Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    29. Listopad 2017. 20:11

moja je danas bila cili dan okej...čak smo i šetali malo, nije se bunila. a vidit ćemo šta će bit dalje, eno javljaaaa se
    mamisita čestitam!!!!

žena-majka-carica:)

Barkleys
    29. Listopad 2017. 20:11

Ej mamice, vidim kod vas nikad dosadno... 

Imam jedno pitanje, frendicu zanima kaj da mi kupi, jel mi nekaj fali itd. Pa sad malo mozgam... Mislila sam još prije nekome uvaliti da mi kupi onaj jastuk za bočno spavanje, ali sam od tada pročitala i čula na 100 strana da beba treba spavati na leđima i ono točka. Jel netko od vas to koristi? Da to naručim ili da mozgam dalje? 

violeta1
    29. Listopad 2017. 20:45

Mamasita cestitammm 😊😊  ma normalno je da se tako osjecamo, ipak smo se 9mj sirile 😉
    Hedgehog taj jastuk bacanje para... srolas rucnik i evo... iako mom vise ni rucnik ne smeta za okrenit se hehe...zivahan je. Bolje da ti se uzme nesto sto ti bas treba, npr. Tetra pelene, tetrice, pelene, i takve stvari koje bas trebaju dosta. 

violeta1
    29. Listopad 2017. 20:47

Mameee ja sam ostala paf...cimerica koja je rodila carski jucer je bila vanii... i izgleda BOMBAAA... kao da nije ni rodila ma prava macka. 
    U bolnici se nije bas trudila dojit malu, vise je ad davala a sad i kontam zasto, da ona moze ici svagdje 🤔 Al dobro njoj na izbor, ali stvarno ne mogu vjerovat da zena u mj dana nakon moze izgledat fakat predobro

treca_sreca
    29. Listopad 2017. 20:48

potpisujem šta je violeta rekla....ja sam te rolice za bočno imala s drugim sinom jer su mi bile prekrasne (chicco u obliku žapca kupila diiiivne preslatke) ali čisto estetski je bio razlog, inače funkcionalno možeš ih zamijenit vrlo lako - srolaš tetru, ma bilo šta.....sad s Milom ih nisam kupila, uvalim jastučić bilo kakav ili srolam dekicu (njih imam 5-6, tog nikad dosta, em za kolica em za krevet, uvik tog triba, pa padne na pod i šporka se a trebaš onda rezervu...)
    dakle mozgaj dalje, šta će ti to..

treca_sreca
    29. Listopad 2017. 20:52

violeta1

Mameee ja sam ostala paf…cimerica koja je rodila carski jucer je bila vanii… i izgleda BOMBAAA… kao da nije ni rodila ma prava macka.
    U bolnici se nije bas trudila dojit malu, vise je ad davala a sad i kontam zasto, da ona moze ici svagdje 🤔 Al dobro njoj na izbor, ali stvarno ne mogu vjerovat da zena u mj dana nakon moze izgledat fakat predobro

ja bih isto izgledala predobro da se sredim, al se ne sredjujem....sad mi je najbitnije da servisiram malu i da njoj ništa ne fali a šminkat ću se opet kad bude prilika, lakirat nokte i slične ludorije.
    A lako ti je uvalit dite nekom, uz bočicu, i otić na frizuru pa izgledat mrak....ahhh...uopće me to ne fascinira, dapače. Nenormalno mi je to....

treca_sreca
    29. Listopad 2017. 20:53

ja čekam hoće li taj skok sa 6tj....kakvo je stanje kod vas Violeta? i barbs...mi smo u slično vrijeme rodile nas tri...

barbs
    29. Listopad 2017. 20:56

treca_sreca

violeta1

Mameee ja sam ostala paf…cimerica koja je rodila carski jucer je bila vanii… i izgleda BOMBAAA… kao da nije ni rodila ma prava macka.

ja bih isto izgledala predobro da se sredim, al se ne sredjujem….sad mi je najbitnije da servisiram malu i da njoj ništa ne fali a šminkat ću se opet kad bude prilika, lakirat nokte i slične ludorije.
    A lako ti je uvalit dite nekom, uz bočicu, i otić na frizuru pa izgledat mrak….ahhh…uopće me to ne fascinira, dapače. Nenormalno mi je to….

POOOTPISUUUJEEEM!!!!
    Tako je meni frendica rekla da se izdojim i pustim Diega bakama i izadjem van, pa sam joj htjela reci da nije meni u interesu izlaziti do 5 ujutro 2x tjedno...

barbs
    29. Listopad 2017. 20:59

Treca sreca, i ja cekam i pratim Diegovo ponasanje 😂😂😂😂😂 Svaki dan nam je drugaciji.... Jedan dan samo spava, drugi dan (npr danas!!!) je spavao svega 2h(a spavalo mu se i zakljucao bi)... svake veceri draaaamaaaaa dok ne zaspi  Danas je klonio u 20 

MY_life <3
    29. Listopad 2017. 20:59

Mamasita cestitam :) 
    Treca sreca ja i dragi od jucer se pripremamo na taj skok sa 6 tjedana oboje smo u strahu hahaha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.