Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Bebushka
    05. Studeni 2017. 21:46

Ja koristim skoljke al samo kad se izdajam/dojim jer mi iz druge cice tece ko ludo...pokysala sam ib koristit i miko tog vremena al em se pomaknu pa procure, em bradavice ne disu i na vlaznom su pa mi nije to to, al dnevno d nima skuoim cca 1 dl mlika sta meni phno znaci s obzirom na potraznju
    Sad se rijetko budim u lokvici jer imam neki ritam oane stigne procurit al i dalje nema dana da ne zamljekim i sebe i krevet 

barbs
    05. Studeni 2017. 22:05

Suncokretice, aaaajmeeeee... Nadam se da je to bila samo takva noc i da ce danas biti bolje 😘😘😘😘
    Diego jos ne spavaaaa .... jucer je u ovo vrijeme spavao...

06. Studeni 2017. 01:49

Suncokretica

Mi od sinoć uopće ne spavamo
    Ne znam šta joj je, grčevi je mučem, crveni se, stišće pa je gladna i tako u krug. Malo zaspe na par minuta i onda opet budna i plače. Već je nervozna od umora a nikako zaspati.
    Nadam se da je to samo takav dan i da će sutra biti bolje. Prije je uz grčeve bar uspjela zaspati, ovo je koma. Nadam se da nisu kolici…
    Ja premorena s njom, već me ruke i ramena bole od nošenja. Tako ju najbolje smirim. Ne znam više što napraviti, koma…

I mi isti problem imamo. Sad je maloprije napokon zaspao. Jadnicak moj mali premoreni. Valjda ce sad duze malo spavati da i ja odmorim. 
    Mame dal koristite neke kapi za grcice i koje. 
    Neznam za one tiba kapi ili espumisan baby ili neke druge. 

I_me
    06. Studeni 2017. 08:06

Mom2o17

Suncokretica

Mi od sinoć uopće ne spavamo
    Ne znam šta joj je, grčevi je mučem, crveni se, stišće pa je gladna i tako u krug. Malo zaspe na par minuta i onda opet budna i plače. Već je nervozna od umora a nikako zaspati.
    Nadam se da je to samo takav dan i da će sutra biti bolje. Prije je uz grčeve bar uspjela zaspati, ovo je koma. Nadam se da nisu kolici…
    Ja premorena s njom, već me ruke i ramena bole od nošenja. Tako ju najbolje smirim. Ne znam više što napraviti, koma…

I mi isti problem imamo. Sad je maloprije napokon zaspao. Jadnicak moj mali premoreni. Valjda ce sad duze malo spavati da i ja odmorim.
    Mame dal koristite neke kapi za grcice i koje.
    Neznam za one tiba kapi ili espumisan baby ili neke druge.

Odi u Kandlerovu u ljekarnu.( samo tamo ima)  Oni prave kapi. ( po nekim kapima iz Slo) Zovu se "kapi za grceve" mi ih koristimo i pomogle su. Dodju 30ak kn

06. Studeni 2017. 08:30

Jutro curke:)) ajme I me sta nisam znala nekidan ja platila 100 kn biogaiu. Moj isto nekad nece odmah zaspati isto onak stiska. Al vecinom jer kaka pa 2 sata imamo dojen, sr....*** da prostite :D Sumcokretice, to je samo jedna noc, kupi kapi, bit ce bolje.
    Mi smo se budili nocas dvaput i sad pajimo. Jucer bili svekici, ja ne znam sta mu oni nisu donijeli. Valjda su poharali sve sta se moze naci od baby opreme. Bas smo imali pravi baby shower hahahaha odusevljeni su njime, svekrva ga uzela odmah a svekar kaze da  se jos boji malo....:) al bili su super

I_me
    06. Studeni 2017. 08:47

Sa oprostenjem serw mi se od ove kiseeeeeee! 😥😭
    Bas fuj vrijeme... nit mozemo van biti nista.. 

I_me
    06. Studeni 2017. 08:51

mamisita27

Jutro curke:)) ajme I me sta nisam znala nekidan ja platila 100 kn biogaiu. Moj isto nekad nece odmah zaspati isto onak stiska. Al vecinom jer kaka pa 2 sata imamo dojen, sr….*** da prostite :D Sumcokretice, to je samo jedna noc, kupi kapi, bit ce bolje.
    Mi smo se budili nocas dvaput i sad pajimo. Jucer bili svekici, ja ne znam sta mu oni nisu donijeli. Valjda su poharali sve sta se moze naci od baby opreme. Bas smo imali pravi baby shower hahahaha odusevljeni su njime, svekrva ga uzela odmah a svekar kaze da se jos boji malo….:) al bili su super

Ja koristim te kapi. Tj smanjila sam.. pise 3-4x dnevno po 5 kapi. Al ja joj dajem 1x. I biogaiou sam potrosila. Sad se neckam dal da opet kupim ili ne.

I_me
    06. Studeni 2017. 08:58

Sanjchi-super za kakanje! I za taticu 😆😃
    Moj m jos nije promijenio niti jednu pelenu. Kupa ju, obuce ju kad joj promjenim pelenu,nosa,prica joj;seta ju al pelene nema sanse 😂😂😂 jako je gadljiv na govanca... morala bi cistit i za njim onda
    A za mamu.. Doci ce njoj jednom iz dupeta u glavu. Sad imas svoju obitelj i posveti se njoj  ☺

• Barbi13
    06. Studeni 2017. 09:01

Dobro jutro,cekamo patronaznu za prvo kupanjeeeee,sanjchi Luce je preslatka nadam se da si se oporavila........i ovdje pada dosadna kisa😣

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

06. Studeni 2017. 09:15

I_me

Sanjchi-super za kakanje! I za taticu 😆😃
    Moj m jos nije promijenio niti jednu pelenu. Kupa ju, obuce ju kad joj promjenim pelenu,nosa,prica joj;seta ju al pelene nema sanse 😂😂😂 jako je gadljiv na govanca… morala bi cistit i za njim onda
    A za mamu.. Doci ce njoj jednom iz dupeta u glavu. Sad imas svoju obitelj i posveti se njoj ☺

Potpisujem sve! Mm isto gadljiiiv al inace hoce sve dr obavit :)) Mi sad cikamo :)))

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.