netko je spominjao spavanje bebača u bolnici. Diego nije spavao u krevetić nego sa mnom jer kod nas su krevetići užasni… staviš ga u krevetić i jedna strana se digne a beba počne padati prema METALNIM rešetkama. NE, HVALA!!! VELIKO NE NE NE… A domaaaaa... pa eto, on spava u svom krevetiću, a ujutro ga uzmem k nama da se ja mogu malo odmoriti, tj da duuužeeee možemo ležati
u nas u rodilištu krevetići su zaaakon, em su na hidrauliku pa možeš podešavat i visinu i nagib, em su praktični full i nemam prigovora. Ali opet je spavala mala na mom krevetu zato jer je meni tako bilo lakše. Još s onak razrezanom utrobom, dok bih se ja digla po nju, ona bi jadna oplakala te 2 minute, da bi mi se srce lomilo, a ja invalid - kad ne možeš , ne možeš. Onda sam ju lipo stavljala sebi, i oboma dobro.
Doma smo prvih misec dana odvojeno, ali onda sam s 4tjedna ju počea kod sebe u krevet stavljat - opet jer mi je tako 10x zgodnije/lakše. Evo sinoć je od 22ipo do 9 ujutro spavala, uz 2 dojenja kroz san, ležeći, bez ustajanja.
Da ju vraćam u njen krevetac, čak i da se ne zbudi (a uvik mi se razbuđivala, dok sam ju vraćala prije) to su mi 2 ustajanja da ju uzmem/podojim/vratim....a ovako se ne moram ustat iz toplog kreveta, samo se zarolam bočno:)
žena-majka-carica:)
da ne pričam koliko mi mirnije spava kad je uz mene...valjda ju miris moj (i moje posteljine) smiruje, ma zakon!
kakav kindač, ne dolazi u obzir do druge godine!
žena-majka-carica:)
I me, GRUBE ahahahaha ...
Zelimo bebu, niti ja nisam nikada čula za zaležanu glavu
Treca sreca, aaah novo rodilište Nadam se da ću i drugo u novome roditi
Ma shvaćam ja da je zajedničko spavanje komotnije za mamu, a i ugodno za bebu jer eto, rekao je muž da sam ga uzela s nama oko 6h i spavali smo svi troje do 9 bez da otvorimo oko, ali s druge strane... želi imati malo mira + da "opušteno" spavam i raskravim se + da eto, muž i ja imamo malo prostora za nas dvoje
Naravno da je lakše samo sisu izvaditi bez da se moraš dignuti, ali eto... Kako je Violeta neki dan rekla - sve smo mi različite
Sanjchi, nama je muževa rođakinja rekla da rukavice nikako ne stavljamo dok spava (pogotovo po noći kad i mi spavamo) jer si može turak ruke u usta... mi smo imali samo jedan dan u rodilištu jer se non stop grebao (mislim da je to bio onaj dan kad jadan nije znao kako cikati, a ja nisam znala kako ga namjestiti )
Anaaaaa, ODMARAAAAAAAJ… Znam da nije lako, ali moraš… ja sam stalno hodala po stanu i krvarila sam podosta (ne previše, ali npr čim bi se odmorila bi krvarenje se umjerilo ili čak bi prestalo!)… Ima vremena za sve… Trebaš dovesti sebe u red i odmoriti se… i baviti s ebebicom a ostali nek' te služe.. .NARAVNO, to ovisi koliko su ti drugi u mogućnosti pomoći…
Ah morat cu 😁ma kad ja nisam tip da samo lezim,jos sam u bolnici lezala 8 dana i vec mi je dostaaa..al moram i budem,imam pomoc tjedan dana i moram to dobro iskoristiti😉😊
Spavanje, najvise volim kad je svatko u svom krevetu. Iako zna ostat sa mnom, jer ja prije njega zaspim kad mi je u krevetu haha...ali ako ja ne zaspim nekad ga vratim nekad ne. Krevet je za mamu i tatu, a on ima krevetic..to je meni zakon..iako kazem zna ostat po sat dva sa mnom u krevetu. Ne mogu se bas naspavat kad je sa mnom, ja volim lec i raspruzit se po cijelom krevetu, a kad je on to ne mogu, iako imamo ogroman krevet. Muz odma pobjegne cim Leon dode haha.. iako je lakse je samo dat sisu, al meni je lakse ustat i vratit ga i onda da se ja odmorim na miru.
Ana, ne moras ti stalno lezat, ali ne moras niti stalno raditi po kuci
Violeta, i ja se po noci bolje naspavam ako nije sa mnom ... sva sam ukocena kad on spava s nama
Mi od sinoć uopće ne spavamo
Ne znam šta joj je, grčevi je mučem, crveni se, stišće pa je gladna i tako u krug. Malo zaspe na par minuta i onda opet budna i plače. Već je nervozna od umora a nikako zaspati.
Nadam se da je to samo takav dan i da će sutra biti bolje. Prije je uz grčeve bar uspjela zaspati, ovo je koma. Nadam se da nisu kolici...
Ja premorena s njom, već me ruke i ramena bole od nošenja. Tako ju najbolje smirim. Ne znam više što napraviti, koma...
Ne znam šta joj je, grčevi je mučem, crveni se, stišće pa je gladna i tako u krug. Malo zaspe na par minuta i onda opet budna i plače. Već je nervozna od umora a nikako zaspati.
Nadam se da je to samo takav dan i da će sutra biti bolje. Prije je uz grčeve bar uspjela zaspati, ovo je koma. Nadam se da nisu kolici…
Ja premorena s njom, već me ruke i ramena bole od nošenja. Tako ju najbolje smirim. Ne znam više što napraviti, koma…
Ajoj 😢😭
Jel ju stavljas na trbuh? Nama je pomoglo...
Stavim ju na trbuh,lagano lupkam guzu,malo joj ledja protrljam, isprdi se,umiri i zaspi.
Nadam se da je to samo takav dan i da će sutra biti bolje. Prije je uz grčeve bar uspjela zaspati, ovo je koma. Nadam se da nisu kolici…
Ja premorena s njom, već me ruke i ramena bole od nošenja. Tako ju najbolje smirim. Ne znam više što napraviti, koma…
Suncokretice imas na youtubeu anti colic zvukove moj V ih voli, mozda pomognu.
Evo, V je bio malo nervozan sad navecer i sad se 3 put pokakal u sat vremena, a vec se danas 2 puta onak bezobrazno ukakil, jedva sam mu čevapa oprala ujutro😅 I evo ga sad se blazeno smije, ko hipnotiziran je🤣
url=https://lilypie.com]
Spavanje ja bi nekad htjela da moj malo dremne kraj nas da se malo mazimo, ali on se nigdje ne smiri kao u svom krevetiću bar je za sad tako.
Vidjet ću s pedijatricom njegovom još vezano za glavicu.
Jel koristi koja školjke za sakupljanje mlijeka? Jel se isplati kupiti? Ja ga imam jako puno, izdajam se i zamrzavam čak, ali mi toliko curi da si pomoć ne mogu.
Sortiraj odgovore
Najstariji