Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    06. Studeni 2017. 17:36

Jao mame ja vas tek sad citam, imam podocnjake do poda 😐 ali drzim se. Leon on sinoc tj. 1h ne spava kako treba, a od pola8 do sad je spavao mozda 2h. Ja sam krepala... stalno bi bio na meni, a mene sve boli, ne naspavana sam, ruke me bole, glava, rame.. bila sam ga u viper stavila i bilo je dobro i onda je poceo plakat i bas sam pustila da vidim dokle ce s plakanjem jer sam preumorna a on je poceo tako plakat da je ostao bez zraka, a meni je srce stalo. Znaci cijelo vrijeme nit place nit ista, samo da je na meni i onda to kad sam ga pustila, bas ono porucuje mi: Mama derat cu se bilo kako samo da me uzmes! Sad sam mu uvalila dudu, njegovu igracku ovcicu i duda. Smirio se lijepo, mozda i zaspi malo. Valda ta promjena vremena djeluje na njega jako. 
    Vidim da vecina beba ne spava najbolje 😑

violeta1
    06. Studeni 2017. 17:37

I da i sise me boli koliko je dugo bio na sisama 😐 Cak sam se zapitala da nije gladan, a ja imam mlijeka...

MY_life <3
    06. Studeni 2017. 18:06

Šimun baca dudu i stavlja ruke i palac u usta -.- ah ah ah

zelimobebu2701
    06. Studeni 2017. 18:32

Izgleda da danas nitko ne spava. Moj je bio budan od 14h do 18h, inače je budan najviše 1,5h. I eno opet nešto njorga. Sve me boli, dok je na rukama dobro je, napapa se pusti sisu i opet ispočetka čim ga stavim u kindu ne prođe minuta dere se. 

panica
    06. Studeni 2017. 18:43

Kiki156

Evo cure ako nekoga zanima na linku je video sa primjerima djecjeg placa i sto nam time pokusavaju reci, ja sad ucim 😊https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943

Sad smo mm i ja pokusavali skuziti, pa smo dijete gladno nosali da podrigne😂

Nina2512
    06. Studeni 2017. 19:09

Nama je danas bila patronazna,veli da je M. za +10,dobila je 200 gr od izlaska iz rod,i time premasila porodajnu tezinu😊😊znaci da sve dobro radimo zasad,jeee💕💕

I_me
    06. Studeni 2017. 19:42

panica

Kiki156

Evo cure ako nekoga zanima na linku je video sa primjerima djecjeg placa i sto nam time pokusavaju reci, ja sad ucim 😊https://klokanica.24sata.hr/beba/razvoj-u-prvoj-godini/tajni-jezik-beba-prepoznajte-znacenje-placa-2943

Sad smo mm i ja pokusavali skuziti, pa smo dijete gladno nosali da podrigne😂

Hahahahhahaha tak sam i ja na pocetku.. 😂😂😂
    Sad bas kuzim kad mora podrignut.. eh eh eh ali to vise kao da prica nego place.. i razmak je izmedju..kaze eh stane pa novo eh... a ovo za glad mi nije neh nego meh.. i to ide meeeeh meeeeh.. kao da odugovlaci...
    Ema je budna od 15h. Spavala je samo pola sata oko 18h. .ne place ni nist, mlatara rukama i nogama i nesto si prica.. evo sa tatom se gnjavi na kaucu..

I_me
    06. Studeni 2017. 19:44

Ana2711

Nama je danas bila patronazna,veli da je M. za +10,dobila je 200 gr od izlaska iz rod,i time premasila porodajnu tezinu😊😊znaci da sve dobro radimo zasad,jeee💕💕

Bravoooo!!! 😊😊

• Dena1009
    06. Studeni 2017. 21:04

Evo i nas. Danas sam zvala necaka da se malo pozabavi sa V, da mogu malo pocistiti, a kad je otisao, V je bio bas miram pa sam stigla i peglati i ves objesiti i jos svasta. 
    Sad sam ga stavila na trbuscic i jako se naljutio, in bas ne vili taj polozaj, ljuti se i na kraju pocne plakati, a stavljam ga ponekad da malo vjezba glavu. Mozda ga rez pritisce pa mu smeta.
    Kukovi netko je napisao da je cesce kod zadka, al ne mora biti, poznanica rodila mjesec dana prije mene na carski i curka ima iscasene kukove, a ja sam mislila da se to desava kod poroda.
    Nama je super sto pedijatrica ima uzv pa nam je odma kod pregleda to napravila.
    Patronazna ja sam se bas razocarala u svoju, imala sam osjecaj da dolazi tolko da je na racunu da je bila.
    Seks meni se cini da vise ni necu kako se vuce ovo zarastanje, korak naprijed dva iza. Sad je malo bolje za dan-dva opet krvari. Tolko sam vec jadna s tim.😓

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    06. Studeni 2017. 23:11

Dena1009

Evo i nas. Danas sam zvala necaka da se malo pozabavi sa V, da mogu malo pocistiti, a kad je otisao, V je bio bas miram pa sam stigla i peglati i ves objesiti i jos svasta.
    Sad sam ga stavila na trbuscic i jako se naljutio, in bas ne vili taj polozaj, ljuti se i na kraju pocne plakati, a stavljam ga ponekad da malo vjezba glavu. Mozda ga rez pritisce pa mu smeta.
    Kukovi netko je napisao da je cesce kod zadka, al ne mora biti, poznanica rodila mjesec dana prije mene na carski i curka ima iscasene kukove, a ja sam mislila da se to desava kod poroda.
    Nama je super sto pedijatrica ima uzv pa nam je odma kod pregleda to napravila.
    Patronaznaja sam se bas razocarala u svoju, imala sam osjecaj da dolazi tolko da je na racunu da je bila.
    Seks meni se cini da vise ni necu kako se vuce ovo zarastanje, korak naprijed dva iza. Sad je malo bolje za dan-dva opet krvari. Tolko sam vec jadna s tim.😓

Dena sta jos krvaris?😨

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.