mamisita - ovo za robicu br56 je logično jer ako si ga rodila s 4300 a sad ima 2tj ima valjda već 4ipol kg
moj Toma je s 2tj imao već 5kg i 56ica mu je bila mala.....to se nosi dok beba ne dosegne 4ipol kg ILI 56cm visine.
Idući broj, 62 se nosi dok beba ne prešiša 6kg ILI 62cm….znači ili visinom ili kilažom kad prešiša - gotovo je, malo mu/joj
mada, ima nekih brendova koji rade komotnije kalupe (LIDL recimo zna imat bodije 50/56 koji su dužinom kao 62ica od nekog drugog brenda) pa u biti ima iznimaka, ali generalno to s brojevima ide tako...pa tko rodi krupniju bebu, već prvi mjesec nosi 62
a tko rodi sitniju, može 56icu nosit i do 2mj starosti

žena-majka-carica:)
Treca sreca ja ih i posaljem oprat ruke odmah s vrata jer nam je kupaona odmah prva prostorija, ali oni me onda gledaju kao nenormalnu i naljute se pa ostatak vremena bude neugodna situacija jer ih valja moja molba da operu ruke uvrijedi kao da sam im rekla da smrde. Naravno da mi nitko nije taknuo dijete a da nije prije oprao ruke, ali meni je problem sto kad to trazim svi se nadu uvrijedenima. A isto cu paziti na bebu i kad bude imala 2, 3 mjeseca, tako da bez obzira na cekanje i sto odgadam svima posjete isti me "problem" ceka i kasnije...

Nama jos nisu krenule babinje,osim rodbine, al to ne brojim. Ali inace onima koji sami ne idu oprat ruke, ja ih bez pardona posaljem da ih operu. Uopce me ne dira

Blazinice ja koristim iz DMa a kad nema Babylove uzmem one deblje ovalne Ebelin koje stoje tamo kod sminke a ne na baby odjelu. Imaju deblje i tanje, tih debljih ima 50kom u pakovanju i ispadnu jos povoljnije od Babylove blazinica. Mislim blazinice ko blazinice, ne vjerujem da je drugaciji sastav, a ne mucaju se.
Sta se tice pranja ruku, kod mene se ruke i peru i dezinficiraju, nije mi nimalo neugodno to traziti posjete, bilo moja mama, sogorica ili gosti...
Curke mene uzasno boli rez,ko da me netko sad reze,ne mogu se uopce pomaknuti u krevetu..MM je pogledao dolje i sve dobro izgleda,nije nist upaljeno ni nista..grozno se osjecam,ko invalid😢
Mlijeko mi tece u potocima,morat cu kupiti one skoljke za skupljanje mlijeka

Curke mene uzasno boli rez,ko da me netko sad reze,ne mogu se uopce pomaknuti u krevetu..MM je pogledao dolje i sve dobro izgleda,nije nist upaljeno ni nista..grozno se osjecam,ko invalid😢
Da se nisi preforsirala pa te pocelo jace boljet?

Da se nisi preforsirala pa te pocelo jace boljet?
Mislim da je upravo zbog toga jer sam jucer dosta hodala po stanu dok me nije navecer pocelo boljelo,od tad sam u krevetu..

Dobar dan cure,ko mutavi se prave kad im kazes da idu oprat ruke......katastrofa

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Heeeeeeeeeeeej curkeeeeeeeeeeee!!!!!!
Kiki, ne pretjeruješ... Naša frendica kad nam je s malim došla u babinje i s mužem je vikala na muža neka ODMAH ide oprati ruke i malome također... jer zna kako je njoj bilo kad bi svi dolazili i ne bi slušali njene želje. Oni su nam kumovi, tj. muž je njima vjenčani kum i htjeli su kao brzo doći u posjet (ona je meni došla u bolnicu s velikim medom i buketom cvijeća dan nakon poroda jer je rekla da nas je MOOOORALA VIDJETI!) ali svi su bili prehlađeni i bolesni i rekla je da se moraju prvo oporaviti, pa da će doći... isto tako, moja rodbina nije još došla jer njih 6 od 7 non stop vuku prehlade i temperature, pa su rekli da ne mogu doći dok se svi ne oporave... mada i oni koji su se oporavili ne žele jer ih je strah da ne nose bakterije od onih bolesnih....
VELIČINE robice je netko spominjao?? E ovako... Diego je rođen sa 3590g i dug 53cm... On sada nosi svakakve veličine razno raznih brendova... npr LIDLOVU robicu još nosi 50-56, a 56-62 mu je široka... od C&Aa oooobavezno mora nositi veću robicu... tj. br 62 mu je NA KNAP... poludjela sam jer smo mi kupili robicu + dobili od muževe bake i sada maksimalno pokušavamo to iznositi da ljudi bez veze nisu kupovali... ok... nisu bez veze jer na jedno dijete nećemo stati, ali ipak... robicu iz KIKA nosi 56 i velika je H&M vel - nosi br 56....
PA TI BUDI PAMETAN ŠTO KUPITI
Znači na prvom sistematskom je imao 58cm.... a to je bilo pred 2 tjedna...

Anaaaaa, ODMARAAAAAAAJ... Znam da nije lako, ali moraš... ja sam stalno hodala po stanu i krvarila sam podosta (ne previše, ali npr čim bi se odmorila bi krvarenje se umjerilo ili čak bi prestalo!)... Ima vremena za sve... Trebaš dovesti sebe u red i odmoriti se... i baviti s ebebicom a ostali nek' te služe.. .NARAVNO, to ovisi koliko su ti drugi u mogućnosti pomoći...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji