Dena i Leon je par dana stalno glavu na jednu stranu, ali je normalno okretao i na drugu. Prati ga. Nadam se da nije nista.
Sanjchi aaa jooj kako je slatka...i vidi dudu vec na veliko drzi. Moj dudu bas nece, nekad da nekad ne, al dobro, ni ne dajem mu bas. Samo masiraj cice i ja masiram, lijeva me nesto boli 2 dana, pa masiram i izdajam. Uzivajte doma.

Sanjchi, bez brige, imat ce sta jesti... Masiraj cice stooo vise... a slatkicaaaa je Lucija 😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘 Odmaraj i uzivaj sa curkom i nek te drugi sluze i pomazu tiiii 😘😘😘😘😍😍😍😍😍😍😍 Kako Trrca sreca kaze, servisiraj maluuu

Cure, moraju li za prijavu djeteta u maticni ured ici oba roditelja?
Mi smo vjencani i isli smo oboje. Iako muz moze otic po papire i donjet kuci potpisat pa vratit se sa papirima. Za one koji nisu vjencani ne znam.
Oni koji nisu vjencani moraju oba dvoje
Super, mi smo vjencani tako da cu poslati MM da obavi to. On treba kupiti te biljege jelda? I izvuci rodni list i domovnicu?
Curke, hvala!

Evo mene s mukom po gostima. Nisam stigla prije komentirati a bas me to muci cijeli dan... 😔 Ne znam pretjerujem li, pa molim za savjet. Dakle, gotovo sa svim gostima imamo istu muku. Odmah da kazem da imam samo 3 osnovna uvjeta koja zelim da postuju: 1.ne dolazi bolestan, 2.izuj se kad ulazis u kucu (svima pripremimo slape na ulazu), 3. Operite ruke prije diranja bebe. I onda krecu muke, svi kad dodu prvo odmah narhle prema meni i malom, onda ih moramo moliti da se izuju i operu ruke sto bude jako neugodno jer mi je glupo da odrasle ljude moras na to podsijecati. Imali smo cak i slucaj da se ljudi naljute na tu zamolbu pa bude neugodna situacija sto stvarno ne zelim kad mi netko dode gledati dijete... Danas sam sva jadna jer ne znam jesu li moje reakcije i molbe normalne ili pretjerane... Jucer smo imali goste, u hodniku ista scena, moras im sve govoriti + dosli su sa 2godisnjim djetetom koje je prehladeno; mokri kasalj i cujes da se maloj cijedi slajm niz grlo. Ok, mozda to dijete nije nazaraznije na svijetu ali kad sam cula malu da kaslje jednostavno nisam mogla izdrzati i digla sam se i otisla s malim u sobu (srecom taman je bio gladan i bilo je vrijeme spavanja). Na kraju nit sam ja bila s gostima nit su malog vidjeli kako treba. Razmisljala sam trebam li im nesto reci kad sam cula da mala kaslje ali sam presutila jer je ionako vec bilo kasno.

Ili npr. dam nekome dijete u jastuku da ga primi, a ta osoba ga spusta na kauc, odvezuje jastuk i kaze: doooobro sad cemo mi tebe osloboditi iz tog jastuka - presutila sam. I tako jos bezbroj situacija koje presutim...
Evo, ja ne znam gdje je granica? Shvacam da dijete treba steci imunitet i da je izlaganje bakterijama dio tog puta, shvacam da nije dobro dijete drzati pod staklenim zvonom, ali valjda za to postoji vrijeme, a mislim da ipak treba paziti s bebom starom mjesec dana. A opet, cudi me sto sa svima imamo isti problem, i s maldima i starima. Kao da nikad nitko od njih nije oprao ruke kad dolazi izvana ili izuo se. Ne kuzim, pa meni je to osnovna higijena i kultura... 😔

Ili npr. dam nekome dijete u jastuku da ga primi, a ta osoba ga spusta na kauc, odvezuje jastuk i kaze: doooobro sad cemo mi tebe osloboditi iz tog jastuka - presutila sam. I tako jos bezbroj situacija koje presutim…
Evo, ja ne znam gdje je granica? Shvacam da dijete treba steci imunitet i da je izlaganje bakterijama dio tog puta, shvacam da nije dobro dijete drzati pod staklenim zvonom, ali valjda za to postoji vrijeme, a mislim da ipak treba paziti s bebom starom mjesec dana. A opet, cudi me sto sa svima imamo isti problem, i s maldima i starima. Kao da nikad nitko od njih nije oprao ruke kad dolazi izvana ili izuo se. Ne kuzim, pa meni je to osnovna higijena i kultura… 😔
Isti problem kiki......malena ima 15 dana i rekla sam mjesec dana nikoga osim baka i djedova i njima moras govorit uglavnom ko papiga sam,dizu mi je dok spava i prekjucer su dosli i rekla sam nema diranja bebe dok spava,j...mi se ko se naljutio oni poslje odu a ja sam u problemima😤

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kiki razumijem te skroz, potpuno normalno je to šta tražiš. Ja sam imala malo gostiju za sad i svima se treba govorit da peru ruke. Užasno neugodna situacija kad to moraš starijem od sebe reč. Jedan je samo ušao u stan i otišao ih sam oprati. Ma koma. Mislim si šta će bit do kraja babinja.
Ajme Kiki bezobrazni su ti gosti. Ti si potpu o u pravu i imas debele zivce. Ja sam cak kupila ono sredstvo antiseptik za dezinfekciju ruku i ne namjeravam se ustrucavat reci nista jer je to moje dijete. Da se ne daj Boze zarazi solili bi ti pamet kak si ga trebala ovak i onak. Necu davat nikom ni da ga dize briga me. Svi znaju da je mali i ja sam rekla da sam u savovima i da me strasno boli i sta manje ljudi kroz kucu to bolje- strasna tlaka!
Kad sam ja isla na babinje svi su bili direktni oko tog sta hoce a sta ne. Tako da se ne sekiraj nego zauzmi stav. Bolje da se naljute nego da misle da si luda;)

Mene isti zanima kak ce meni proteci sve skupa, danas mi dolaze svekici i sve 5 ali ovi ostali kad pocnu. Ajme! Jaa sam svi rekla kako mi treba neko vrijeme odmora da uhvatimo ritam i ja se oporavim, pa se nadam da ce to proci 2 mj i otpast oni neki ljudi koje poznas i koji ponavljajuju da ce doci al na kraju nikad ne dodu. I ostane onih par najblizih. I to mi ok. I rodbina koja je u zgu al oni su ok i nema ih puno :D

Hvala cure...ma ja sam znala da cim ti imas posla s puno ljudi da ce tu biti svega. Od kojekakvih savjeta "ja znam najbolje" na dalje, al to lako ignoriram. Zivcira me jedino ono sto ugrozava moje dijete.
Mamistia e bas to, solili bi pamet da nesto bude! A zamisli ta ista mama koja je dovela smrkavo dijete mi kaze pazi ga sad u pocetku nemoj da se previse izlaze svemu. Na kraju onda mene pece savjest jer sam ih zvala prije nego je proslo onih 40 dana, i zato jer sam dijete izvela malo na svjezi zrak. I ono, sto su ti blizi ljudi to su uvrede vece. A mi jos imamo hrpetinu ljudi koji nam moraju doci...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji