Treca_sreca,nama je pedijatar samo preko ceste,pa je sestra rekla kad god pozelim da ju mogu doci kod nje izvagati i izmjeriti.. mi imamo naruceno tek u januaru (trebali decembra,ali nas nece biti tu) ,ali ju necu ici vagati prije nego sto prodje mjesec dana od pregelda kod pedijatra (znaci,oko 20-og cu je ici izvagat i izmjeriti)..
Ja i dragi sutra cemo malo cistiti stan,2-3 masine vesa imam sutra oprat i osusiti,Alaru okupati i nesto skuhati da jedemo kao ljudi (naravno,ako nam to sve mali sef dopusti 😂😂)

Ma Treca sreca, zivot u zajednici ima svoje plusice i svoje minuse... Boze.mi oprosti, ispast cu grozna, al zar mislis/te da je meni fora da mi upadaju (SVI!) bez da nazovu u stan? Jedno je baka servis(a to su i moji!), a drugo je ne dati kuci mira ni 5 min...
Nama je patronazna bila jedno 5-7x... i jedno 3x ga vagala... Mislim da one zakonski moraju, a mozda i ovisi...
Ja se ne sjecam sto je meni patronazna rekla, kad ce doc... booohhh...

I, Treca sreca, kako je prosla noc?!
Kod nas cuuuudnooo.. Zaspao je oko 22h.. Sad ga stavljamo u krever vec u 21h da se.pripremi zaspat... ugasimo svijetlo, vrata pustimo malo otvorena i upalimo fen haha I probudio se oko ponoc i pol, pa oko 2 i pol, pa oko 5, pa oko 6 Juhuhuuuuuu

Nema goreg kad napises post ogromaasaam i onda on nestane... uf.. sad mi se ne da vise pisat 😥
Barbs-prejak je! Super se uklopilo ovo sunce 😆😊

Preslatka je Alara 😍😍😍
I me, jaaaooo MRZIIIMMM TOOO... i ja izgubim volju
Hvalaaa
Sad evooo, drami li ga draaamiii On bi se nosiooo

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji