I, Treca sreca, kako je prosla noc?!
Kod nas cuuuudnooo.. Zaspao je oko 22h.. Sad ga stavljamo u krever vec u 21h da se.pripremi zaspat… ugasimo svijetlo, vrata pustimo malo otvorena i upalimo fen haha I probudio se oko ponoc i pol, pa oko 2 i pol, pa oko 5, pa oko 6Juhuhuuuuuu
zaspala je finalno u 23ipol i onda spavala cijelu noć
nažalost meni se u 5 ujutro uuuužasno piškilo pa kad sam otišla u wc ona se probudila
i onda sam ju morala dojit pa nosat jedno uru jer inače izriga sve...zato ju ne volim dojit po noći
al onda je nakon tog spavala do 11 ujutro! uz jedno mini cicanje oko 8
uglavnom - LUUUUDILO noć!!
pre naspavala sam se
btw mi ne palimo fen, ali voli ventilaciju iz wc-a, to nam gori cijelu noć i ostavim otvorena vrata da joj šumi utiho
žena-majka-carica:)
suncokretice, baš me zanima taj jastuk s košticama....čula sam za to...i u mullera taman htjela kupit (kad je moja imala tak 2tj starosti) ali pročitah (na jastuku na deklaraciji) da nije za tako male bebe, ubij me ne mogu se sjetit što je pisalo od koliko mjeseci ide, ali znam da sam promislila "e pa šta će mi tad, SAD mi treba za grčiće" i vratila ga na policu....
evo me nakon točno 10 dana od carskog:
nije više vreća kumpira, mada ga još imam (u odnosu na prije trudnoće kakav je bio)
s tim da sam steznik (chicco) nosila samo u početku kad bismo išle van i sl….po pol ure maximalno, a ima 2+ tjedna da ga nisam nijednom stavila. Ovo šta sad nosim su obične pamučne gaćice viiiisokog struka jer mi one kakve inače nosim - režu u ranu taman.
Treca sreca super izgledas svaka cast😆
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Treća sreća , da sad vidim na pakiranju da piše od 3 mjeseca ali znam jako puno ljudi koji su ga koristili u toj ranoj fazi kad su bebe bile male i dosta im je pomoglo pa ćemo vidjeti. Trenutno bi probali bilo što samo da joj olakšamo, oprat ću navlaku pa isprobati navečer, makar na kratko...
Pisale ste kako se vase bebe umire kad cuju klasicnu glazbu nas je jutros na krevetu mirovao i smijao se kad je cuo matu bulica hahahha ajme krepala san od smiha hahaha
Nas su od grceva spasile kapi dr. Perovica pravi ih samo jedna ljekarna u zadru nezz jel ih ima kupiti jos negdi al skroz su mu pomogle sad ih hvala bogu i ne osjetimo...
Mame koje ste bile rezane i sivane. Nakon koliko su vam konci ispali.
I nosite li steznik. Kad ste ga pocele nosit.
za šavove od epiziotomije nisam pratila KAD - sve je bilo okej i nisam si virila dolje, redovito prala u čistoj mlakoj vodi i adio...
to kod vaginalnog a sad za CR saam morala u ambulantu doć 6.dan od poroda za skinit šavove.
steznik - ja nosila nakon carskog odmah 5.dan.....pa do nekih 4tj....poslije nisam. po pol ure dnevno odnosno po potrebi
Mom,za konce nemam pojma kad su ispali.. od pocetka dole nisam "virila".. znaci,samo prala sam u toploj vodi.. a steznik ja nisam nosila (sto sam luda)
Sve ici cu ga kupiti danas sutra,ii evo prodje mjesec i jace a ja bez steznika 😕
Suncokretice, jaaaao, grozno je ne znati kako pomociii
Treca sreca, braaavooo za Milu i neka si se naspavala!!!! Zasluzila si... ipak... s troje djece... uuufff
Steznik-2-3tj nakon poroda... Jucer kupila jos jedan al radi se o steznik-gace...
Savovi-izmedju 15 i 20D od poroda... primjetila sam tako sto sam isla piskit i vidjela ih na papiru... Nusa
*Nisam niti ja dolje gledala...
Buba maro, heheheh 😍😍😍😍😍 ipak je nasao sto mu pase
Treca sreca, uuuuu, ventilacija iz wca-iiiisto ok!!! Diego se zna umirit i kad radi sakupljac vlage 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji