Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Barbi13
    05. Studeni 2017. 05:39

Kiki156

Ili npr. dam nekome dijete u jastuku da ga primi, a ta osoba ga spusta na kauc, odvezuje jastuk i kaze: doooobro sad cemo mi tebe osloboditi iz tog jastuka - presutila sam. I tako jos bezbroj situacija koje presutim…
    Evo, ja ne znam gdje je granica? Shvacam da dijete treba steci imunitet i da je izlaganje bakterijama dio tog puta, shvacam da nije dobro dijete drzati pod staklenim zvonom, ali valjda za to postoji vrijeme, a mislim da ipak treba paziti s bebom starom mjesec dana. A opet, cudi me sto sa svima imamo isti problem, i s maldima i starima. Kao da nikad nitko od njih nije oprao ruke kad dolazi izvana ili izuo se. Ne kuzim, pa meni je to osnovna higijena i kultura… 😔

Isti problem kiki......malena ima 15 dana i rekla sam mjesec dana nikoga osim baka i djedova i njima moras govorit uglavnom ko papiga sam,dizu mi je dok spava i prekjucer su dosli i rekla sam nema diranja bebe dok spava,j...mi se ko se naljutio oni poslje odu a ja sam u problemima😤

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

zelimobebu2701
    05. Studeni 2017. 05:42

Kiki razumijem te skroz, potpuno normalno je to šta tražiš. Ja sam imala malo gostiju za sad i svima se treba govorit da peru ruke. Užasno neugodna situacija kad to moraš starijem od sebe reč. Jedan je samo ušao u stan i otišao ih sam oprati. Ma koma. Mislim si šta će bit do kraja babinja. 

05. Studeni 2017. 07:18

Ajme Kiki bezobrazni su ti gosti. Ti si potpu o u pravu i imas debele zivce. Ja sam cak kupila ono sredstvo antiseptik za dezinfekciju ruku i ne namjeravam se ustrucavat reci nista jer je to moje dijete. Da se ne daj Boze zarazi solili bi ti pamet kak si ga trebala ovak i onak. Necu davat nikom ni da ga dize briga me. Svi znaju da je mali i ja sam rekla da sam u savovima i da me strasno boli i sta manje ljudi kroz kucu to bolje- strasna tlaka! 
    Kad sam ja isla na babinje svi su bili direktni oko tog sta hoce a sta ne. Tako da se ne sekiraj nego zauzmi stav. Bolje da se naljute nego da misle da si luda;)

05. Studeni 2017. 07:36

Mene isti zanima kak ce meni proteci sve skupa, danas mi dolaze svekici i sve 5 ali ovi ostali kad pocnu. Ajme! Jaa sam svi rekla kako mi treba neko vrijeme odmora da uhvatimo ritam i ja se oporavim, pa se nadam da ce to proci 2 mj i otpast oni neki ljudi koje poznas i koji ponavljajuju da ce doci al na kraju nikad ne dodu. I ostane onih par najblizih. I to mi ok. I rodbina koja je u zgu al oni su ok i nema ih puno :D

Kiki156
    05. Studeni 2017. 08:18

Hvala cure...ma ja sam znala da cim ti imas posla s puno ljudi da ce tu biti svega. Od kojekakvih savjeta "ja znam najbolje" na dalje, al to lako ignoriram. Zivcira me jedino ono sto ugrozava moje dijete.
    Mamistia e bas to, solili bi pamet da nesto bude! A zamisli ta ista mama koja je dovela smrkavo dijete mi kaze pazi ga sad u pocetku nemoj da se previse izlaze svemu. Na kraju onda mene pece savjest jer sam ih zvala prije nego je proslo onih 40 dana, i zato jer sam dijete izvela malo na svjezi zrak. I ono, sto su ti blizi ljudi to su uvrede vece. A mi jos imamo hrpetinu ljudi koji nam moraju doci...

Kiki156
    05. Studeni 2017. 09:30

Sanjchi sve to prode i bude iza nas, lad gledas svoju bebicu znas da se isplati svaka muka i trud ☺️ Lucija ti je bas slatka! 😍 
    I druge bebice isto, jucer nisam stigla puno pisati ali sam citala, i moj se onako uroka nakon papice 😁
    Dena ja sam bas nesto citala oko okretanja glave i znam da beba mora podjednako koristiti obje strane, ako ne koristi imaju neke vjezbe koje pedijatar preporuci. Ako ti je do sad normalno okretao onda je mislim sve ok, prati ga sad malo pa ces vidjeti kako se ponasa. 

I_me
    05. Studeni 2017. 10:23

Babinje- bas sam jucer pricala sa fremdicom koja ce rodit za mj dana u vezi pranja ruku. Pitala me jel ja kazem ljudima da peru ruke prije jer ona misli da ce njoj to biti bed reci. Ja sam rekla da da, da se to podrazumjeva i nije mi bed reci. Tko ce se naljutit nek se ljuti. Pa i ja operem ruke prije nego uzmem malu, pogotovo pred presvlacenje pelene. Meni su se svi najavljivali kad sam rodila i na kraju nista. Jos nitko nije dosao (jos bolje!) Jedino ce mi neke frendice doci iduci tj a one su odmah izjavile da prije 40 dana ne dolaze i da postuju babinje i mama i beba se moraju oporaviti. Al zato se cujemo stalno jer zele biti u toku 😁. Do sad su mi bili starci ( odmah kad sam rodila da pomognu),vjencani kumovi,par susjeda na kratko i to nisu ni usli vidjet malu jer nije bilo proslo 40 dana pa smo sjedilo na terasi. Sad ju vide kad smo u setnji. I imam frendicu koja naidje svaki 5 dan na kratko. I jos ju nije ni primila, kaze strah ju je. A za ostale koji se najave, vrata su otvorena uz par mojih pravila. 😆

I_me
    05. Studeni 2017. 10:30

Sanjchi- imas pravu mali princezicu ☺ uzivajte sad kod kuce

Marijana12345
    05. Studeni 2017. 10:33

Dena okreci ga u kinderbetu. Jedno spavanje tamo gdje mu inace stoji glava, drugi put tamo gdje su mu noge. Ili jedan dan ovak drugi onak. Tako ce instinktivno dizati glavu svaki put u smjeru glasova/zvuka. Tak sam ja. 

• Bebushka
    05. Studeni 2017. 10:40

Kiki napravi neku grafiku s pravilima ili samo tih par pravila vekikim slovima ispusi, isprintaj i zalipi na ulazna vrata, valjda znaju citat
    Meni jos nije bas doslo gostiju, svekice i sogi necracubsm a tako sam se zazelila ljudi, krepajem u izolacijipredugo mi ovih 40 dana, a vec sko i mi bili kod svekica dva puta na rucka a sad smo dosli u split kod mojih jer ne mogu sama s njima i anemijom 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.