Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    29. Listopad 2017. 21:00

ma ja ne govorim uopće o izlascima noćnima...ni po danu nemam potrebu ušminkat se. Ne patim od tog.
    Ok, volim se i ja inače sredit...na posao nikad u životu bez šminke nisam otišla....ali ono, sad imam druge prioritete.
    I s njima dvojicom dok su tak mali bili, nisam se šminkala i sređivala za van nego bismo casual išli okolo po parkićima i sl da djecu prošetam da vide sunca....a ne sebe da šetam da mi se ljudi dive. Nemam potrebu za tim.

žena-majka-carica:)

barbs
    29. Listopad 2017. 21:00

Hedgehog, radje nek ti kupi nesto sto ti treba... Ja taj jastuk nemam... I me ga ima!! Ali ja ga nemam jer mi ni rucnici ni deke ne pomazu  Diego nemirno spava i voli na ledjima

treca_sreca
    29. Listopad 2017. 21:02

za kolica ako vam fali gdje biste objesili koju kesu iz dućana kad kupite hranu i sl
    ovo sam imala s njima, slično, a evo sad kupujem opet jer mi je to baš zgodno/korisno
    pa ako još nekom treba, povoljno je full:
    http://www.ebay.co.uk/itm/2Pcs-Baby-Carriage-Storage-Bag-Hooks-Pram-Stroller-Hanger-Pushchair-Swivel-Hooks/182712961196?hash=item2a8a8a88ac:g:aNgAAOSwyohZjQjn
    te su slatke al manje nosivosti, a ove su estetski bzvz al mogu više tereta podnijet:
    https://www.ebay.co.uk/itm/Baby-Pushchair-Stroller-Clip-Hook-Buggy-Pram-Carabiner-Diaper-Bag-Hanger-Black/162566708887?hash=item25d9bb1e97:g:0AgAAOSw3h1ZULwP

žena-majka-carica:)

barbs
    29. Listopad 2017. 21:08

Treca sreca, nisam mislila samo na izlaske.. eto dala sam primjer sta su meni rekli da napravim jer je ona s 21g imala drugi prioritet, odnosno, izlaziti vani do jutra itd... hvala na linkicu 
    Btw. napisal

barbs
    29. Listopad 2017. 21:12

Napisala sam ogroman komentar i nije ga poslao 
    Inace, sminkanje, ja se volim sminkat.. ne sad pretjerano... ali za po kvartu sigurno necu 
    Btw. moja cimerica isto hrani malog ADom i pustila je.malog mami da se odmori .. s time da nije prestala davat svoje mlijeko reda radi nego ga je izgubila... Muz radi vani, ona s 4 djece doma... 

barbs
    29. Listopad 2017. 21:14

SJETILA SAM SEEE!!!
    Znaciii, u iscekivanju te faze smoooo!! 

Bela
    29. Listopad 2017. 21:27

Cure danas kod kupanja primjetila sam na rukici gdje je cijepljena crveno i oteceno malo, tvrdo na dodir...proslo je vise od mj dana i do sada nije bilo oteceno...Da li je i vasim bebacima tako?? 

barbs
    29. Listopad 2017. 21:29

Bela, tako je i mome bilo i sada ima krasticu 

Bela
    29. Listopad 2017. 21:40

barbs

Bela, tako je i mome bilo i sada ima krasticu

Onda je to mozda normalna reakcija, vidjet cu kako ce joj biti kroz koji dan 

dzenny
    29. Listopad 2017. 21:51

Bela,i mojoj je tako.. i ja sam to isto danas primjetila.. isto crveno i tvrdo,a do sada se nije znalo.. aa i doktorica je rekla daa bi se oko 6 tjedna moglo.to pojaviti.. tako da je to normalno 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.