Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Studeni 2017. 13:42

Patronazna je nama bila 5x u mjesec dana... 

zelimobebu2701
    06. Studeni 2017. 13:48

panica

Zalezana glava,ne sjecam se tko je pitao, ali to je moj brat imao i stavljali ga na suorotnu stranu i cesce na trbuh dok je budan i kroz mjesec dana se glavica ispravila

E super hvala ti, to mi ima logike. Pokušat ćemo 😊

• sretna
    06. Studeni 2017. 13:56

Nama je patronauna bila ja mislim svega 5 puta u 2 tj. Po.meni i previse 😂
    Jos je htjela nakon 2 tj sta smo doma bili da ce kao iduci put malog okupat,reko ne treba, vec amo ga mi kupali par puta 😄 al inace je bas ok zenska, mlada, simpa skroz

• sretna
    06. Studeni 2017. 13:57

Sanjchi, zabiravila sam komentirat, preslatka je L stvarno!! Ko snjeguljica sa tom crnom kosicom 😍
    Inace mom L nikad nije pala ta "prva" kosa,samo je narasla nova i danas ima tako guuuustu i cvrstu kosu, divota!

panica
    06. Studeni 2017. 14:10

Kiki156

Panica sto mlijecno jedes? Ja malo mlijeka u jednoj kavi na dan, sir i sirni namaz. Rekla bi da to nije puno… mlijeko ovako ne volim piti.
    I nama je patronazna dolazila svakih tjedan dana i nije bila puno puta bas.

Npr kefir ili jogurt s muslima ili sirni namaz ili svjezi sir,,i skuzila sam da joj tako puca u utrobi svaki put, prekjucer sam isprobala i opez je pucalo, jucer nisam i ništa.

panica
    06. Studeni 2017. 14:12

Kukovi, ja bi isto išla privazno jet sam dobila termin 25.1., a ne mogu nikakve novije preporuke naci na netu, gdje ste se narucili, na zg mislim.

Marijana12345
    06. Studeni 2017. 14:25

Treca jesi ti pisala da tvoja Mila puno bljucka? Ja vise ne znam sta da radim. Idemo u cetvrtak pedijatru na prvi pregled. Moj Ben povraca nekoliko puta tokom dojenja. Kazem povraca jer su to prevelike kolicine da bi ih nazvala bljuckanjem. Cca 3min nakon pocetka dojenja u lezecem polozaju s kosim jastukom (glava iznad trbuscica) zacrveni se i pocne histericno plakati da ga moram podignuti i tada povrati toliko da mi se cini da je to sve sta je pojeo. U skroz ravnom polozaju je bilo jos gore. Pa plac i papanje rukice, stavim ga opet na ciku i opet ista stvar, malo manje halapljivo guta i opet za par minuta pusti ciku i u plac. Opet ga dignem k opet povrati. Kad sam ga ostavila lezat (jer sam mislila da povrati ako mu promijenim polozaj) povracao je u lezecki i jos je gore poceo plakati jer se zagrcnuo i poceo daviti. Dakle sad super imamo mlijeka i papa bez sesirica i ne onako dugo kao prije, ali sad problemi s povracanjem tj refluksom. Ne znam vise sta napraviti... nakon tog "dojenja" place jos pol sata jer ga ocito zgaravica pece i umirujem jos bar pol sata-sat, a za narednih sat opet trazi ciku, luda sam vec jer ne znam jel gladan ili sta... prije je svako presvlacenje pelena bila puna a sad cesto samo crtica do pola. Ne sjecam se vise kad je zaspao odmah nakon dojenja, to je svaki podoj sad show program.

treca_sreca
    06. Studeni 2017. 14:26

Kukići - woooow di je to 350kn ??
    mi smo s njima dvojicom išli privatno ali se ne mogu sjetit gdje, ko da je sto hiljada godina prošlo...ali nije bilo tako skupo, nego 100 ili max 200. Ovo 350 mi baš zvuči prenapucano. Mada, platila bih i toliko, samo da se ne vučem po javnim bolnicama, nemam ja živaca nit vremena za to..
    moram na netu nać di nam je najbliže za obavit to, već smo 7tj prešišali...
    panica - ovo za bljucanje i za Tiba kapi - sad si mi bogme stavila bubu u uho!!!!! Ti si isto bila uočila za mamine kapi za dojilje da stvaraju ti zatvor, a ja to uopće nisam uočila dok ti nisi rekla (meni ne naprave zatvor ali jest malo kompaktnija stolica! sigurno od njih onda...) a sad vrtim film unatrag i bogme moja Mila nije imala problema s bljuvanjem prvih tjedan dana, dok evo zadnjih štajaznam (možda taman tu negdi 3+tj, otkad i dajemo kapi, otprikile u to vrijeme, poklapa se period!) imamo veeeliki problem s bljuvanjem, i ne podrigne kad ju dignem na rame, a prije je uspjevala rutnit i ne bi (toliko, ni približno količinski) bljucala.
    hmm hmmm
    ali ne znam šta da radim, jer puno nam pomognu te kapi navečer za nervozu....

žena-majka-carica:)

MY_life <3
    06. Studeni 2017. 14:30

Zd je 350 tako nam.je pedijatrica rekla mozda me iznenadi racun hahah pa bude manje

treca_sreca
    06. Studeni 2017. 14:33

Buba_mara

Zd je 350 tako nam.je pedijatrica rekla mozda me iznenadi racun hahah pa bude manje

katastrofa! daj zagoglaj ili pitaj na fejsu ima onih grupa za mame npr sa zadarskog područja...da li ti netko zna neku drugu ordinaciju preporučit. Nije valjda samo ta jedna privat uzv ordinacija u cijelom gradu?!
    Marijana - mi se nosamo 10-15min nakon obroka na ramenu, pazim uvik da je lagano na uzvišenom...čak sam ju bila u jastuk za dojenje stavljala spavat jedno vrime....mada lomi kičmu....to je sve šta ti ja mogu reć - kako se mi "borimo"....a osim tog, ne znam šta da radim više...valjda će s vremenom proć kako im se razvija dišni/probavni sustav, i taj poklopac dok ne ojača...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.