I me, i Diego nosi hlačice br 50iz lidla naravno… i super su muuuuuuu… a iz C&A-a stane u br 62 hlačice s time da su mi nekako "grupe", tj. k'o da ga stišću za razliku od lidlovih i kikovih..
Jooooj, jedva čekam da vidim koliko je dobio na kilaži i u dužiniii…Baš sam mu danas rekla, dok sam ga dojila: čovječe, al imaš tešku glavu hahahahahaha
Grupe ili grube?
Imam i ja takve hlacice .. pojas full stisne .
Ja emu dojim u sjedecem polozaju. Al mislim da cemo ubrzo u sobu u lezeci jer mi sva visi nekako u krilu 😂😂😂 noge na jednu stranu, mlatara tim rukama 😂 a podbocim se sa jastucima
Cure imam jedno pitanje, da li je kojoj od vas beba imala zaležanu glavu? Na koji stranu ga stavljati onda? Mom malcu je zaležana lijeva strana i pedijatrica u bolnici je rekla da ga treba na tu stranu stavljat. Nama to nema logike nikako, može ju samo još više zaležat ili se varamo….ne znam… 😕
Kako mislis zalezanu.. ema spava lijevi bok pa desni.. iako je sada manje vise stalno na ledjima.. al okrece glavu lijevo desno kak njoj pase.
Cure imam jedno pitanje, da li je kojoj od vas beba imala zaležanu glavu? Na koji stranu ga stavljati onda? Mom malcu je zaležana lijeva strana i pedijatrica u bolnici je rekla da ga treba na tu stranu stavljat. Nama to nema logike nikako, može ju samo još više zaležat ili se varamo….ne znam… 😕
Kako mislis zalezanu.. ema spava lijevi bok pa desni.. iako je sada manje vise stalno na ledjima.. al okrece glavu lijevo desno kak njoj pase.
Nije mu ista lijeva i desna strana glave, desna je normalno malo zaobljena, a lijeva mu je bas ravna skroz. Ja njega stavljam uglavnom samo na lijevi kako su mi rekli, ali nema nekog pomaka...
Nije mu ista lijeva i desna strana glave, desna je normalno malo zaobljena, a lijeva mu je bas ravna skroz. Ja njega stavljam uglavnom samo na lijevi kako su mi rekli, ali nema nekog pomaka…
Ahaaa.. nisam jos cula za to i nazalost ne mogu savjetovat nista pametno. Znam da se neke bebe mogu rodit sa spicastom glavicom (zbog vakuma i porodajnog kanala) al to se vremenom samo ispravi.
I ja sam skuzila da š spalno na livo okrice hlavicu morat cu ga malo vise na desno drzati
Spavanje- u pocetku sam forsirala krevetic al sad je sve vise i vise s nama...
Neki dan se ja i dragi krenili maziti kad on odjednon staje i kaze dosta sav uspanicen, cudin se sto je kad on kaze šimun nas gleda hahahah prejako!!
Meni je u ovom trenutku nezamislivo da bude sa nama u krevetu jer V kad spava spava, a kad se probudi uvijek je to jer mu nesta treba, a onda se nece ni sa nama umirit. Dakle, kad ga namirim onda je miran i u kimbicu. Nekad potajno onako pozelim da oce biti sa nama da se malo pomazimo.
url=https://lilypie.com]
Sanjchi meni kad L ne kaka 1 dan odmah mi je panika. U bolnici nije kakao 1popodne i sestra ga masirala dok se nije pokakao, njima beba mora kakati svaki dan. Dugo je to od petka da nije kakala, a i onu u bolnici bi trebali ju masirat i malo se potruditi da kaka.
Posjete meni ne smetaju da mi dolaze od prvog dana nitko, jedino i iskljucivo bolesne ne zelim, ruke da peru ne moraju jer mi nitko ne dira dijete i ne drzi, ne dam da ga navlace, a nisam ni ja tudu djecu drzala (osim sestrine) tako da me zaboli za sve, sta ga imaju drzat, dragat ili nesto, samo ga ocimq pogledaju na 2 m i super 🤣 a izuvanje, ooo da...neki gosti su fakat tvrdoglavi, i ako se kod njih ne izuva ponasaju se tako svagdje, e na to sam bas ljuta. Kod mene ima hodnicic, gdje stoje nase papuce za van i ima vjedalica za jakne i ormaric za papuce i vecina ljudi se pravi mutava i ladno kad udu u hodnicic samo odu na druga vrata za u kucu, onak pa jel problem se izut..ili jos gorje neki se izuju kad udu u kucu u velikom hodniku koji je tik do dnevne..e to mi je bio vrhunac. Jedinooo moj tata kad dode, izuje se u hodnicicu, uzme si papuce, obuje i ude u kucu, uvijek tako napravi.
Caj dajem samo za kakanje kad ne kaka i kad mu masaza ne pomaze. Inace mu ne dajem kad sisa.
Cure, kolko vam je bilo da bebe ne kakajju? Moja Lucija nije jucer kakala, nije nocas..zadnji out je u petak nekad…rekla je sestra da je normalno do 6 dana da bebe nemaju stolicu al to mi je cudno! Znam da ste bile pisale za to ali nisam citala pozorno..i znam za kamilicu, al strpila bih se jos danas pa ako sutra ne bude kakala, da joj dam kamilicu?
E da..vagala sam se jutros…13 kg jr otislo…👏👏👏
uff pa kud ćeš prije kamilicu ženo draga, pa nije se ni rodila! jesi li probala masiranje trbuščića? i ono prvo (rijetko) mlijeko daj da pije, ono stražnje masno je da nahrani a ovo prednje potakne sraćku ako je zatvor. MI smo evo dosad s tim metodama uspjeli izbjeć da ne moram kamilicu davat.
barbs - super za otvorenu sezonu
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji