Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina2512
    05. Studeni 2017. 14:11

sretna

Ana2711

Curke mene uzasno boli rez,ko da me netko sad reze,ne mogu se uopce pomaknuti u krevetu..MM je pogledao dolje i sve dobro izgleda,nije nist upaljeno ni nista..grozno se osjecam,ko invalid😢
    Mlijeko mi tece u potocima,morat cu kupiti one skoljke za skupljanje mlijeka

Da se nisi preforsirala pa te pocelo jace boljet?

Mislim da je upravo zbog toga jer sam jucer dosta hodala po stanu dok me nije navecer pocelo boljelo,od tad sam u krevetu..

• Barbi13
    05. Studeni 2017. 14:19

Dobar dan cure,ko mutavi se prave kad im kazes da idu oprat ruke......katastrofa 

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    05. Studeni 2017. 14:32

Heeeeeeeeeeeej curkeeeeeeeeeeee!!!!!! 
    Kiki, ne pretjeruješ... Naša frendica kad nam je s malim došla u babinje i s mužem je vikala na muža neka ODMAH ide oprati ruke i malome također... jer zna kako je njoj bilo kad bi svi dolazili i ne bi slušali njene želje. Oni su nam kumovi, tj. muž je njima vjenčani kum i htjeli su kao brzo doći u posjet (ona je meni došla u bolnicu s velikim medom i buketom cvijeća dan nakon poroda jer je rekla da nas je MOOOORALA VIDJETI!) ali svi su bili prehlađeni i bolesni i rekla je da se moraju prvo oporaviti, pa da će doći... isto tako, moja rodbina nije još došla jer njih 6 od 7 non stop vuku prehlade i temperature, pa su rekli da ne mogu doći dok se svi ne oporave... mada i oni koji su se oporavili ne žele jer ih je strah da ne nose bakterije od onih bolesnih....
    VELIČINE robice je netko spominjao?? E ovako... Diego je rođen sa 3590g i dug 53cm... On sada nosi svakakve veličine razno raznih brendova... npr LIDLOVU  robicu još nosi 50-56, a 56-62 mu je široka... od C&Aa oooobavezno mora nositi veću robicu... tj. br 62 mu je NA KNAP... poludjela sam jer smo mi kupili robicu + dobili od muževe bake i sada maksimalno pokušavamo to iznositi da ljudi bez veze nisu kupovali... ok... nisu bez veze jer na jedno dijete nećemo stati, ali ipak... robicu iz KIKA nosi 56 i velika je  H&M vel - nosi br 56.... 
    PA TI BUDI PAMETAN ŠTO KUPITI 
    Znači na prvom sistematskom je imao 58cm.... a to je bilo pred 2 tjedna...

barbs
    05. Studeni 2017. 14:34

Anaaaaa, ODMARAAAAAAAJ... Znam da nije lako, ali moraš... ja sam stalno hodala po stanu i krvarila sam podosta (ne previše, ali npr čim bi se odmorila bi krvarenje se umjerilo ili čak bi prestalo!)... Ima vremena za sve... Trebaš dovesti sebe u red i odmoriti se... i baviti s ebebicom a ostali nek' te služe.. .NARAVNO, to ovisi koliko su ti drugi u mogućnosti pomoći...

barbs
    05. Studeni 2017. 14:44

Jutros sam se izdojila i Diega s taticom pustila... Ja sam pokupila seku i otišle smo đir... Morala sam kupiti poklon kumovima jer danas imaju godišnjicu braka, pa u utorak idemo s njima... Kupila sam čaše za vino i otišla rezervirati u Concettino tortu i seka mi dala super ideju da iznad napišem: KUMSKA TORTA ... I moram cvijećarki poslati poruku da mi sredi ko cvijeće i usput otišla popiti kavu sa sekom i išla pogledati neke čizmice... i htjela sam ih kupiti MEĐUTIM malo me noge bole u njima... moguće da su mi još noge natečene + trebaju se naviknuti na čizme... ju hu huuu... jedva čekam da si kupim nove čizmiceee... i išla kupiti blaznice za Diega i šeširiće za cice u DMu... Nije me bilo 2 sata... Diego je spavao 20 min i probudio se tako da se tata zabavljao s njime i vidio je kako je to ići na wc i ne imati mira jer mali vrišti hahahahaha... došla sam doma i mali je zaspao odmah hahahahahahhahahaahahahahahahahahahahahha
    Baš sam se veselila kako je mužu bilo "veselo" i rekla mu da je tako meni od jutra dok on ne dođe na posao hahahah
    D je sinoć bio dobar, ali neću puno pričati da slučajno ne ureknem sve hahahahaha Zaspao je oko 21h s time da smo mi legli oko 22 i pol.... i još nije čvrsto spavao. Prvo buđenje u 12 i pol s promijenom pelena... Zaspao je nakon što sam ga nahranila oko 1h... onda je spavao do 4.50 cca... pa je jeo... i zbudio se opet oko 6... i stavila sam mu fiziološku u nos jer se mučio, jadničak... i onda smo ga uzeli sebi jer je bio nervozan... i u slijedećem trenutku muž se diže s kreveta i pita on mene: znaš koliko je sati? a ja ono: neeee  I on meni: 9h.... OMGGGGGGG.... 12h je D spavao sa buđenjem 3-4x juhuhuu... Uglavno, brže bolje sam se digla i otišla  mu promijeniti peleeeenuuuuuuuu... 
    Jučer je pao prvi keks...  Baš je bilooo čudnooooooooooooooooo........... Mislila sam da ću dolje popucati.
    E, da muž mi je rekao da je čuo hrkanje po noći i otvorio je oči i skužio da sam ja sa cicom vani, a D je cicu SREĆOM izbacio  Dugo mi se nije desilo da se uspavam kad ga hranim... a i muž me budio (toga se ne sjeća!) da me pita di je mali... hahahahahahaa  a ja sva uplačena + pospana gledam u krevetić a D ono, SPOKOJNOOO spava.... kaže: ne vidim ga... aaahhh... TA PUNA LUNA 

barbs
    05. Studeni 2017. 14:53

Joooojjjj, Sanjchi, Lucija je prepreprepeslatka! Da li jooj stavljaš rukavice i na spavanju?
    E, da, netko je spominjao spavanje bebača u bolnici. Diego nije spavao u krevetić nego sa mnom jer kod nas su krevetići užasni... staviš ga u krevetić i jedna strana se digne a beba počne padati prema METALNIM rešetkama. NE, HVALA!!! VELIKO NE NE NE... A domaaaaa... pa eto, on spava u svom krevetiću, a ujutro ga uzmem k nama da se ja mogu malo odmoriti, tj da duuužeeee možemo ležati i odmarati se Muž je više puta rekao da ga prebacim s nama (kad bi se npr probudio oko 2-3h jer bi bio nemiran), ali ja apsolutno to ne želim jer ovako se budim svako toliko ali barem se mogu RASKRAVITI  a ujutro je već druga stvar... stavim ga između nas i isto tako ja  imam mjesta za sebe, a i muž za sebe... a kad muž radi onda imamo cijeli krevet za nas dvoje eheheheh
    Uskoro će ručak... pa nam prijatelji dolaze u 17.30 u babinje... I najavile su  se frendice da će doći ovih dana samo se moraju dogovoriti točno kada. Vjerojatno u četvrtak. 

I_me
    05. Studeni 2017. 14:55

Sanjvhi a gle kosiceeeeee 😂😂😂😍
    Sto se robice tice.. znam da svaka marka ima drugacije kalupe al meni robica iz lidla zakon! 😁 u hlacice br 50 jos uvijek stane. Bodici 50/56 su joj super! Sva mi je neka dugacka i tanka (ne znam na koga 😂) pa joj super pase. A neki bodici 56/62drugih marki su joj ok u duzinu a okolo nje sve plese. Na zadnjem mjerenju sa mj dana imala je 3800/52. Iako mi na ocigled raste.. bas me zanima koliko ima sada. 
    Barbs- wuhuuu za keks 😂

barbs
    05. Studeni 2017. 15:00

Sanjchi, D je kakao svaki dan... Samo bih mu ja dala kamilicu kad sam vidjela da se muči jer dok nismo počeli koristiti D3 kapi (sa mjesec dana!) taj bi imao skoro svaku pelenu pokakanu, a u nakon D3 kapi je kakao jednom dnevno i jako bi se mučioooo... Ali evo ima par dana da mu ne damo... jer kaka ujutro i navečer (onako pošteno!) a kroz dan ima trag kad prdne 
    Ja sam na početku slušala muževu rođakinju i patronažnu sestru da nedam ništa osim kamilice... samo svoje mlijeko sam mu davala... jedan dan su mi rekle da dam kamilicu i to kad smo se iz bolnice vratili da izbaci žuticu... Onda sam skužila koliko se muči kakati i počela mu davati kamilicu po potrebi, a npr frendica je rodila prošle godine i njoj su rekle da bez problema svaki dan može davati kamilicu... cimerica iz rodilišta svaki dan daje kamilicu malome i to mali popije 125ml dok Diego popije jako malo..
    E sada, kažu da ako je beba isključivo na majčinom mlijeku ne treba mu ništa do 6. mjeseca, a ako je na ADu onda da se kreće od 4. mjeseca... Ali na kraju krajeva, mislim da je to izbor roditelja jer eto, frendica je malog dojila do godine dana i od početka mu je svakodnevno davala kamilicu... na početku bez šećera ali kad je počeo odbijati je dodala šećer i s guštom je mali pio...  ISto tako Diego više popije zašećerenu kamilicu od one bez 

barbs
    05. Studeni 2017. 15:02

I me, i Diego nosi hlačice br 50  iz lidla naravno... i super su muuuuuuu... a iz C&A-a stane u br 62 hlačice s time da su mi nekako "grupe", tj. k'o da ga stišću za razliku od lidlovih i kikovih..
    Jooooj, jedva čekam da vidim koliko je dobio na kilaži i u dužiniii...  Baš sam mu danas rekla, dok sam ga dojila: čovječe, al imaš tešku glavu hahahahahaha

zelimobebu2701
    05. Studeni 2017. 15:16

Cure imam jedno pitanje, da li je kojoj od vas beba imala zaležanu glavu? Na koji stranu ga stavljati onda? Mom malcu je zaležana lijeva strana i pedijatrica u bolnici je rekla da ga treba na tu stranu stavljat. Nama to nema logike nikako, može ju samo još više zaležat ili se varamo....ne znam... 😕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.