace on radi sve sto i ja s malim osim sto ga ne doji 😁.
Išli smo ga upisat kod pedijatrice pa smo ju usput pitali i ona kaže da slobodno mijenjamo strane. Hvala Bogu da ne mora jadnicak biti samo na lijevom boku. 😊
Kod naš tata sve radi kao i ja osim šta ga ne hrani. 😂Kupamo ga zajedno. Po noći se on digne presvući ga i onda ga ja hranim. Od drugog dana kod kuće je tako, pokazao je želju da to radi i meni je bilo žao spriječavat ga, neka se uči, čak malac zna biti bolje volje kad ga tata oblači 😂 vidim da uživa u tome, a i meni olakša puno, pogotovo dok me više bolio rez.
Sanjchi super sto si izgubila kile. Malena ti je baš slatkaa, baš ima puno kosice.
Meni je ostala još 1kg od trudnoće. Ne zamaram se baš jedem kad sam gladna. Samo mi jako puuuno paše slatko.
Nasla san nacina da simun kaka bez ikakvih cajeva :)
Nakon dva tjedna borbe sa kakanjem i izostanka stolice u zadbja tri dana je 4 puta kako :) nama je to uspjeh….kad ide popodne spavat u kosaru od kolica ga stavim na trbuscic i on sam privice kolina nakon toga se navecer i nocu pokaka eto mozda pomogne nekome…
Moramo se naruciti na pregled kukova i to privatno, nije mi za novaca jer je to ipak zdravlje al me zivcira nas sustav kad svi pedijatri u suprotnim smjenama rade privatno pa te prisile da dodes kod njih jer bi u bolnici morali cekat par miseci
Mi smo za kukice bili privatno isto zbog dugog cekanja, a pedijatrica kaze do 6.tjedna da ga je najbolje napraviti... gotovo za 10 sekundi, 100 kn
Jel koristi koja školjke za sakupljanje mlijeka? Jel se isplati kupiti? Ja ga imam jako puno, izdajam se i zamrzavam čak, ali mi toliko curi da si pomoć ne mogu.
ja sam na trudničkom topicu navela to kao must have za dojilje, skupa sa šeširićima...pogotovo za prvorotke.
doduše meni ovaj put nije trebalo ni jedno ni drugo, valjda su cice već toliko uhodane štajaznam, pa evo sad prvi put da nisam koristila nit purelan, nit šeširiće, nit školjke...a i izdajalica mi se pokazala kao uludo bačen novac.
žena-majka-carica:)
Mi od sinoć uopće ne spavamo
Ne znam šta joj je, grčevi je mučem, crveni se, stišće pa je gladna i tako u krug. Malo zaspe na par minuta i onda opet budna i plače. Već je nervozna od umora a nikako zaspati.
Nadam se da je to samo takav dan i da će sutra biti bolje. Prije je uz grčeve bar uspjela zaspati, ovo je koma. Nadam se da nisu kolici…
Ja premorena s njom, već me ruke i ramena bole od nošenja. Tako ju najbolje smirim. Ne znam više što napraviti, koma…
I mi isti problem imamo. Sad je maloprije napokon zaspao. Jadnicak moj mali premoreni. Valjda ce sad duze malo spavati da i ja odmorim.
Mame dal koristite neke kapi za grcice i koje.
Neznam za one tiba kapi ili espumisan baby ili neke druge.
nas su spasile Plan T - Tiba kapi
nijednu večer bez njih...ne smiju se prije 2tj života. Mi ih dajemo od 4tj, a sad mi žao šta nisam i prije krenula.
Još smo probali prije tog BioGaia, tad je vrištala još i gore i nismo ih više uopće htjeli probavat/riskirat....pa ću ih starijoj djeci ukapat u jogurt jer mi žao bacit novce...to je kao probiotik pa mogu i njima uvalit.
žena-majka-carica:)
Jel koristi koja školjke za sakupljanje mlijeka? Jel se isplati kupiti? Ja ga imam jako puno, izdajam se i zamrzavam čak, ali mi toliko curi da si pomoć ne mogu.
ja sam na trudničkom topicu navela to kao must have za dojilje, skupa sa šeširićima…pogotovo za prvorotke.
doduše meni ovaj put nije trebalo ni jedno ni drugo, valjda su cice već toliko uhodane štajaznam, pa evo sad prvi put da nisam koristila nit purelan, nit šeširiće, nit školjke…a i izdajalica mi se pokazala kao uludo bačen novac.
Ma znam da se pisalo o tome, ali više nisam bila sigurna što točno. Ok, hvala ti!!! 😊
Jel spavaju vasr bebe sa otvorenim ustima? Jamamo malo emu uhvatim urokanu sa sirom otvoremin ustima.. i u kreveticu i u kolicima...
Heeeeeeeeej curkeeee!!!!!!!
Nama je sinoć isto bilo veselo. Bili su nam prijatelji do 20h i D taman da će se uspavati kad se ono isprdio i pokakao... Išli smo mu mjenjati pelene i naravno razbudili ga Inače u to vrijeme ga već spremamo za spavanje i najkasnije do 21h zaspi, a jučer oko 22 i nešto još nije spavao i skontala sam da se vjerojatno pokakao, pa kako je imao oči k'o sova smo ga išli promijeniti i dok sam ga nahranila i spremila na spavanje je zaspao oko 23h... Slijedeće buđenje u 3 i hranjenje... Pauza do 5.40h i onda sam ga nahranila i oko 6 i nešto otišla mu pelene promijeniti. Pokakao se... Ležali smo do 8 i nešto i onda mi više nije dao hahahaha
On je jučer imao 90% pokakanih pelena I ujutro od 3 promijenjenih pelena dvije pokakane s time da je jedna onako POŠTENO prljava bila...
Već danima mu ne da mo kamilicu
Dobili smo jučer poklon bon u dmu od 500 kn. Jedva čekam da se svime i svačime opremimo hehehehe
Večeras ću ga pokušati ranije uspavati, kao i inače...
MUŽ - on radi sve... čak ga i hrani HJAHAHAHAHHAHA naravno, kad se izdojim.
Kako izgledaju te školjke za dojilje?
Mi ne koristimo nikakve kapi, iskreno... Ja sam pitala muževu rođakinju vezano za to i rekla je da nema potrebe... Isto tako mi je rekla da ga što više stavim na trbuh ne samo radi vježbanja glavice nego i radi probave...
Sortiraj odgovore
Najstariji