Jos sam nesto skuzila.. dlake na nogama i na pi pi rastu normalno a ispod ruke nista..2-3 dlakice.. nije mi talo prije bilo.. da nema tih par dlaka, ne bi se ni morala brijat ispod ruku 🤔
ovo sam i ja kod sebe primjetila....inače nemam izražene dlake i svijetle su jaaaako. Ali ovo sad je totalka! Po 10 dana izmedju brijanja ispod ruke mi prodje, jer uopće nema potrebe?!?! predobro.
sanjchi - super za kakanje! sigurno je od tog i bila nervozna, i moja je luuuuuda ako se ne uspije pokakit - zna njih to jako mučit i bolit. Nadam se da će ti patronažna danas doć, pa tek ste došle kući i prvo ti je dijete..
žena-majka-carica:)
Sanjchi, super izgledaš, a za "mamu"... no comment... neće ta nikada shvatiti da je pogriješila, a ti se pokušaj ne zamarati time..
I kod nas je šugavo vrijeme... kiša pada... jeeeejjj Bili su moji na kavi i otišli jer mama radi poslije podne... i sad si ručak kuham... Diego spava
i onda ti se ovako nakupi mliko u njih....ovo sam iskopala fotku od Tome, sad ih ne koristim...
tek za tjedan dana?? meni sad doduše nije bila nego dvaput ali zato jer je vidila da mi zbilja ne treba pošto je treća beba, ali s njima dvojicom je dolazila tadašnja patronažna puno češće, ne svako 7 dana?? ne sjećam se točno ali ja sam mislila čak svaki dan ili svako drugi....tih prvih tjedan kad dođeš iz rodilišta.
Super za sveki! Ti lipo odmori kad imaš priliku:)
Zalezana glava,ne sjecam se tko je pitao, ali to je moj brat imao i stavljali ga na suorotnu stranu i cesce na trbuh dok je budan i kroz mjesec dana se glavica ispravila
Kiki, Moja vec neko vrijeme stenje po noći kroz san i to traje dok se ne pokaka ujutro, a skuzila sam i da ne smijem ništa mlijecno jer ima eksplozije u busi, uopće ne znam više što da jedem
Tiba kapi, počela prije 2 dana i kao da nekako više bljuca i baš kisel miris ima bljuca otkad joj dajem
Sanjchy, Lucka ti je slatkiš, tak je moja bila čupava, samo plava, sad joj pomalo opada ta kosica
Nasla san nacina da simun kaka bez ikakvih cajeva :)
Nakon dva tjedna borbe sa kakanjem i izostanka stolice u zadbja tri dana je 4 puta kako :) nama je to uspjeh….kad ide popodne spavat u kosaru od kolica ga stavim na trbuscic i on sam privice kolina nakon toga se navecer i nocu pokaka eto mozda pomogne nekome…
Moramo se naruciti na pregled kukova i to privatno, nije mi za novaca jer je to ipak zdravlje al me zivcira nas sustav kad svi pedijatri u suprotnim smjenama rade privatno pa te prisile da dodes kod njih jer bi u bolnici morali cekat par miseci
Mi smo za kukice bili privatno isto zbog dugog cekanja, a pedijatrica kaze do 6.tjedna da ga je najbolje napraviti… gotovo za 10 sekundi, 100 kn
Nama je 350 kn al nezz koliko ce trajat
Moj mali evo jos spava, to je to njegovo klasicno jutarnje spavanje 😊 Znao je imati tako turu od par sati i popodne ali vec neko vrijeme nije nego bude budan i nervozan. Ja sam uspjela rucati, jeeej!
I me stavljam ga tu i tamo na trbuh ali nisam primjetila da od toga prdi ili kaka, a i inace mu je stolica super. Evo da sad je vec 4x kakao. A po noci mi stenje i napinje trbuh...ocito ga probava smeta bez obzira na kakanje. Moj inace obavezno kaka kad ga dojim oko 3 u noci, to mu bude jedno nocno 😊
Nisam primjetila da spava otvorenih usta osim kad zaspe na sisi pa kad se odlijepi 😁
Panica sto mlijecno jedes? Ja malo mlijeka u jednoj kavi na dan, sir i sirni namaz. Rekla bi da to nije puno... mlijeko ovako ne volim piti.
I nama je patronazna dolazila svakih tjedan dana i nije bila puno puta bas.
FOOORAAAAA su ove skoljke😍😍😍😍😍😍😍😍
Ja pijem svaki dan mlijeko... i to puuuinooo mlijeka... i jedem mlijecne priozvode.. Diegu to nikada nije smetalo... Ne znam... netko kaze da sam mozda promijenila prehranu i da radi toga slabije kaka... ali jucer i prekjucer je kakao puuuunooo a nista razlicito nisam jela... boooo....
Diego vec par noci ne stenje... A kad slabije kaka stenje dok spava Najgore ne sto ne znas kako pomoci...
Jos ne spava onako cvrsto a tamaaaan sam htjela pod tus
Sortiraj odgovore
Najstariji