Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    06. Studeni 2017. 12:43

I_me

Jos sam nesto skuzila.. dlake na nogama i na pi pi rastu normalno a ispod ruke nista..2-3 dlakice.. nije mi talo prije bilo.. da nema tih par dlaka, ne bi se ni morala brijat ispod ruku 🤔

ovo sam i ja kod sebe primjetila....inače nemam izražene dlake i svijetle su jaaaako. Ali ovo sad je totalka! Po 10 dana izmedju brijanja ispod ruke mi prodje, jer uopće nema potrebe?!?! predobro.
    sanjchi - super za kakanje! sigurno je od tog i bila nervozna, i moja je luuuuuda ako se ne uspije pokakit - zna njih to jako mučit i bolit. Nadam se da će ti patronažna danas doć, pa tek ste došle kući i prvo ti je dijete..

žena-majka-carica:)

barbs
    06. Studeni 2017. 12:44

Sanjchi, super izgledaš, a za "mamu"... no comment... neće ta nikada shvatiti da je pogriješila, a ti se pokušaj ne zamarati time..
    I kod nas je šugavo vrijeme... kiša pada... jeeeejjj  Bili su moji na kavi i otišli jer mama radi poslije podne... i sad si ručak kuham... Diego spava 

treca_sreca
    06. Studeni 2017. 12:46

i onda ti se ovako nakupi mliko u njih....ovo sam iskopala fotku od Tome, sad ih ne koristim...

treca_sreca
    06. Studeni 2017. 12:59

tek za tjedan dana?? meni sad doduše nije bila nego dvaput ali zato jer je vidila da mi zbilja ne treba pošto je treća beba, ali s njima dvojicom je dolazila tadašnja patronažna puno češće, ne svako 7 dana?? ne sjećam se točno ali ja sam mislila čak svaki dan ili svako drugi....tih prvih tjedan kad dođeš iz rodilišta.
    Super za sveki! Ti lipo odmori kad imaš priliku:)

panica
    06. Studeni 2017. 13:01

Zalezana glava,ne sjecam se tko je pitao, ali to je moj brat imao i stavljali ga na suorotnu stranu i cesce na trbuh dok je budan i kroz mjesec dana se glavica ispravila
    Kiki, Moja vec neko vrijeme stenje po noći kroz san i to traje dok se ne pokaka ujutro, a skuzila sam i da ne smijem ništa mlijecno jer ima eksplozije u busi, uopće ne znam više što da jedem
    Tiba kapi, počela prije 2 dana i kao da nekako više bljuca i baš kisel miris ima bljuca otkad joj dajem
    Sanjchy, Lucka ti je slatkiš, tak je moja bila čupava, samo plava, sad joj pomalo opada ta kosica

MY_life <3
    06. Studeni 2017. 13:11

Bela

Buba_mara

Nasla san nacina da simun kaka bez ikakvih cajeva :)
    Nakon dva tjedna borbe sa kakanjem i izostanka stolice u zadbja tri dana je 4 puta kako :) nama je to uspjeh….kad ide popodne spavat u kosaru od kolica ga stavim na trbuscic i on sam privice kolina nakon toga se navecer i nocu pokaka eto mozda pomogne nekome…
    Moramo se naruciti na pregled kukova i to privatno, nije mi za novaca jer je to ipak zdravlje al me zivcira nas sustav kad svi pedijatri u suprotnim smjenama rade privatno pa te prisile da dodes kod njih jer bi u bolnici morali cekat par miseci

Mi smo za kukice bili privatno isto zbog dugog cekanja, a pedijatrica kaze do 6.tjedna da ga je najbolje napraviti… gotovo za 10 sekundi, 100 kn

Nama je 350 kn al nezz koliko ce trajat

Kiki156
    06. Studeni 2017. 13:18

Moj mali evo jos spava, to je to njegovo klasicno jutarnje spavanje 😊 Znao je imati tako turu od par sati i popodne ali vec neko vrijeme nije nego bude budan i nervozan. Ja sam uspjela rucati, jeeej! 
    I me stavljam ga tu i tamo na trbuh ali nisam primjetila da od toga prdi ili kaka, a i inace mu je stolica super. Evo da sad je vec 4x kakao. A po noci mi stenje i napinje trbuh...ocito ga probava smeta bez obzira na kakanje. Moj inace obavezno kaka kad ga dojim oko 3 u noci, to mu bude jedno nocno 😊 
    Nisam primjetila da spava otvorenih usta osim kad zaspe na sisi pa kad se odlijepi 😁

Kiki156
    06. Studeni 2017. 13:23

Panica sto mlijecno jedes? Ja malo mlijeka u jednoj kavi na dan, sir i sirni namaz. Rekla bi da to nije puno... mlijeko ovako ne volim piti. 
    I nama je patronazna dolazila svakih tjedan dana i nije bila puno puta bas.

barbs
    06. Studeni 2017. 13:34

FOOORAAAAA su ove skoljke😍😍😍😍😍😍😍😍
    Ja pijem svaki dan mlijeko... i to puuuinooo mlijeka... i jedem mlijecne priozvode.. Diegu to nikada nije smetalo... Ne znam... netko kaze da sam mozda promijenila prehranu i da radi toga slabije kaka... ali jucer i prekjucer je kakao puuuunooo a nista razlicito nisam jela... boooo....

barbs
    06. Studeni 2017. 13:37

Diego vec par noci ne stenje... A kad slabije kaka stenje dok spava  Najgore ne sto ne znas kako pomoci...
    Jos ne spava onako cvrsto  a tamaaaan sam htjela pod tus

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.