Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panica
    06. Studeni 2017. 14:34

treca_sreca

Kukići - woooow di je to 350kn ??
    mi smo s njima dvojicom išli privatno ali se ne mogu sjetit gdje, ko da je sto hiljada godina prošlo…ali nije bilo tako skupo, nego 100 ili max 200. Ovo 350 mi baš zvuči prenapucano. Mada, platila bih i toliko, samo da se ne vučem po javnim bolnicama, nemam ja živaca nit vremena za to..
    moram na netu nać di nam je najbliže za obavit to, već smo 7tj prešišali…
    panica - ovo za bljucanje i za Tiba kapi - sad si mi bogme stavila bubu u uho!!!!! Ti si isto bila uočila za mamine kapi za dojilje da stvaraju ti zatvor, a ja to uopće nisam uočila dok ti nisi rekla (meni ne naprave zatvor ali jest malo kompaktnija stolica! sigurno od njih onda…) a sad vrtim film unatrag i bogme moja Mila nije imala problema s bljuvanjem prvih tjedan dana, dok evo zadnjih štajaznam (možda taman tu negdi 3+tj, otkad i dajemo kapi, otprikile u to vrijeme, poklapa se period!) imamo veeeliki problem s bljuvanjem, i ne podrigne kad ju dignem na rame, a prije je uspjevala rutnit i ne bi (toliko, ni približno količinski) bljucala.
    hmm hmmm
    ali ne znam šta da radim, jer puno nam pomognu te kapi navečer za nervozu….

A ne znam, ja cu opet isprobati, a i nisam našla nešto baš puno po forumima o njima, samo na njihovoj stranici imaju one hvalospjeve korisnika.

treca_sreca
    06. Studeni 2017. 14:36

meni su evo zakon, bez njih nervozaaa a kad njih popije maltene ko da sam joj drogu dala Da ne ureknem!
    i to dajem 15kapi a piše 5kapi po kilogramu mase, znači ona bi mogla 25-30kapi, skoro duplo!

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    06. Studeni 2017. 14:42

inače ima u sastavu matičnjak, a općepoznato je da je on za smirenje. I kamilicu ofkors...

panica
    06. Studeni 2017. 15:04

Ja dam isto skuzila da se umiri i mljacka kao da su joj jako fine

dzenny
    06. Studeni 2017. 15:19

Hejj cure.. bome ste se i raspisale.. 😉
    Kako je moja Alara juce napunila pelenu,znaci toliko da joj je govance skoro izislo kod pupka 😂😂 cini se da joj kamilica pomaze.. evo danas jos nije kakala,pa cemo izgleda opet morar kamilicu..
    Ii ja sutra imam pregled kod ginica,pa ce i kod mn biti keksa popodne (nadam se,ako nam Alara dozvoli 😂😂)

Kiki156
    06. Studeni 2017. 15:33

Evo cure ako nekoga zanima na linku je video sa primjerima djecjeg placa i sto nam time pokusavaju reci, ja sad ucim 😊 https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943

I_me
    06. Studeni 2017. 15:45

Kiki156

Evo cure ako nekoga zanima na linku je video sa primjerima djecjeg placa i sto nam time pokusavaju reci, ja sad ucim 😊https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943

To sam i ja stavila prije 10ak stranica 😂😂😂pa mi nitko nije odgovorio 🤔😂. Ima nesto u tome definitivno. Pogotovo ovo eh eh za podrigivanje. Ema se najede,podrigne i zaspi i nakon 10 min plac eh eh,dignem ju, opet podrigne i zaspi u sekundi.

barbs
    06. Studeni 2017. 15:49

I me, sjećam se tog linka, ali ja to nisam proučila... tek kad si to poslala sam počela kužiti  i još uvijek učim što želi reći hahahaha ali zaboravila sam odgovoriti...  O svemu i svačemu se znamo raspisati...
    Dzenny, eto, kamilica je zakon. Ja sam si ju baš sada skuhala. Diego spava i to NAPOKON čvrsto (izbacio je duduuu  i ne traži ju, naravno!)

treca_sreca
    06. Studeni 2017. 16:15

barbs jel to haloween look na profilnoj? bogme straaaašno izgledaš:)

Kiki156
    06. Studeni 2017. 17:02

I me ja sad osluskujem pa cemo vidjeti. Evo sad je jeo, pa je zvucalo kao da ga boli trbuh, pa sam ga nosala onako na rukama ali da lezi trbuhom prema podu da mu grijem dlanovima trbuscic i zaspao je 😊 A nekad mi zvuci kao da sve zvukove koristi od jednom! 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.