Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    28. Listopad 2017. 19:19

Hvala, Violeta!!! Aaaaa Diego spava na ledjima... trudim se na bok ali neceee... uvijek mu je ispod glave uzdignuto... i okrene glavu na bok... probala sam staviti s bocne strane rucnik aaaaaliiii ga gurne....

barbs
    28. Listopad 2017. 19:22

Za komsiju neeeemaaaaam komentaaraaaa!!!! Zapaliti ispred TRUDNICE i BEBEEEE!!! 

barbs
    28. Listopad 2017. 19:26

Skok u razvoju - 3D je trajao kod nas u 3.tjednu
    Bljucanje-bljuca skoro nakon svakog obroka u normalnoj kolicini...
    Ja sam danas s Diegom isla u setnju jer je muz isao pomoci frendu...  i otisla s njim kod frendice... spavao je ... sredila sam stan... sutra nastavak... u medjuvremenu je druga frendica dosla kod mene i taman mi sveki donijela Diega... probudio se i bio je gladan... aaaa bas je bilo lijepo druziti se hahahahaha

barbs
    28. Listopad 2017. 19:30

Suncokretice, i  Diego tura sake u usta... ne uvijek aki zavrsi na cicu... ako vidim da potegne par puta i pusti onda turnem dudu ...  Aaaaaaaa neka... RAZMAZI si dijete... TVOJE JE 😍😍😍😍😍😍

barbs
    28. Listopad 2017. 19:31

Violeta, ti ces opet patronaznu zvati? Kad bi one trebale doci.?

barbs
    28. Listopad 2017. 19:32

Dugo nisam stavila popis rodilja  Mislim da neke nisam ni zapisala

barbs
    28. Listopad 2017. 20:56

violeta1
    28. Listopad 2017. 22:05

barbs

Violeta, ti ces opet patronaznu zvati? Kad bi one trebale doci.?

E pa rekla je sa 2-3mj da ce navratit. Ali ako zelim da ga izvaze da joj se javim i ako imam kakvih pitanja. Bas me zanima koliko je napredovao oa bi htjela.da dode. 😊 

treca_sreca
    28. Listopad 2017. 22:39

barbs stalno žugaš na život u zajednici, a vidiš kako ti lijepo dođe kad ga sveki uzme i pričuva.
    Nema tih para koje to mogu platit!
    Guštajte vi koje imate baka-servis i to tako nadohvat ruke, ni ne znate koje ste sretnice
    pa i po cijenu malo ometanja privatnosti;)
    moja danas cili dan više manje prespavala...sad u strepnji očekujem kakva će nam noć biti....jaooo
    lista - izgubila nam se negdje putem, ja čak svima ne znam imena djece jer mi se sve miješa, a liste nemamo tu na uvid..

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    28. Listopad 2017. 22:42

patronažna nama bila dvaput, brojkom i slovima jednom ju je uzela i presvukla....i jedino za šta sam ju htjela možda zvat je to vaganje ovak izmedju sistematskih (tek s 2ipol mj smo naručeni, predugo mi to za čekat...znači misecipol razmaka izmedju pregleda) ali je ona se izjasnila da je njoj tlaka nosat vagu pa ako baš ne mora da ne nosi....a nama stvarno nije da je bitno, nego eto čisto iz znatiželje bih voljela znat brojeve, volim pratit to i uspoređujem s njima dvojicom. pa ju neću gnjavit. mada nije da to mukte radi, za to je plaćena...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.