Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    06. Studeni 2017. 09:17

mamisita27

I_me

Sanjchi-super za kakanje! I za taticu 😆😃
    Moj m jos nije promijenio niti jednu pelenu. Kupa ju, obuce ju kad joj promjenim pelenu,nosa,prica joj;seta ju al pelene nema sanse 😂😂😂 jako je gadljiv na govanca… morala bi cistit i za njim onda
    A za mamu.. Doci ce njoj jednom iz dupeta u glavu. Sad imas svoju obitelj i posveti se njoj ☺

Potpisujem sve! Mm isto gadljiiiv al inace hoce sve dr obavit :)) Mi sad cikamo :)))

Mamisita kako ste?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Kiki156
    06. Studeni 2017. 09:39

Jutro cure! Kod nas vec dva dana traje nova avantura, jutro bude ok, papa, spava, i onda od 2,3,4 (kako kad) popodne pa do spavanja ne silazi s mene i malo place malo se nosa, stalno hoce sisu al nije gladan pa povuce dva puta i ljuti se. Noc odspava od cca 11 do 3,4 pa jede i onda opet spava ali stenje u snu jer ga muci trbuh pa ja ne mogu spavati. Jucer mi je ujutro barem odspavao ali evo danas je budan... Ne znam sta mu to bude popodne ni zasto je nervozan, mislila bi da je opet skok u razvoju ali po terminu ne bi jos trebao biti. Grcevi mislim da nisu jer nema onog jakog placa. Nemam pojma... 
    spavanje po novom ga stavim u krevetic kad zaspi oko 11, pa ga pred jutro vratim k sebi. U pocetku je spavao stalno s nama pogotovo kad su bili grcevi ali evo nije se naviknuo pa da sad hoce samo kod nas spavati, kad zaspe on spava di god ga stavim 😁
    S kakanjem hvala Bogu nemamo problema, imao je jedan period kad je kakao malo manje nego na pocetku ali jos mu nisam davala kamilicu i slicno jer nije bilo dana da nije kakao barem 2x.

Kiki156
    06. Studeni 2017. 09:43

Ulezana glavica - meni je isto logicno da bebu stavis na suprotnu stranu od zalezanog. 
    Pelene - moj muz ih mijenja ali cesce ja to radim, inace on radi sve sto i ja s malim osim sto ga ne doji 😁. 

Kiki156
    06. Studeni 2017. 09:49

Barbs super za akciju! Mi jos nismo, cekam prvi pregled kod ginekologa i da KONACNO odem na depilaciju! Cijelu trudnocu se brijem jer me bilo strah ici, a inace vec godinama idem na depilaciju i navikla sam biti bez dlaka. Isto tako jedva cekam frizera, a ne bi se bunila ni protiv manikure i pedikure 😂 Moram i u shopping a nemam pojma kad cu to stici. Jos nisam bila nigdje sama bez maloga osim kad smo muz i ja isli prijavit bebu. 😊

I_me
    06. Studeni 2017. 09:51

Kiki-Tako je isto bilo kod nas.. nosanje,sisa cijelo vrijeme..nema histericnog placa ali patronazna cim ju je vidjela je rekla 100% grcevi.. i meni je ema budna od cca 4 do 8,oko 9,pola 10 najkasnije spava u kreveticu. Kako sam vec jednom napisala bolje da je po danu budna a po noci spava. Jer moraju i oni nekad biti budni.. ne mogu samo spavat 😂

I_me
    06. Studeni 2017. 09:54

Ja sam sad zvala za dog pregled kod gin pa me odmah sutra narucila.. znaci danas brijanje i poliranje 😂 
    Jos sam nesto skuzila.. dlake na nogama i na pi pi rastu normalno a ispod ruke nista..2-3 dlakice.. nije mi talo prije bilo.. da nema tih par dlaka, ne bi se ni morala brijat ispod ruku 🤔

Kiki156
    06. Studeni 2017. 10:35

I me pa ne znam, mozda i jesu grcevi ali kad sam mislila prije da je imao grceve to je bio puno jaci, grceviti plac. Meni se sada cini kao da on ne moze zaspati pa je cendrav. Cak mislim da premalo spava po danu jer ima samo jedno dugo spavanje od cca 2 sata, sve ostalo nesto malo spava ali se stalno budi. Ne znam, ne mogu uopce skuzit sta mu je. I malo sam u bedu jer jos ne razlikujem plac 😔😔 ne mogu skuziti kad place jer je gladan a kad place iz nekog drugog razloga jer nekad place da ga nista ne smiri, ni sisa, ni nosanje, ni suha pelena... Kuzim da je gladan kad trpa ruke u usta ali po samom zvuku placa ne kuzim jos razliku a bas me je jucer zvala sestricna i kaze ma super je vama sad, vec si naucila kad zbog cega place - a nisam! ☹️

Kiki156
    06. Studeni 2017. 10:36

Sanjchi super! Bravo za izgubljene kile, meni su i dalje ostale moje 3,4 za skinuti ali ne brinu me one toliko jer su mi ruke i noge ok, samo mi je ostao trbuh, jos je ispupcen i cini mi se da se nece skroz uvuci dok ne krenem vjezbat. 😐

MY_life <3
    06. Studeni 2017. 10:42

Nasla san nacina da simun kaka bez ikakvih cajeva :) 
    Nakon dva tjedna borbe sa kakanjem i izostanka stolice u zadbja tri dana je 4 puta kako :) nama je to uspjeh....kad ide popodne spavat u kosaru od kolica ga stavim na trbuscic i on sam privice kolina nakon toga se navecer i nocu pokaka eto mozda pomogne nekome...
    Moramo se naruciti na pregled kukova i to privatno, nije mi za novaca jer je to ipak zdravlje al me zivcira nas sustav kad svi pedijatri u suprotnim smjenama rade privatno pa te prisile da dodes kod njih jer bi u bolnici morali cekat par miseci 

I_me
    06. Studeni 2017. 10:56

Buba_mara

Nasla san nacina da simun kaka bez ikakvih cajeva :)
    Nakon dva tjedna borbe sa kakanjem i izostanka stolice u zadbja tri dana je 4 puta kako :) nama je to uspjeh….kad ide popodne spavat u kosaru od kolica ga stavim na trbuscic i on sam privice kolina nakon toga se navecer i nocu pokaka eto mozda pomogne nekome…
    Moramo se naruciti na pregled kukova i to privatno, nije mi za novaca jer je to ipak zdravlje al me zivcira nas sustav kad svi pedijatri u suprotnim smjenama rade privatno pa te prisile da dodes kod njih jer bi u bolnici morali cekat par miseci

Tako i ja na stomacic stavljam 1x dnevno spavat. Po danu kad mi je pred nosom. Onda se isprdi ko manijak i pokaka.  Kiki probaj i ti tako, mozda pomogne. Ja npr emu kad se probudi i kad je najraspolozenija stavim na prematalicu, okrenem na trbuh da malo vjezba glavicu i odmah krene prdit i kakat ( po noci mi ne kaka, samo popisane pelene.) I jos malo vjebamo sa nogicama kukove pa se isto isprdi pa joj bude lakse. 
    A sto se tice spavanja po danu, ima faza kad spava 2h, a ima kad spava po 20 min. Nema pravila. 
    Nas ce sad na drugom pregledu sa 2 mj pedijatrica narucit za uvz kukova. Ali mi imamo dokt u domu zdravlja pa se ceka do 2 tjedna. Jedva cekam da i to obavimo jer sam citala da su curice ( pogotovo one koje su bile na zadak, kao moja ema) mogu imat problema s time. 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.