A blaznice baby love mi se ne svidaju, iz lidla su bolje. Probat cu jos dalje uzet neke. Jel imate prijedlog koje? Muller, bipa? Kako bipa stoji sa svime tim? Tamo bas ne idem.

Sretna nezz imaju mi neki miris cudan al su mi dobre sto se tice upijanja za sad od svo troje su mi puffies najbolje bile...

Pelene koristimo BABY LOVE... Pampers nismo probali... Puffies jednu jesmo. Cimi iz bolnice mi dala... ok su al mi imaju cudan miris... i Moltex jesmo... i Huggies (smrdeeee za pop*)...

Pelene koristimo vel 3 od Baby love... a Moltex i Puffies smo imali br 2 i iste vel jao baby love 3 su...
Belle, izdrzi... imaju oni faze... Eto, ni D ne spava svaku noc jednako sati...
Blaznice - probalo lidlove, baby love i lola beby... Lidlpve ne valjaju nista jer ispustaju mucice... baby lpv

Kolica- moja ili spava ili gleda. Ako se probudi ili pocne plakat samo ju malo preko neceg neravnog, npr. kamencica ili trave profuram i smiri se.
Blaznice- meni su najbolje iz dm-a. Lidlove pustaju mucice
I ove jednokratne ispod koristim iz lidla. Najjeftinije a ok su mi.

Mame kako ocistiti pupak?maknem staru gazu,pospricam sa octanisept sprejom sve?i samo zamotam sa novom gazom?patronazna mi dolazi tek u pon😑
Sve dobro radis Ana,bitno je da je pupak suh😘
Kad stavim taj sprej,moram cekati da se posusi pa tek onda gazu?ili stavim odmah gazu iza spreja?
Sprej pa posusit pa onda gazu

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Koristimo baby love blaznice stalno...
Treca sreca, suuuupeeeeer za shopping i izlazak bez Mileee...
Kakanje - danas je D kakao npr samo ujutro
Spavanje- danas je spavao 3h... od 12 do 15... i sad kljuca...Hoce nece spavat..
Bebice i kolica - D vecinom spava kad je u kolicima a ako ne spava zaspo dok se setamo, ali ne onako cvrsto...

Shoping- i ja bi u neki shoping.. imam svega al cisto malo da se ponovim.. npr.. neku vesticu ili majicu 😂
Uskoro mi rodjos pa cu muzu reci da kupi.. samo moram naci sta 😂😂

Cure, moraju li za prijavu djeteta u maticni ured ici oba roditelja?

Cure, moraju li za prijavu djeteta u maticni ured ici oba roditelja?
Mi smo vjencani i isli smo oboje. Iako muz moze otic po papire i donjet kuci potpisat pa vratit se sa papirima. Za one koji nisu vjencani ne znam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji